YES Snowboards

yes snowboards

Kupite desko za sneg Da

Yes Snowboards je blagovna znamka, znana po svojih inovativnih in visokokakovostnih snežne deske. Znamko je leta 1995 ustanovil profesionalni deskar na snegu Romain De Marchi in od takrat se je Yes Snowboards razvil v eno vodilnih blagovnih znamk na snežne deske.

Yes snežne deske za vse ravni

Yes Snowboards ponuja široko paleto izdelkov snežne deske tako za začetnike kot za napredne tekmovalce. Imajo deske za vse vrste terenov, od praprotnega snega do urejenih smučišč. Poleg tega Yes Snowboards ponuja tudi širok izbor vezi, čevljev in drugih dodatkov, da bo vaša izkušnja deskanja na snegu še boljša.

yes snowboard

Trajnostni Yes snežne deske

Ena od stvari, po katerih je podjetje Yes Snowboards znano, je osredotočenost na trajnost. Pri proizvodnji svojih desk uporabljajo okolju prijazne materiale, kot sta bambus in reciklirana plastika, imajo pa tudi program za recikliranje in ponovno uporabo starih desk. Zaradi tega je Yes Snowboards blagovna znamka, ki ne ponuja le visokokakovostnih izdelkov, temveč upošteva tudi okolje.

Yes Snowboards pri razvoju in izboljševanju svojih izdelkov tesno sodeluje tudi s profesionalnimi deskarji na snegu. Imajo ekipo vrhunskih tekmovalcev, med katerimi je tudi sam Romain De Marchi, ki aktivno sodelujejo pri oblikovanju in razvoju novih desk. To zagotavlja, da je podjetje Yes Snowboards vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in razvojem v svetu deskanja na snegu ter da lahko vedno ponudi izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde.

yes snowboards

Podjetje Yes Snowboards je v sodelovanju s svojimi profesionalnimi ekipnimi tekmovalci razvilo tudi nekaj edinstvenih tehnologij, kot so profili "Banana Tech", ki zagotavljajo, da so deske gladke in enostavne za upravljanje, ter konstrukcija "Carbon Ops", ki zagotavlja, da so deske hkrati toge in prožne. To zagotavlja, da lahko Yes Snowboards ponuja izdelke, ki izpolnjujejo potrebe tako začetnikov kot naprednih deskarjev na snegu.

Yes Snowboards je blagovna znamka, znana po svojih inovativnih in vzdržljivih izdelkih, pri razvoju najboljših desk pa tesno sodeluje s profesionalnimi deskarji na snegu. Če iščete vrhunsko snežno desko, je Yes Snowboards vsekakor blagovna znamka, ki jo morate upoštevati.

Snowboard Yes lahko kupite na spletu pri Snowboards.si

Ste se odločili za novo desko Yes snowboard? Potem ste prišli na pravo mesto pri Snowboards.si! V naši obsežni zbirki snežne deske boste našli najboljše modele Yes. Ali veste, kateri model in dolžina sta prava za vas? Potem ga hitro in varno naročite prek spleta. Si deske Yes raje ogledate v živo ali potrebujete več nasvetov? Potem obiščite našo trgovino s snežnimi deskami. Do naše trgovine je lahko priti in v njej lahko brezplačno parkirate svoj avtomobil.