Bataleon

Najnovejši izdelki Bataleon na zalogi

Bataleon je seveda znan po svoji tehnologiji Triple Base. Bataleon bo za leto 2023 predstavil serijo čudovitih vezi za deskanje na snegu. Bataleonove vezi se po lastnostih in barvah popolnoma ujemajo s spletno stranjo snežne deske. Ker je bilo v vezi vloženega veliko znanja iz Rima, lahko mirno rečemo, da bosta kakovost in prileganje odlična!

bataleon

Razmišljanje o blagovni znamki Bataleon

Bataleon je znan po svoji tehnologiji 3BT. Ta tehnologija Triple Base zagotavlja, da ohranite prav toliko oprijema, kot ste ga navajeni pri tradicionalnem camberju, vendar brez njegovih pomanjkljivosti, ki so povezane z zatikanjem. Ker so s tehnologijo "Sidekick" dvignili stranice konice in repa snežne deske Bataleon, so kontaktne točke v bližini vezave zdaj zlahka dosegljive, ne da bi se deska zataknila.

Po dolgem ubadanju z iskanjem dobre 3D-oblike ob vseh tradicionalnih "ravnih" snežne deske jim je uspelo narediti pravo revolucijo. Zdaj lahko vidite celo velike blagovne znamke, ki prav tako uporabljajo 3D-tehnike v svojih snežne deske.

Nakup Bataleona pri Sideways

Morda razmišljate o nakupu nove snežne deske. Iz pripovedovanja ste slišali, da Bataleon zelo dobro deska. S tem se strinjamo. Ste še vedno v dvomih, ali vam bo Bataleon ustrezal? Obiščite naš razstavni prostor in pustite, da vam svetujemo, katera vrsta snežne deske Bataleon vam najbolj ustreza. Poleg tega vedno jamčimo za zadovoljstvo. Po tednu dni deskanja na snegu niste povsem zadovoljni? Ni problema. Vedno si prizadevamo za zadovoljne stranke. Vrnite se v našo trgovino in nam pojasnite, kaj vam pri deski ni bilo všeč. Skupaj bomo poiskali rešitev. Bi si vseeno želeli drugo desko? Tudi to je mogoče. Nato plačate ceno najema deske. Preostali znesek dobite nazaj in ga lahko uporabite za izbiro druge deske. Ali se to dogaja pogosto? Na srečo ne. Imamo bogate izkušnje z Bataleonom in redno testiramo več modelov, da vam lahko ustrezno svetujemo.

Ali kupujete snežno desko pri nas? Potem desko pripravimo tako, da je popolnoma pripravljena za smučišče. Poliramo jeklene robove in desko opremimo s svežim slojem voska za snowboard.

Bataleon na spletu pri Snowboards.si

Ali natančno veste, katera deska Bataleon ustreza vašemu slogu vožnje? Potem zdaj varno in hitro naročite prek spleta. Želite več informacij ali dvomite, katera dolžina ali velikost je najboljša za vas? Potem se obrnite na nas ali se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami. Poleg Bataleona imamo na zalogi tudi druge odlične znamke desk za sneg. Vse o Bataleonu preberite tukaj!

bataleon