Capita snežne deske

Capita snežne deske

Iščete veliko Capita snežne deske? Potem ste prišli na pravo mesto na Sowboards.si! V naši zbirki snežne deske boste seveda našli deske avstrijske blagovne znamke Capita. Deske so ročno izdelane s 100-odstotno čisto energijo v njihovi lastni tovarni, imenovani The Mothership. Mars1: Mothership Advanced Research Station 1 je bila dokončana leta 2016 in je tehnološko najnaprednejši in okoljsko najbolj odgovoren proizvodni obrat v industriji desk za sneg. Ste okoljsko ozaveščeni? Potem bo morda snežna deska Capita vaša najljubša blagovna znamka.

Trajnostna družba Capita snežne deske

Ekipa podjetja Capita snežne deske (The Mothership) si poleg vlaganja v čisto energijo prizadeva tudi za izzivanje pri iskanju novih načinov odgovorne proizvodnje in iskanju varnejših, bolj trajnostnih in reciklabilnih materialov za uporabo pri gradnji.

capita snowboards

Capita snežne deske pri tiskanju uporablja črnila na vodni osnovi, UV-trdna in brez topil, pri nanosu vrhnjega premaza pa lak brez toksičnih snovi (zahvaljujoč patentirani tehnologiji PLT), pri gradnji uporablja bio-smol na rastlinski osnovi in lesena jedra s certifikatom FSC.

Zaradi česa je ta deska za sneg edinstvena

Leseno jedro snežne deske Capita je srce in duša doživetja pri vožnji. Ta bistveni element določa glavne značajske lastnosti snežne deske in deluje kot osnovni gradnik za vse drugo, kar je sestavni del deske Capita. Vse deske Capita snežne deske se začnejo s posebnim lesenim jedrom, ki zagotavlja enakomeren upogib, večji nadzor pri zavijanju in neverjetno hiter odziv. Različni lesovi in prilagojeni profili jedra pomagajo vsaki deski zagotoviti edinstven občutek in ciljno usmerjen upogib.

capita snowboards

Odkrijte najbolj priljubljene modele desk Capita Snowboards - oblikovane za izjemno zmogljivost

Podjetje Capita Snowboards je znano po svojih visokokakovostnih in inovativnih izdelkih za deskanje na snegu, njihove najbolj priljubljene modele pa obožujejo deskarji na snegu vseh ravni. Tukaj je nekaj najbolj iskanih modelov desk za sneg Capita:

  1. DOA je priznana deska za prosti slog, ki je znana po svoji vsestranskosti in odzivni vožnji. Freestylerji in all-mountain vozniki jo obožujejo zaradi njenega močnega camber profila in igrivega upogibanja.

  2. Capita Mercury: deska Mercury je zasnovana za avanturistične all-mountain voznike. S hibridnim profilom camber in lahkotno konstrukcijo ponuja odlično kombinacijo stabilnosti in okretnosti za različne terene in razmere.

  3. Capita Kazu Kokubo Pro: Ta deska je bila zasnovana v sodelovanju z legendarnim deskarjem na snegu Kazujem Kokubo. S smerno obliko in profilom camber ponuja odličen nadzor in stabilnost pri visokih hitrostih in v globokem prahu.

  4. Capita Ultrafear: Za ljubitelje prostega sloga je Ultrafear priljubljena izbira. S profilom reverse camber in twin obliko je odličen za vožnjo po parku in kreativne trike.

Ti priljubljeni modeli desk Capita Snowboards so skrbno zasnovani tako, da zagotavljajo izjemno zmogljivost in popeljejo izkušnjo vožnje na novo raven. Ne glede na to, ali ste freestyler, all-mountain voznik ali ljubitelj prahu, za vsakogar je na voljo snežna deska Capita. Odločite se za zaupanja vredno kakovost in inovacije podjetja Capita ter doživite vrhunsko pustolovščino deskanja na snegu.

