Nikoli poletje snežne deske

Never Summer Snowboards je inovativna blagovna znamka v industriji desk za sneg. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 in si je od takrat ustvarilo dober sloves, ko gre za proizvodnjo vrhunske kakovosti snežne deske.

Zgodovina podjetja Never Summer snežne deske

Zgodba podjetja Never Summer Snowboards se je začela leta 1983, ko sta Tim Canaday in Tracey Canaday v gorah Kolorada ustanovila blagovno znamko snowboardov. Navdušenca nad deskanjem na snegu sta začela izdelovati spletne strani snežne deske kot hobi in si nista nikoli predstavljala, da bo to preraslo v uspešno blagovno znamko desk za sneg. Never Summer snežne deske sta začela v majhnih količinah, sprva sta izdelala le nekaj snežne deske na teden. Kmalu je povpraševanje po teh odličnih deskah naraslo, zato sta razširila proizvodnjo. Leta 1991 je podjetje Never Summer snežne deske patentiralo svojo tehnologijo. Tehnologijo so poimenovali "Rocker Camber". Never Summer snežne deske so s to tehnologijo pridobili stabilnost in nadzor brez primere. Zaradi tega je bil snežne deske primeren za vse ravni, od začetnikov do profesionalnih deskarjev na snegu.

V naslednjih letih je podjetje Never Summer še naprej razvijalo svoje snežne deske z uporabo novih tehnik in materialov. Leta 1994 je znamka prva predstavila snežne deske z jeklenimi robniki, ki so omogočali boljši nadzor. Leta 2001 so predstavili povsem novo jedro, znano kot "Carbon VXR Laminate". S tem so bile žoge Never Summer snežne deske toge in odzivne brez primere.

Nevers summer boards

V čem je edinstvena žoga Never Summer snežne deske?

Never Summer snežne deske je edinstven zaradi predanosti, kakovosti in vzdržljivosti. Blagovna znamka uporablja le najboljše materiale in si prizadeva za zmanjšanje ogljičnega odtisa. Za izdelavo izdelkov Never Summer snežne deske se na primer uporablja veliko recikliranih materialov in lesa iz trajnostno upravljanih gozdov.

Never Summer snežne deske z rockerjem in camberjem

V zgodnjih letih deskanja na snegu so imeli skoraj vsi snežne deske profil rocker. Takrat je bilo deskanje na snegu v bistvu omejeno na backhill in backcountry vožnjo v prahu. Takrat deskarji na snegu še niso bili dobrodošli na smučiščih. Ko so smučišča začela dovoljevati deskanje na snegu, so proizvajalci desk za sneg prešli s profila rocker na profil, ki se uporablja za izdelavo smuči. Camber vam omogoča večji pritisk na sneg, tako da ohranjate večji nadzor na trših površinah. Leta 2000 so se številne blagovne znamke vrnile na trg s profilom Rocker snežne deske, potem ko so številni deskarji pogrešali igriv in razgiban občutek. V tem času so ustanovitelji podjetja Never Summer snežne deske raziskali prednosti in slabosti obeh profilov in se odločili združiti oba profila. Leta 2009 je podjetje Never Summer patentiralo profil Rocker and Camber ali CRC (camber Rocker Camber) in leta 2010 so na trg prišle prve deske Never Summer s to tehnologijo. Združitev obeh profilov prinaša najboljše iz obeh svetov, saj zagotavlja stabilnost in igrivost. Camber zagotavlja stabilnost pri visokih hitrostih in oprijem v zavojih. Rocker pa vam omogoča, da lebdite v prahu in lepo in lahkotno jibirate v parku.

Zakaj je profil Triple Camber pri deskah Never Summer revolucionaren?

Čeprav to ni nič novega in več blagovnih znamk kombinira rocker in camber v eni snežni deski, je Never Summer snežne deske spremenil način kombiniranja teh različnih profilov. S tem je podjetje Never Summer ustvarilo najbolj vsestransko all-mountain snežno desko doslej.

Never Summer snowboard kopen

Center Camber Zone

Medtem ko večina blagovnih znamk uporablja kombinacijo camber/rocker z dvema conama camberja neposredno pod stopalom, je Never Summer snežne deske dodal tretji camber na sredini. Pri tej zasnovi se vaš primarni oprijem robnikov začne na sredini deske, kar vam omogoča največji pop, ko prenesete moč na noge. Ta osrednja cona camberja zmanjšuje tudi vrtenje rockerja, zaradi česar je snežna deska s trojnim camberjem ravna in predvidljiva, ne pa nervozna.

Območja camberja pod nogami

Camber cone pod nogami na Never Summer snežne deske vam zagotavljajo noro stabilnost pri visokih hitrostih. Ko prenesete težo na stran prstov ali pete, vas camber naravno usmeri v zavoj. Ko desko postavite na stran, dejansko ostane na svoji strani, zaradi česar se počutite samozavestno.

Dve majhni coni rockerja

Dve majhni coni rockerja med conama camberja vam dajeta dovolj zagona, da ostanete na vrhu snega. Zaradi teh dodatnih con rockerja so deske Never Summer tudi bolj igrive kot drugi modeli s podobno togostjo in blaženjem.

Kupite snežno desko Never Summer

Iščete snežno desko Never Summer? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si! V naši spletni trgovini boste našli najboljšo desko Never Summer, ki je na voljo. Ali natančno veste, kateri model želite? Potem svojo najljubšo snežno desko Never Summer naročite prek spleta. Želite videti te odlične snežne deske deske v živo ali potrebujete več informacij? Pridite v našo trgovino s snežnimi deskami.

Oglejte si našo celotno zbirko snežne deske

Never summer snowboard