ThirtyTwo snowboard čevlji

ThirtyTwo snowboard čevlji

Čevlji za deskanje na snegu Thirtytwo so rezultat strasti do deskanja na snegu in inovacij. Znamko so leta 1995 ustanovili deskarji na snegu za deskarje na snegu, da bi ustvarili čevlje, ki bodo zmogljivost in udobje ponesli na novo raven.
Rojstvo blagovne znamke Thirtytwo izhaja iz potrebe po visokokakovostnih čevljih za deskanje na snegu, zasnovanih posebej za zahtevne potrebe deskarjev na snegu. Ustanovitelji so želeli ustvariti blagovno znamko, ki ponuja popolno ravnovesje med funkcionalnostjo, slogom in vzdržljivostjo. Z dolgoletnimi izkušnjami v industriji deskanja na snegu in globokim razumevanjem športa sta začela razvijati čevlje, ki so izpolnjevali ta merila.
Z nenehnimi inovacijami in sodelovanjem s profesionalnimi deskarji na snegu se je podjetje Thirtytwo uveljavilo kot vodilna blagovna znamka v svetu deskanja na snegu. Čevlje odlikujejo napredne tehnologije, visokokakovostni materiali in pozornost do podrobnosti. Ne glede na to, ali ste začetnik v deskanju na snegu ali izkušen profesionalec, vam podjetje Thirtytwo ponuja čevlje, ki bodo vašo zmogljivost na gori dvignili na višjo raven.

Poleg naše zbirke snowboard čevljev ThirtyTwo si oglejte tudi ostale naše snowboard čevlje in jih takoj naročite prek spleta z brezplačno dostavo od 39,95 EUR na Nizozemskem!

ThirtyTwo snowboardschoenen

Tehnologija čevljev za deskanje na snegu Thirty Two

Tehnologije, ki stojijo za snowboard čevlji Thirtytwo, utelešajo inovativnost in zmogljivost. Vsak par je prežet z naprednimi funkcijami, ki so zasnovane tako, da vašo izkušnjo deskanja na snegu dvignejo na višjo raven.
Pena Heat Moldable Intuition Foam zagotavlja prilagojeno prileganje, saj se odziva na toploto vašega stopala in vam zagotavlja popolno ravnovesje med udobjem in podporo. Podplat STI Energy Foam absorbira udarce in vibracije, zmanjšuje utrujenost in poskrbi za nemoteno vožnjo.
Gumijasti podplat Performance zagotavlja optimalen oprijem na deski in zunaj nje, medtem ko 3D oblikovan jezik zagotavlja natančno prileganje in prilagodljivost. Izdelki Thirtytwo so razviti na podlagi prispevkov profesionalnih deskarjev na snegu, zato nastajajo čevlji, ki so kos tudi najzahtevnejšim razmeram.
Ne glede na to, ali ste voznik prostega sloga, backcountry avanturist ali vse vmes, so tehnologije podjetja Thirtytwo zasnovane tako, da ustrezajo vašim edinstvenim potrebam in slogu, zato lahko deskate na snegu z zaupanjem in udobjem.

Oglejte si tudi najboljše ponudbe za snežne deske!

thirtytwo snowboard schoenen

Različni čevlji za deskanje na snegu ThirtyTwo

ThirtyTwo deluje s 4 različnimi podlogami. Comfort, Team, Performance in Elite.

  • Podloga Comfort je notranji čevelj z izolacijo, ki jo je mogoče oblikovati z glavo, z udobnim pasom in udobnim podplatom.
  • Team je nekoliko trši notranji čevelj z vložkom Insulation, ki ga je prav tako mogoče oblikovati z glavo. Poleg tega ima izboljšane pasove in bolj podporen podplat.
  • Vložek Performance je spet nekoliko trši in bolj oblikovljiv kot notranji čevelj Team. Tudi ta čevelj ima vložek Insulation, ki ga je mogoče oblikovati z glavo, izboljšan podplat in še lepši pas, ki vas zaklene v zunanji čevelj.
  • Vložek Elite, najboljša izbira med notranjimi čevlji. Popolnoma preoblikovljiv vložek Insulation s prilagojenim podplatom, izjemno močnim pasom in nastavljivo prožnostjo v čevlju z uporabo vložkov. Ali je le najboljše dovolj dobro in ali želite biti tesno v čevlju? Potem si obvezno oglejte vložek Elite.

Vrsta zapenjanja na čevljih za deskanje na snegu ThirtyTwo

Čevlji za deskanje na snegu Thirtytwo združujejo funkcionalnost in slog s svojimi različnimi sistemi zapenjanja z vezalkami in BOA. Tradicionalne vezalke vam omogočajo, da prilagajate prileganje po svojih željah, saj posamično zategujejo vsak predel čevlja za popoln nadzor in udobje. Ta klasični sistem ponuja znano prileganje, ki ga cenijo številni deskarji na snegu.

Po drugi strani pa zaponke BOA ponujajo sodobnejši pristop. S preprostim zasukom kolesca BOA lahko hitro in natančno prilagodite napetost v čevljih ter si tako v nekaj sekundah zagotovite popolno prileganje. To je še posebej uporabno za tiste, ki se radi hitro odpravijo na goro in ne želijo izgubljati časa z zavezovanjem vezalk.

Ne glede na to, ali imate raje tradicionalne vezalke ali udobje zaponk BOA, ima podjetje Thirtytwo na voljo več modelov, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Tako lahko izberete svoj edinstven slog in prileganje, tako da boste v deskanju na snegu uživali z zaupanjem in lahkoto.

Kupite snowboard čevlje ThirtyTwo na spletu

Želite kupiti snowboard čevlje ThirtyTwo na spletu? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si. Naša zbirka snowboard čevljev ThirtyTwo vključuje modele za moške in ženske. Vedno je najbolje, da preizkusite različne modele. Zato se lahko oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami in nam dovolite, da vam svetujemo.

Poleg odličnih čevljev 32 imamo na voljo tudi čevlje za deskanje na snegu blagovnih znamk Burton, Rome in Nidecker.