Lib Tech snežne deske

Naročite Lib Tech snežne deske

Lib Tech snežne deske je odlično snežne deske. Lib Tech je že od prvega dne blagovna znamka za deskarje na snegu - za deskarje na snegu. Delno je znana po prvi deski z delujočim rockerjem na trgu. Deska Lib tech Skate Banana.

Prepričanje fantov pri Lib tech snežne deske je, da je vse mogoče. Če lahko o tem sanjaš, lahko to tudi narediš. S tako imenovanimi "kraftsmeni" že leta izdelujejo najboljše ročno izdelane deske. Vsi ti kraftsmeni so sami deskarji na snegu, ki želijo izdelati najboljšo desko za vas.

lib tech snowboard kopen

Vse to počnejo skupaj v tovarni Mervin. Tu je podnebje na prvem mestu. Vse deske Lib Tech so izdelane iz okolju prijaznih materialov, Lib Tech snežne deske pa je ena redkih blagovnih znamk desk za sneg, ki jih je mogoče v celoti reciklirati. Lib Tech pravi, da izdeluje najboljše deske na svetu: "Deske za sanje".

V tej sezoni so fantje iz podjetja Lib Tech pripravili še eno odlično kolekcijo snežne deske. Poleg dobro znanih modelov, kot so Orca, Skate Banana in Travis Rice Pro, za prihajajoče sezone prinašajo nov profesionalni model. Lib-tech Golden Orca. Ta Orca se še bolje obnese v svežem prahu. Nos in rep sta le malo daljša od sedanjega modela Orca.

Konstrukcija podjetja Lib-tech snežne deske

V podjetju Lib Tech delajo s tremi različnimi oblikami.

  1. Izvirna oblika banane

Rocker med vezmi in blag izbočenost zunaj vezi. To zagotavlja naravno obliko za zavijanje in velik pritisk na robnike. Posledica tega je velik oprijem. Ta oblika zagotavlja tudi veliko plovnosti in s tem občutek deskanja na nepripravljenem snegu. Izbočenost zagotavlja več nadzora in popa v deski.

libtech banana

  1. C2 "Popoln hibrid"

Ta deska je zasnovana za normalno deskanje na snegu. Oblika C2 ima veliko več izbočenosti zunaj stopal kot oblika banana. Vendar ima C2 še vedno rocker med vezmi. Večja razgibanost omogoča boljši nadzor in natančnost pri deskanju na snegu. Večja izbočenost pomeni tudi večji pritisk na robnike in več popa. Model C2 je na voljo v dveh različicah: C2X (xtreme) in C2E (easy). Razlika med njima je v količini izbočenosti deske.

snowboard libtech

C3 "Najboljši camber na svetu"

Ta deska je zasnovana za resno vožnjo. Deska C3 camber ima zelo blag rocker med vezmi. Poleg tega ima ta deska izredno veliko več camberja zunaj vezi kot oblika Banana. To zagotavlja večji oprijem, stabilnost in pop. Vendar je za uživanje v vožnji s to desko potrebna večja moč in tehnika. Se ne bojite izzivov? Potem si vsekakor oglejte te deske.

Lib Tech snowboard

Prednosti tehnologije Lib Tech snežne deske

Lib Tech snežne deske ponuja številne prednosti, zaradi katerih jih obožujejo deskarji na snegu na vseh ravneh. Za te snežne deske so značilne inovativne tehnologije, vzdržljiva konstrukcija in odlična zmogljivost v različnih razmerah.

Ena od glavnih prednosti smuči Lib Tech snežne deske je uporaba naprednih tehnologij, kot sta obris C2X in Magne-Traction. Obris C2X združuje vsestranskost camberja med vezmi z igrivim rockerjem na konici in repu, kar zagotavlja odličen oprijem in nadzor v zavojih, hkrati pa zagotavlja popustljivost pri pristajanju. Magne-Traction z valovito izrezanimi stranskimi robovi zagotavlja neprimerljiv oprijem na poledenelih in trdih površinah ter vam daje samozavest v zahtevnih razmerah.

