Nidecker

Zgodba o podjetju Nidecker

Nidecker je vodilno podjetje, znano po visokokakovostnih snežne deske, vezi, čevljev za deskanje na snegu in drugih izdelkov za zimske športe. Bogata zgodovina podjetja sega v leto 1887, ko sta brata Henri in Cie Nidecker v La Tour-de-Peilzu v Švici odprla delavnico za izdelavo lesenih koles za kočije. V petdesetih letih prejšnjega stoletja je podjetje prešlo na izdelavo lesenih smuči, v osemdesetih letih pa je nadaljevalo svoje strokovno znanje na področju oblikovanja in proizvodnje snežne deske.

nidecker

Od takrat je podjetje Nidecker postalo ena najbolj spoštovanih in cenjenih blagovnih znamk v industriji zimskih športov. Podjetje je ponosno na svojo švicarsko dediščino in je močno zavezano izdelavi, kakovosti in inovacijam. Njihova ekipa inženirjev in oblikovalcev tesno sodeluje s profesionalnimi deskarji na snegu, da bi ustvarila najboljše izdelke, ki združujejo zmogljivost, vzdržljivost in slog.

Ena od najbolj presenetljivih značilnosti podjetja Nidecker je uporaba najsodobnejših tehnologij in materialov. Vedno iščejo nove načine za izboljšanje zmogljivosti svojih snežne deske in delajo z visokokakovostnimi materiali, kot so karbon, kevlar in drugi kompoziti, da bi ustvarili lahke, odzivne in vzdržljive deske.

nidecker

Nidecker se osredotoča na trpežne

Poleg tega se podjetje Nidecker močno osredotoča na trajnost in okoljsko ozaveščenost. Podjetje si prizadeva za čim manjši ogljični odtis ter uporablja okolju prijazne materiale in proizvodne metode, kadar koli je to mogoče. Ponosni so na svoje sodelovanje z organizacijami, kot je Protect Our Winters, ki si prizadevajo za ohranjanje zimskega okolja in boj proti podnebnim spremembam.
Nidecker ponuja široko paleto spletnih strani snežne deske za različne discipline in ravni deskarjev na snegu. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki išče desko za enostavno vožnjo, ali izkušen tekmovalec, ki išče visoko zmogljivo desko za freestyle ali freeride, Nidecker ima nekaj za vsakogar.
Poleg spletne strani snežne deske Nidecker izdeluje tudi visokokakovostne vezi in opremo za deskanje na snegu. Nideckerjeve vezi so zasnovane z enako pozornostjo do podrobnosti in tehnologije kot njihove spletne strani snežne deske, kar deskarjem na snegu zagotavlja najboljšo zmogljivost in nadzor na gori.
Podjetje Nidecker je v preteklih letih prejelo številne nagrade in priznanja za svoje inovativne modele in izdelke. Še naprej si prizadevajo za popolnost na svojem področju, njihova strast do deskanja na snegu pa jih žene k nenehnemu uvajanju inovacij in premikanju meja.
Skratka, podjetje Nidecker ima bogato zgodovino v industriji zimskih športov in ostaja pionir na področju tehnologije in oblikovanja desk za sneg. Nidecker je s svojim poudarkom na izdelavi, kakovosti, vzdržljivosti in inovacijah še vedno priljubljena znamka med deskarji na snegu po vsem svetu.