Capita

Na zgornjem in spodnjem delu lesenega jedra snežne deske Capita se uporabljajo laminirana steklena vlakna, ki desko ščitijo pred poškodbami zaradi vode, poleg tega pa so ključna sestavina pri nadzoru moči in upogibanja deske. Pri nanašanju smole uporabljajo mehaniziran dozirni sistem, ki natančno dovaja izračunano količino smole na desko, da se zagotovi pravo razmerje med smolo in steklenimi vlakni. Ta postopek odpravlja morebitne suhe lise, preprečuje nagibanje in zagotavlja, da se zaradi odvečne smole ne poveča teža. Na ta način so izdelane vse plošče Capita snežne deske.

Najbolj priljubljeni izdelki Capita snežne deske

Da se je Capita v kratkem času uveljavila med velikimi blagovnimi znamkami, ni več novica. Modeli, kot sta Capita Super D.O.A, in Merc, kot je Capita Mercury, so v veliki meri poskrbeli za njeno priljubljenost. Capita se lahko pohvali tudi s svojo ekipo profesionalnih voznikov, kot so Scott Stevens, Jess Kimura in Kazu Kokubo. Capita je ena izmed najbolj inovativnih in ustvarjalnih blagovnih znamk snežnih desk na trgu, ki ji je zabava predvsem na prvem mestu na seznamu prednostnih nalog. Na spletni strani snežne deske lahko najdete skoraj vse vrste smuči Capita. Iščete snežno desko z rockerjem, camberjem ali plosko sne žno desko? Capita ima vse to!

capita snežne deske z različnimi profili

Podjetje Capita Snowboards ponuja raznoliko paleto profilov snežnih desk, znanih tudi kot camber profili, ki so zasnovani za različne stile vožnje in terene. Profil camber se nanaša na način, kako se snežna deska obnaša pod pritiskom, in lahko močno vpliva na zmogljivost in občutek deske med vožnjo. Tukaj je nekaj različnih profilov, ki jih ponuja podjetje Capita:

  1. To je klasični profilcamber, pri katerem ima deska na sredini lok, kontaktne točke pa so na koncih. Tradicionalni camber zagotavlja odličen pop, stabilnost in oprijem na snegu, zato je idealen za izkušene voznike, ki imajo radi agresivno vožnjo.

  2. Flat camber: Pri profilu flat camber deska nima zavojev, zato je dno deske ravno. To omogoča stabilno in popustljivo vožnjo, ki je idealna za začetnike in voznike prostega sloga, ki se veliko ukvarjajo z jibbingom in triki.

  3. Reverse Camber/Rocker: Reverse Camber, znan tudi kot rocker, ima na sredini deske lok navzgor, zaradi česar so kontaktne točke bližje sredini. To ustvarja igriv in prizanesljiv občutek, zaradi česar je deska enostavna za zavijanje v zavojih in idealna za vožnjo v prahu in prosti slog.

  4. Hibridni camber: Hibridni profili camber združujejo različne elemente camber in rocker ter tako izkoriščajo prednosti obeh. Priljubljena različica je camber med vezmi z rockerjem na nosu in repu, kar deski zagotavlja stabilnost, poskočnost in okretnost.

Izbira pravega profila camberja je bistvenega pomena za doseganje želene izkušnje pri vožnji. Za agresivne voznike, ki si želijo hitrosti in natančnosti, je idealen tradicionalni camber. Če imate raje igriv in popustljiv občutek, izberite profil rocker. Za vsestranskost in vsegorsko zmogljivost so lahko odlična izbira hibridni profili camber. Ne glede na to, kakšen je vaš slog vožnje, ima Capita na voljo popoln profil camber, ki bo vašo izkušnjo deskanja na snegu dvignil na višjo raven.

Capita uitrusting

Snežno desko Capita kupite pri Snowboards.si

Ali točno veste, katero desko za sneg Capita želite kupiti? Potem desko varno in hitro naročite pri Snowboards.si. Desko vam bomo nato hitro in brezplačno poslali. Potrebujete več informacij o tem, katera deska Capita vam najbolj ustreza ali kakšna je najboljša dolžina za vas? Vstopite v našo trgovino s snežnimi deskami in si oglejte deske Capita snežne deske.

Oglejte si našo celotno zbirko snežne deske

g nekaj več informacij ali si želite ogledati zbirko v živo? Potem obiščite našo trgovino s snežnimi deskami. Do trgovine je enostavno priti, pred vrati pa je na voljo brezplačno parkirišče.