Poleg tega je podjetje Lib Tech znano po svojih okolju prijaznih proizvodnih postopkih. Na spletni strani snežne deske so izdelani iz okolju prijaznih materialov in metod, kot so reciklirana plastika, sintetične smole na biološki osnovi in lesena jedra iz trajnostnih gozdov.

Lib Tech snežne deske so tudi zelo trpežne in dolgotrajne. Ročno jih izdelujejo v ZDA in so zasnovane tako, da so odporne na težke razmere, kar pomeni, da snežna deska ohranja svojo zmogljivost iz sezone v sezono.

Ne glede na to, ali ste začetnik, ki želi izboljšati svoje spretnosti, ali pa izkušeni voznik, ki išče visoko zmogljive snežne deske, ima Lib Tech model za vsak slog vožnje in želje. S svojimi inovativnimi tehnologijami, trpežno konstrukcijo in izjemno zmogljivostjo so deske Lib Tech snežne deske odlična izbira za deskarje na snegu, ki želijo kar najbolje izkoristiti svojo izkušnjo deskanja na snegu.

Snowboard Tehnike Lib Tech

Poleg zgornjih oblik so v modelih Lib Tech snežne deske seveda tudi drugi odlični kosi tehnologije. Ena najbolj znanih je seveda Magna Traction. Ti nazobčani jekleni robovi, podobni nožu, zagotavljajo več kontaktnih točk s snegom; 7 kontaktnih točk namesto 2, ki jih lahko pričakujete pri tradicionalnem camberju. To zagotavlja boljši oprijem na ledu in trdih strminah.

Na smučeh Lib Tech snežne deske so vgrajeni tudi številni čudoviti leseni materiali, kot so Aspen, Paulowna, bukev in Balsa. Vsi ti so razdeljeni v različne konstrukcije z imeni, kot so Firepower, Horsepower, Climax in konstrukcija Orginal power. Seveda obstajajo tudi različni načini vstavljanja steklenih vlaken in vrste podstavkov.

lib tech snowboards

Mervin, možgani, ki stojijo za podjetjem Lib Tech snežne deske

V proizvodnem obratu Mervin izdelujejo znamenite izdelke Lib Tech snežne deske. Ta tovarna se nahaja v Sequimu v ameriški zvezni državi Washington in je znana po svoji zavezanosti inovacijam, prijaznosti do okolja in visokokakovostni proizvodnji.

Tovarno Mervin odlikuje njena stalna zavezanost k trajnosti in okolju prijazni proizvodnji. Ponosni so na uporabo okolju prijaznih materialov in proizvodnih metod. Za izdelavo svojih spletnih strani snežne deske na primer uporabljajo reciklirano plastiko, smole na biološki osnovi in lesena jedra iz trajnostnih gozdov. Vse to z namenom zmanjšati ogljični odtis in pozitivno vplivati na okolje.

Še en vidik, zaradi katerega je tovarna Mervin edinstvena, je poudarek na ročni izdelavi. V nasprotju s številnimi drugimi proizvajalci desk za sneg trdno verjamejo v ohranjanje obrtniškega pristopa pri izdelavi svojih snežne deske. To jim omogoča, da vsako snežno desko skrbno ročno dokončajo in preverijo njeno kakovost. Rezultat tega so snežne deske neprekosljive kakovosti in zmogljivosti.

Poleg tega so v Mervinovi tovarni na voljo nekatere najbolj inovativne tehnologije v industriji desk za sneg. Od njihove znamenite oblike C2X, ki zagotavlja popolno ravnovesje med camberjem in rockerjem, do stranskih robnikov Magne-Traction, ki zagotavljajo neprimerljiv oprijem na ledu in trdem snegu - vsaka snežna deska Lib Tech je prežeta s prelomnimi tehnologijami, ki tekmovalcem zagotavljajo prednost na gori.

Skratka, tovarna Mervin Manufacturing je kraj, kjer se strast do deskanja na snegu združuje s spoštovanjem do okolja. S svojo zavezanostjo trajnosti, ročni izdelavi in inovativnim tehnologijam Mervin ostaja vodilni v industriji desk za sneg in še naprej navdušuje deskarje na snegu po vsem svetu s svojimi visokokakovostnimi izdelki Lib Tech snežne deske.

