Čelade Pro-Tec

Pro-tech snowboardhelm

Vse o čeladah za deskanje na snegu Pro-Tech

Iščete novo čelado za deskanje na snegu? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si. Razmišljate o čeladi za deskanje na snegu Pro-Tech? Potem hitro berite naprej! Pro-Tec je dobro znana blagovna znamka v svetu zaščite za deskanje na snegu. Pro-Tec že več kot 40 let proizvaja visokokakovostne čelade za deskanje na snegu za moške in ženske. