Nitro snežne deske

nitro snowboards

Nakup Nitro snowboard

Iščete odlično snežno desko Nitro? Snowboards.si je pravo mesto, če iščete snežno desko Nitro. Imamo najbolj priljubljene modele iz Nitrove kolekcije snežne deske. Iščete snežno desko za all mountain ali freestyle? Potem izberite na primer Nitro Team. Iščete bolj desko za freeride in se radi zapodite v prah, kjer se le da? Potem izberite na primer Nitro Magnum.

Zakaj izbrati Nitro snowboard?

Nitro Snowboard je sinonim za kakovost. Nitro snežne deske pripisuje veliko vrednost kakovosti in vzdržljivosti v vseh vidikih svojih snežne deske, od uporabljenih materialov do oblikovanja in proizvodnih postopkov. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj se lahko odločite za Nitro snowboard.

nitro snowboards

Nitro snowboard je izdelan iz visokokakovostnih materialov

Vsaka Nitrova Snowboard je izdelana iz najboljših materialov. Podjetje Nitro snežne deske, uporablja lahke in trpežne materiale, kot so ogljikova vlakna, kevlar in steklena vlakna Triax, ki zagotavljajo trdnost in stabilnost, hkrati pa ohranjajo minimalno težo. Poleg tega je večina izdelkov Nitro snežne deske opremljena s sintranim podstavkom. Prednost tega je, da Nitro snežne deske absorbira veliko voska in precej trdo drsi.

Vsaka Nitrova deska za sneg ima inovativen dizajn

Vsaka Nitro Snowboard je zasnovana z mislijo na inovacije. Nitro snežne deske je razvil številne lastniške tehnologije, kot sta Cam-Out Camber in jedro Powerlite Core, ki tekmovalcem nudita najboljšo zmogljivost in nadzor. Poleg tega se Nitro snežne deske z intenzivnim sodelovanjem s profesionalnimi deskarji na snegu razvija in izpopolnjuje, tako da je vsaka Nitrova deska optimizirana za potrebe voznikov.

nitro snowboard

Nitro snežne deske so razviti natančno in skrbno.

Vsaka Nitro Snowboard je razvita in izdelana z natančnostjo in skrbnostjo. Nitro Snowboards uporablja najsodobnejše stroje, ki zagotavljajo, da je vsaka Nitro snowboard izdelan po natančnih specifikacijah, njihove visokotehnološke stiskalnice in kalupi pa zagotavljajo, da je vsaka Nitro snowboard dosledno izdelan. Nitro Snowboards izvaja tudi stroge preglede kakovosti, s katerimi zagotavlja, da vsaka deska izpolnjuje njihove visoke standarde, preden se Nitro snowboard pojavi v trgovinah.

Nitro snežne deske je trajnostno proizveden

Vse Nitro snežne deske so izdelane tako, da so trajne. Uporabljeni materiali so zasnovani tako, da prenesejo obrabo, ki nastane med deskanjem na snegu. Poleg tega pri Nitro Snowboards uporabljajo napredne proizvodne tehnike, ki zagotavljajo, da je vsaka Nitro snowboard deska močna in odporna ter da ostane močna in odporna. Nitro Snowboards za svoje izdelke zagotavlja tudi garancijo, zato so kupci lahko prepričani, da je njihov nakup zaščiten.

Svojo snežno desko Nitro lahko naročite na spletu pri Snowboards.si

Svojo novo Nitro snowboard desko naročite enostavno in hitro na Snowboards.si. Vašo desko pošljemo hitro in brezplačno. Prav tako lahko izkoristite našo brezplačno storitev voskanja. Bi našo zbirko snežne deske raje občudovali v živo? Potem obiščite našo trgovino s snežnimi deskami. Do nas je enostavno priti, svoj avtomobil pa lahko parkirate brezplačno.

Oglejte si našo celotno zbirko snežne deske najboljših blagovnih znamk ali našo celotno zbirko Nitro!