Anon

Kupite super predmete iz Anon

Za odlične predmete Anon, Snowboards.si je pravi kraj za to! V naši zbirki boste našli obsežno zbirko izdelkov Anon za moške in ženske. V nadaljevanju si preberite več informacij o Anonu in izvoru te odlične blagovne znamke za zimske športe.

Podjetje Anon je bilo ustanovljeno leta 2001 s strani podjetja Burton Snowboards. Blagovna znamka je bila ustanovljena s ciljem izdelati elegantna, tehnična očala za deskanje na snegu in smučarska očala, ki bi izpolnjevala zahteve Burtonove profesionalne ekipe in tekmovalcev po vsem svetu.

anon kleding

S podporo podjetja Burton je Anon dosledno proizvajal očala, ki zagotavljajo optimalen vid v vseh zimskih vremenskih razmerah. S poudarkom na naprednih modelih in tehnični opremi je Anon oblikoval izdelke, ki ustrezajo potrebam najboljših svetovnih deskarjev na snegu. Takrat so ekipo Anon sestavljali Bode Merril, Jeremy Jones in Seppe Smits.

V zgodnjih letih je znamka RED v imenu podjetja Burton razvijala čelade za deskanje na snegu. Da bi blagovna znamka Anon rasla med deskarji na snegu in smučarji, je bilo odločeno, da se RED prenese na Anon. Trenutno so očala in čelade Anon na trgu zimskih športov nepogrešljive.

anon wintersport kleding

Zakaj naročiti Anon pri Snowboards.si?

Da je blagovna znamka Anon med najboljšimi blagovnimi znamkami, ki se osredotočajo na izdelavo kakovostnih smučarskih očal in čelad za deskanje na snegu, vam gotovo ni ušlo. Zato smo pri Snowboards.si zelo veseli, da imamo to blagovno znamko v svoji zbirki. Z očali Anon vaši zimski športi ne bodo nikoli več enaki. Stvari, ki jih prej niste videli, bodo zdaj nenadoma postale vidne. Želite kupiti nova smučarska očala Anon v naši trgovini? Že imate smučarsko čelado? Potem jo prinesite s seboj v trgovino. Lažje jo je pomeriti. Še nimate čelade? Potem vam priporočamo kombinacijo smučarskih očal Anon in smučarske čelade Anon.

Naročite smuči Anon brez stroškov dostave

Če točno veste, kaj želite naročiti pri Anonu, potem varno in hitro naročite pri Snowboards.si. Bi si Anonove izdelke raje ogledali ali preizkusili v živo? Potem se ustavite v naši trgovini s snežnimi deskami. Do naše trgovine s snežnimi deskami je enostavno priti, pred njo pa lahko brezplačno parkirate svoj avtomobil.

anon snowboard kleding