Gnu snežne deske

Kul GNU snežne deske

GNU prihaja iz preteklosti, vendar so po lastnem priznanju videli tudi prihodnost. Skozi leta se niso nikoli ustavili pri izdelavi dobre ročno izdelane snežne deske. Vedno mora biti še boljša. To bo ostalo tudi njihov moto.

V kombinaciji s kul umetniki, ki poskrbijo za čudovite potiske, so zelo zaposleni tudi z organizacijo dogodkov. Skratka, GNU obstaja za deskanje na snegu.

Vse snežne deske GNU ročno izdelujejo deskarji za deskarje v Ameriki. Poleg tega so vse deske GNU snežne deske opremljene z dobrim voskom podjetja OneBall. Tako gre vsaka deska GNU skozi vrata pripravljena za vožnjo.

Vse to v Mervinovi tovarni udobno počnejo skupaj že od leta 1977. Tu je podnebje na prvem mestu. Vse deske so izdelane iz okolju prijaznih materialov, poleg tega pa je snežne deske kot skoraj edina blagovna znamka snežnih desk na svetu mogoče v celoti reciklirati. V tej tovarni izdelujejo tudi snežne deske Lib Tech in Roxy.

Ali točno veste, katero desko za sneg Gnu želite? Potem si jo na hitro oglejte. Tukaj si oglejte našo celotno zbirko desk za sneg.

gnu snowboards

Sestava deske GNU

V podjetju GNU delajo s tremi različnimi osnovnimi oblikami, nekatere deske pa so asimetrične; te deske so primerno poimenovane "Asym".

  1. Izvirna oblika Banana

Z rockerjem med nogami in malce camberja zunaj nog zagotavlja naraven način zavijanja in dober oprijem jeklenega roba med vezmi. Poleg tega oblika rocker zagotavlja tudi veliko plovnosti in s tem občutek surfanja na prahu. Košček camberja zunaj vezi zagotavlja pop in nadzor.

  1. C2 "Popoln hibrid".

Narejen za "normalno deskanje na snegu". Ta oblika C2 ima več camberja zunaj vezi kot oblika Banana. To zagotavlja večjo natančnost, oprijem, pop in nadzor pri deskanju. Del rockerja med vezmi zagotavlja naravno sposobnost zavijanja. Ta oblika C2 je na voljo v različici C2X z večjim izbočenjem in C2E z blažjo različico.

  1. C3 "Najboljši camber na svetu".

Narejen za prave podvige. Oblika C3 camber omogoča, da je med nogami malo razgibanosti. Vendar pa ima zunaj vezi izredno večji camber kot oblika C2 ali banana. To vam zagotavlja večji oprijem, popa in stabilnost. Če se ne bojite izzivov, preverite deske GNU C3.

Asimetrične deske GNU snežne deske

Pred davnimi časi je bilo na sestanku številnih deskarjev skupaj ugotovljeno, da je vsako človeško telo drugačno. Kaj ima to opraviti z deskanjem na snegu? No, zavoj na hrbtni strani (peta) je drugačen od zavoja na sprednji strani (prsti). To je povezano s pritiskom, ki ga lahko uporabite, in z upogibanjem telesa. Zato imajo asimetrične spletne strani GNU snežne deske drugačen radij na zadnji strani kot na sprednji. Zato je z desko GNU Asym vsak zavoj popoln.

Tehnike GNU Snowboard

Poleg zgornjih oblik in zgodbe o asimetriji so na spletni strani GNU snežne deske seveda še drugi odlični tehnološki dosežki. Eden najbolj znanih je seveda Magna Traction, ti nazobčani jekleni robniki, podobni nožem, zagotavljajo več stičnih točk s snegom, 7 namesto 2, ki jih lahko pričakujete pri tradicionalnem camberju. To vam omogoča boljši oprijem na ledu in trdih strminah ter večji občutek oprijema, saj se deska prej dotakne tudi vezi. To tehniko morda poznate tudi iz smuči Lib-Tech snežne deske.

gnu snowboard

V čem je edinstvena deska Gnu snežne deske?

Gnu snežne deske odlikujejo edinstveni in inovativni modeli. Blagovna znamka je znana po svoji stalni zavezanosti vrhunskim tehnologijam in okolju prijaznim proizvodnim procesom. Gnu je resnično edinstven zaradi uporabe naprednih profilov "Banana" rocker, kot sta "Original Banana" in "C2X", ki zagotavljajo igrivo in prizanesljivo izkušnjo vožnje.

Podjetje Gnu je tudi vodilno na področju uporabe okolju prijaznih materialov in proizvodnih postopkov, kot sta uporaba trajnostnih lesenih jeder in zgornjih plastičnih oblog iz bioplastike. Poleg tega so znani po svojih izvirnih in privlačnih grafikah, ki dajejo znamki nenavaden in umetniški videz. Zaradi vseh teh vidikov so deske Gnu snežne deske edinstvene in priljubljene med deskarji na snegu, ki iščejo kombinacijo zmogljivosti, inovativnosti in prijaznosti do okolja.

Kompleti za deskanje na snegu Gnu

Ste izbrali odlično snežno desko Gnu? Iščete tudi dobro vezavo, ki bi dopolnila komplet? Za vas smo pripravili nekaj odličnih kompletov za snežne deske Gnu. Pripravili smo vam komplete Gnu snežne deske z vezmi za snowboard iz Bent Metala. Te vezi se po barvah in specifikacijah popolnoma ujemajo z deskami Gnu. Prav tako noro, saj vezi in deske prihajajo iz iste tovarne. In sicer Mervin. Ali med njimi ni vašega želenega kompleta? Ali pa bi želeli snežno desko Gnu z vezmi Flow? Pišite nam in nam sporočite, kateri komplet imate v mislih. Vedno vam bomo pripravili ugodno ponudbo kompleta.

Gnu Essential Service

V letošnji sezoni deske Gnu Mullair ne bo več v zbirki. Zaradi okoliščin Nicolas ni več ekipni kolesar te blagovne znamke. Od te sezone se bo model Mullair imenoval Gnu Essential Service. Še vedno gre za desko za freeride s C3 camberjem in koničastim repom.

Najnovejše snežne deske GNU

Tudi na spletni strani GNU snežne deske za leto 2021 boste videli vse več desk rocker, ki se počasi spreminjajo v hibridne rockerje ali celo camberje. Letos smo pri Sideways priskrbeli še več desk GNU in celo nekaj ženskih modelov, vključno z Gloss in Chromatic.

Oglejte si našo celotno ponudbo ženskih in moških desk na snežne deske ali pa obiščite naš razstavni prostor v Oldenzaalu. Priljubljene deske, ki so v celoti na zalogi, vključno z deskami gnu carbon credit, gnu billy goat, gnu riders choice in gnu mullair, nam niso neznane.

Zakaj kupiti snežno desko Gnu pri Snowboards.si?

Vaša izbira je padla na odlično snežno desko Gnu. Čestitamo! Pri Sideways ste prišli na pravo mesto za snežne deske Gnu. S snežnimi deskami Gnu imamo dolgoletne izkušnje. Zato vam lahko odlično svetujemo, kateri model vam najbolj ustreza. Ali kupujete snežno desko pri nas? Potem jo popolnoma pripravimo, da se lahko takoj odpravite na smučišče. Novo snežno desko opremimo s svežim slojem vročega voska, ki ga nanesemo ročno. Prav tako spoliramo jeklene robove, da postanejo zelo ostri.

Še vedno oklevate med desko Gnu in drugo desko za sneg? Morda vam lahko pomagamo pri pravi izbiri. Da bi se prepričali, da ste se odločili pravilno, vam dajemo jamstvo za zadovoljstvo. V kolikor vam deska po enem tednu deskanja na snegu ni všeč? Pridite nazaj v našo trgovino. Spustite najemnino, za preostali znesek pa si lahko izberete novo desko.