Vezave Flow

Vse o vezavah Flow

Iščete vezi Flow za namestitev na svojo snežno desko? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si. V naši zbirki imamo skoraj vse modele vezi Flow. Ali že veste, kateri model vezi Flow vam najbolj ustreza? Oglejte si našo celotno zbirko in hitro ter preprosto kupite vezi za snowboard Flow v naši spletni trgovini ali pridite v naš razstavni salon v Oldenzaalu.

flow bindingen

Katere so prednosti vezi Flow?

Še vedno dvomite, ali so vezi Flow prava izbira za vas? V nadaljevanju navajamo vse prednosti teh vezi za deskanje na snegu z dobro znanim zadnjim vstopom.

  1. Hitro deskanje z vezmi Flow

Najbolj znana prednost teh priljubljenih vezi je, da lahko hitro in enostavno vstopite. Znane so tudi pod imenom "Speed Entry bindings". Zakaj? Preprosto. Visok hrbtni del vezi za deskanje na snegu Flow odprete nazaj s pomočjo zaskočne ključavnice. S tem se na zadnji strani ustvari dovolj prostora, da lahko v vezavo vstavite svoj čevelj za deskanje na snegu. Nič več ne sedite na zadnjici, da bi zategnili svojo vez za snowboard! Kako dobro je to?

  1. Zmogljivi in udobni trakovi Power Straps

Druga prednost je, da so vezi Flow udobne. Veliki široki trakovi dobro porazdelijo pritisk na čevelj. Tako so točke pritiska čim manjše, zato vezi skoraj ne čutite. Posledično vezave skoraj ne čutite okoli noge. Pri večini vezi Flow lahko izbirate med dvema različnima trakovoma:

Flow Fusion snowboard vezi

To je najbolj tradicionalen Flowov trak. Ta velik in širok trak zagotavlja močan odziv in neposrednost.

Flow Hybrid snowboard vezi

Trak Hybrid PowerStraps povezuje trak za gleženj z bolj običajnim trakom za nos za popolno kombinacijo nadzora in prilagodljivosti.

  1. Optimalen prenos energije prek trikotnika Power Triangle

Zahvaljujoč jeklenemu kablu, ki je nameščen med visokim hrbtiščem in osnovno ploščo, se vezi Flow pri zavoju na hrbtni strani odzivajo zelo neposredno.

Najbolj priljubljeni modeli vezi Flow

Zahvaljujoč tehnologiji Active Strap, vstopanje in izstopanje iz vezi Flow še nikoli ni bilo tako enostavno. Ko se visoka hrbtna stran odpre, se trak rahlo dvigne in tako sprosti še več prostora za vstop. Takšen trak ima na primer Flow Omni, dobro žensko vezanje za deskanje na snegu.

flow bindingen

Vezi Flow NX2

Vezenje Flow NX2 je namenjeno vsem deskarjem na snegu, ki iščejo močno, togo in direktno vezavo za deskanje na snegu, ki nudi veliko opore. Ker je hiback ojačan s steklenimi vlakni in opremljen z asimetričnimi podpornimi ploščami v kombinaciji s tehnologijo "Active Strap Technology", je vez zelo dobro nastavljiva in zagotavlja izjemno hiter vstop. Če želite še večjo odzivnost, si oglejte smučarsko vezanje Flow NX2 GT.

Najnovejši modeli vezi Flow

Za zimo 2021 so se vezi Flow predstavile s povsem novo linijo vezi. Tako sta na primer Fusion strap in Hybrid strap zdaj spremenjena v Powerstrap, oba pa sta izdelana iz 3D-oblikovanega EVA. Powerstrap Fusion ponuja enodelni Powerstrap, ki omogoča enostavno vstopanje in izstopanje iz vezi, hkrati pa ohranja nadzor, oprijem in udobje. Powerstrap Hybrid ima še vedno trak za prste za tiste, ki si želijo več nadzora.