Lib Tech skate banana

Najbolj znana deska iz linije Libtech snežne deske je seveda Lib Tech skate banana. Ta tipična deska rocker je bila ena prvih delujočih desk rocker na trgu. Za to je zaslužna oblika BTX banana. Zaradi tega je izjemno enostavno vrteti okoli lastne osi, deska pa se ne grize na nobenem terenu. Dodatek Magne-traction deski sk8 banana omogoča tudi neverjeten oprijem. Deska ohranja oprijem tudi na ledu ali trdih kosih snega. Magne-traction na snegu deluje kot nazobčan nož. To funkcijo lahko najdete na vseh smučeh lib tech snežne deske.

Lib tech T Rice pro

Podjetje Lib-tech je v sodelovanju s Travisom Riceom izdalo več profesionalnih desk. Najbolj znani sta seveda deski Lib tech T-rice pro in TRS. Od leta 2018/2019 se jim je pridružila še deska Lib tech Orca. Slednja deska je prava vsestranska deska, ki se zunaj smučišča resnično počuti kot riba na suhem.

Kompleti desk Lib Tech

Mervin poleg izdelkov Lib Tech izdeluje tudi spletne strani snežne deske za podjetji Gnu in Roxy ter vezi za snežne deske Bent Metal. Te vezi se po specifikacijah in barvnih shemah popolnoma prilegajo vezem Lib Tech snežne deske. Želite komplet za deskanje na snegu Lib Tech z dobrimi vezmi za deskanje na snegu? Potem obvezno preverite vezi Bent Metal.

Kako nabrusiti smuči Lib Tech snežne deske?

Ker so spletne strani snežne deske opremljene s sistemom Magna-Traction, je jeklene robove nekoliko težje nabrusiti. Če želite desko Lib Tech nabrusiti sami, boste morali uporabiti kratko pilico. Če kratke pilice nimate pri sebi, lahko v držalo pod kotom vstavite daljšo pilico. S krajšimi pilicami boste lažje premagali 7 neravnin. Če boste uporabili predolgo pilo, ne boste obdelali celotne jeklene strani. Nimate izkušenj z brušenjem snežne deske? Z veseljem vam bomo pomagali. Servisiramo lahko vašo desko za sneg Lib-Tech ali pa vam demonstriramo brušenje in voskanje, da boste to lahko storili že naslednjič.

Lib tech snežne deske 2023

Za zimo 2023 je v Lib-Techovi zbirki Camber snežne deske na voljo več desk Camber kot kdaj koli prej. Razlog za to je še vedno naraščajoči trend smuči Carve snežne deske in večje povpraševanje po snežne deske s Camberjem. Vse deske pa imajo še vedno Magna-Traction in, kjer je mogoče, rocker med vezmi za lažje zavijanje.

Zakaj kupiti snežno desko Lib-Tech pri Snowboards.si?

Imamo več kot 14 let izkušenj s prodajo smuči Lib Tech snežne deske. Zato izdelke Lib-Tech poznamo do potankosti. Zato vam lahko odlično svetujemo, katera snežna deska Lib Tech vam najbolj ustreza. Smuči Lib-Tech snežne deske so opremljene z minimalno plastjo voska. Po našem mnenju so celo nekoliko suhe. Zato vsako snežno desko Lib-Tech, ki jo kupite ali naročite pri nas, ročno navoskamo. Vroč vosek nanesemo z likalnikom, tako da se vosek vpije v podlago. Tako se lahko brezskrbno odpravite na zimske športe, ne da bi si snežno desko najprej sami navoskali.

Želite več informacij o Lib Tech snežne deske? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami v Oldenzaalu. Z veseljem vam bomo ob skodelici kave predstavili našo zbirko desk za sneg. Ali raje naročate prek spleta? Naročila, oddana pred 17. uro, bodo s poštnim podjetjem PostNL poslana še isti dan. Za pošiljanje snežne deske ne zaračunavamo stroškov pošiljanja.

Oglejte si našo celotno ponudbo Lib Tech snežne deske na spletu ali pa se ustavite v našem razstavnem salonu v Oldenzaalu.