Arbor

O blagovni znamki Arbor

Podjetje Arbor se že od leta 1995 ukvarja z izdelavo najboljših izdelkov snežne deske, za katere menimo, da jih je mogoče kupiti. Kot eni izmed redkih na celotnem trgu desk za sneg delajo s pravo leseno zgornjo ploščo, ki zagotavlja značilen "lesen" videz. Prav tako že od prvega dne proizvajajo z mislijo na podnebje. Zaradi tega so znani tudi kot blagovna znamka Hippy.

Danes so te kul deske Arbor na voljo v različnih oblikah in barvah.

arbor

Deske za sneg Arbor

Powerplys ali lesena blagovna znamka. Resnične lesene vrhnje plošče iz tankega lesnega furnirja ustvarjajo značilen občutek pri deskanju na snegu, ki mu ne more ustrezati nobena druga deska. Deski za sneg doda dodatno življenje. Poleg tega imate s svojo Arborjevo desko s Powerplyjem resnično edinstveno desko. Nihče nima enake lesne obloge kot vaša. Te zgornje plošče so na voljo v petih različicah, vse s svojimi značilnostmi. To so bambus powerply, Fraxinus, oreh in javor.

Vezave Arbor

Poleg desk že nekaj let izdelujejo tudi lepo paleto vezi za snežne deske. Tako za ženske kot za moške. Na voljo imajo več modelov. Arbor Hemlock, Cypress in žensko vezavo Sequoia. Cypress je bolj toga vez, usmerjena v freeride, medtem ko je Arbor Hemlock nekoliko bolj popustljiva in namenjena bolj deskarjem prostega sloga ali začetnikom. Sequoia je vsestranska ženska vez s prijaznim upogibom. Vse vezi so opremljene z lepimi magnezijevimi zaponkami.

Tehnologija v ozadju vezi Arbor

Arbor deluje z dvema sistemoma. System Rocker in System camber. Oba imata svoje značilnosti, zato je rocker res deska kot rocker, camber pa kot camber, vendar s prijaznimi lastnostmi, ki jih pričakujete od Arborja.

arbor

Spletno naročanje Arborja pri Snowboards.si

Iščete novo desko ali vezi Arbor? Potem ste prišli na pravo mesto pri Snowboards.si an! Ali točno veste, kaj želite kupiti pri podjetju Arbor? Potem varno in hitro naročite prek spleta. Potrebujete več informacij ali si želite ogledati Arbor v živo? Potem obiščite našo trgovino s snežnimi deskami.

Oglejte si našo celotno zbirko snežne deske