Nitro

Nitro snowboards

Dobrodošli v svetu Nitra

Nitro je vodilna blagovna znamka desk za sneg, ki proizvaja visokokakovostne snežne deske, ki proizvaja visokokakovostne čevlje in vezi za deskanje na snegu. Nitro je leta 1990 ustanovil Thomas Delago, profesionalni deskar na snegu iz Avstrije. Nato je Nitro postal ena od priljubljenih blagovnih znamk desk za sneg v industriji desk za sneg.

Nitro je znan po svojem inovativnem razvoju in izjemni zmogljivosti svojih izdelkov. Nitro sestavlja ekipa profesionalnih deskarjev na snegu in oblikovalcev, ki skupaj ustvarjajo izdelke za deskanje na snegu, prilagojene posebnim potrebam voznikov na vseh ravneh, od začetnikov do strokovnjakov. Nitro ponuja široko paleto snežne deske, vključno z deskami za all-mountain, freestyle, freeride in split deskami, za vsak stil vožnje.

Nitro je več kot le blagovna znamka desk za sneg. Nitro je skupnost strastnih deskarjev na snegu, ki želijo premikati meje mogočega na gori. Nitro sponzorira tudi ekipo profesionalnih deskarjev z vsega sveta, ki zastopajo znamko na tekmovanjih, dogodkih in v medijih. Poleg tega Nitro organizira tudi številne dogodke in tekmovanja. Oglejte si našo celotno zbirko izdelkov Nitro snežne deske, vezi Nitro in čevljev za deskanje na snegu Nitro.

Nitro je trajnostna znamka desk za sneg

Nitro se še predobro zaveda, da deskanje na snegu vpliva na okolje. Zato se Nitro zavzema za trajnostni razvoj, po čemer se razlikuje od svojih tekmecev. Nitro je sprejel ukrepe za zmanjšanje svojega ekološkega odtisa. Nitro poskuša v svojih izdelkih čim bolj uporabljati okolju prijazne materiale in sodeluje z organizacijami, kot je POW, Protect Our Winters.

nitro

Kupite Nitro na spletu na snowboardih.si

Iščete izdelke Nitro? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si. V naši zbirki boste našli najlepše in najboljše modele iz Nitrove ponudbe. Ali natančno veste, kateri model, dolžino ali velikost potrebujete? Potem ga hitro in varno naročite prek spleta. Potrebujete več informacij ali si želite ogledati Nitrovo kolekcijo v živo? Pridite v našo trgovino s snežnimi deskami.

Nitro