Flow Snowboards

Morda imate tudi sami še vedno eno snežno desko Flow in po letih zvestega služenja iščete novo desko te čudovite blagovne znamke. Na žalost Flow ne izdeluje več snežne deske, vendar brez skrbi, to linijo je prevzel Nidecker snežne deske. Ste imeli na primer desko Flow Merc in iščete njeno novo različico? Potem je Nideckerjev Merc njegov naslednik! Enako velja za čevlje za deskanje na snegu Flow. Tudi ti se zdaj imenujejo Nidecker, vendar so še vedno izdelani s tradicionalnim prileganjem Flow. Včasih ste imeli čevlje Flow Helios, ki se zdaj imenujejo Nidecker Helios. Ne vidite lesa za drevesi in bi želeli kakšen nasvet? Z obema blagovnima znamkama snežnih desk sodelujemo že vrsto let, zato vam lahko povemo, katera deska Nidecker je najboljša naslednica vaše snežne deske Flow.

flow bindingen

Katere so najboljše vezi Flow?

Pogosto nas sprašujejo, katera so najboljša veziva za snowboard. Vezenje Flow ali tradicionalno vezanje s trakom? Nad blagovno znamko Flow smo zelo navdušeni, vendar ne moremo reči, da so boljše ali slabše od tradicionalnih vezi s trakom. To je še vedno stvar osebne preference. Lahko pa ovržemo trditev, da vezi Flow niso dovolj stabilne ali da imate v vezeh Flow zračnost. Pri nakupu vezi Flow pa je pomembno, da jih pravilno prilagodite čevlju. Poleg tega se morajo vaši čevlji za deskanje na snegu pravilno prilegati. Izkušnje kažejo, da veliko deskarjev na snegu nosi prevelike čevlje. Videti so lepo, vendar ko začnete deskati na snegu, opazite, da začnete drsati. Pri vezanju s trakom se lahko malce izneverite, tako da vezavo nekoliko preveč zategnete. Tega ne želite početi, saj to povzroča točke pritiska v čevljih. Ko stopite v vez Flow s prevelikimi čevlji, vam bo v čevljih še naprej drselo. Če vezi Flow zaprete preveč tesno, je vstopanje in izstopanje težje. Poleg tega lahko na vezeh Flow nastavite vse vrste prilagoditev. Se vam to zdi težko? Pridite v našo trgovino s snežnimi deskami in pomagali vam bomo.

Rezervni deli za vezi Flow

Nič ni tako nadležnega, kot če na gori izgubite del svoje vezi Flow. Zato morate redno preverjati, ali so vsi vijaki še vedno zategnjeni. Ali še vedno izgubljate kakšen del ali pa se je del vašega veziva za deskanje na snegu Flow zlomil? Potem se lahko obrnete na nas po rezervne dele za vezi Flow. Trakove, vijake ali ročice lahko najdete v razdelku z deli za vezi za deskanje na snegu. Najprej ugotovite, katero vrsto vezi Flow imate, in na sliki preverite, kateri del potrebujete.

Zakaj kupiti vezi Flow pri Sideways?

Imamo več kot 10 let izkušenj z vezmi Flow in jih poznamo do potankosti. Zato vam lahko priporočimo najboljša veziva Flow. Ni vseeno, katero vez Flow namestite na katero snežno desko. Iščete celoten komplet za snežno desko z vezmi Flow? Potem imate srečo! Na zalogi imamo nekaj lepih kompletov za snowboard z vezmi Flow. Vašega želenega kompleta ni na seznamu? Kontaktirajte nas in nam povejte svoje želje. Takoj vam bomo pripravili ceno lepega kompleta.

Ali lahko vezi Flow naročite prek spleta pred 17. uro? Potem vam jih bomo poslali še isti dan s PostNL. Za pošiljanje vezi za deskanje na snegu ne zaračunavamo nobenih stroškov pošiljanja. Poleg vezi Flow imamo dobra veziva za deskanje na snegu tudi drugih blagovnih znamk.

Oglejte si našo celotno zbirko vezi za deskanje na snegu