Samo ostalo
Na zalogi
Na voljo na spletu
Na voljo v trgovini
Na voljo v trgovini
Ni na zalogi
  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €
Description

Odkrijte Arbor Swoon Camber

Arbor Swoon Camber uteleša popolno kombinacijo zmogljivosti in vsestranskosti, zato je idealen sopotnik za izkušene deskarje na snegu, ki si prizadevajo za vrhunsko zmogljivost na vseh terenih. Swoon kot gorski dvojček ponuja edinstveno izkušnjo, ki pride do izraza pri višjih hitrostih in vožnji po strmejših, globljih in tehnično zahtevnih terenih.

Ključna značilnost modela Swoon je Arborjeva tehnologija System Camber, ki deskarjem na snegu zagotavlja dinamično in močno vožnjo. Profil camber zagotavlja neprekosljiv pop, stabilnost in nadzor robnikov ter omogoča, da se deska Swoon odlikuje po odzivnosti in oprijemu tudi v zahtevnih razmerah. Za dodaten nadzor in lahkotno zavijanje ima deska Swoon odzivni sistem Grip Tech-, ki celotno zmogljivost dvigne na novo raven.

Sistem, znan po svojih lastnostih, podobnih surfanju in prizanesljivosti, vožnji modela Swoon doda dodatno plast igrivosti in tolerance za napake. Zaradi tega je deska še posebej primerna za izkušene tekmovalce, ki želijo od svojih pustolovščin potegniti največ, ne glede na razmere na gori.

Swoon Camber je posebej zasnovan za ženske, zato ponuja optimizirano geometrijo, ki upošteva anatomijo in slog vožnje ženskih deskaric na snegu. To ne pomeni le popolnega prileganja, temveč tudi desko, ki spodbuja napredovanje in krepi samozavest. Deska Swoon je zasnovana tako, da podpira ženske pri premikanju svojih meja in izboljševanju spretnosti ne glede na to, kakšen teren izberejo.

Ne glede na to, ali ste izkušena profesionalka, ki išče snežno desko z vrhunsko zmogljivostjo, ali navdušena avanturistka, ki potrebuje vsestranskost in odzivnost, Arbor Swoon Camber ponuja neprekosljivo izkušnjo vožnje, ki vas bo popeljala v nove višave. To ni le še ena snežna deska; je partner v pustolovščini, ki je pripravljen sprejeti izzive gore in premikati meje deskanja na snegu.

Diagrami velikosti

Diagrami velikosti

Velikost (cm) 143 147 151 155
Učinkoviti rob (mm) 1062 1098 1134 1170
Širina konice (mm) 270.7 274.2 277.7 281.2
Širina pasu (mm) 233.5 235.5 237.5 239.5
Širina repa (mm) 270.7 274.2 277.7 281.2
Polmer stranskega profila (m) 8.05 / 7.15 / 8.05 8.25 / 7.35 / 8.25 8.45 / 7.55 / 8.45 8.65 / 7.75 / 8.65
Razpon položaja (v) 20 20 20 20
Razpon položaja (mm) 508 508 508 508
Teža jahača (funtov) 70 - 150 78 - 158 86 - 166 94 - 174+
Širina Redna Redna Redna Redna
General specifications
O tej deski za sneg
Prah
Strm in tehničen teren
Letovišče
Hitro rezbarjenje
Park
Flex
Sistemski nagib
 Arbor Swoon Camber Sistemski nagib
Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Swoon Camber Grip Tech / Uprise Fenders
Technical specifications
 Arbor Swoon Camber Tehnične specifikacije

Tehnične specifikacije

Podjetje Arbor Snowboards predstavlja popolno kombinacijo izdelave in trajnosti z ročno izdelanimi snežnimi deskami, ki uporabljajo odgovorno proizvedene materiale. Znamka uteleša strast do deskanja na snegu in narave z inovativnimi modeli, ki združujejo užitek v vožnji in okoljsko ozaveščenost.

Osnova Sintrirani

Sintrana osnova z večjo molekulsko maso, ki zagotavlja dodatno vzdržljivost in hitrost.Vrhunska oblika

Jedro Highland II Core

Z novo razvitim postopkom preverjanja lahko pri naših dobaviteljih ročno izberemo najlažjo paulovnijo najvišje kakovosti. Rezultat je lažja in bolj odzivna različica našega jedra Highland Core s certifikatom FSC-, ki je znano po zelo zanesljivem donosu in dolgi življenjski dobi.

Steklo Mešani steklenih vlaken

Trislojna in dvoslojna plast-up, ki je najboljša za vsestranskost: sneg, backcountry, grebeni, skoki in še več.

Zgornja stran Ročno obdelan pepel Powerply

Trajnostno pridobljena, večinoma iz dreves, ki so jih do smrti odžagali, od belkaste do svetlo rjave barve, platno za Arborjeve ročno barvane vzorce.Vrhnja oblika

Profil Sistemski nagib

Oblike System Camber-so namenjene kolesarjem, ki iščejo: zelo odzivno vožnjo, ostro delovanje na robovih-in več popa za carving in ollies; lahkotno delovanje pravega-camberja na vseh vrstah snega ter med zavoji, vrtenjem in pristajanjemPod obliko

Oblika Twin

Prava twin oblika zagotavlja simetrično obliko in upogib, zato je vožnja v obe smeri enako udobna in odzivna.

Mnenja
Mnenja strank
Delite svoje misli
Če ste uporabili ta izdelek, delite svoje mnenje z drugimi strankami
Napišite pregled
Loading...

You submitted your review for moderation.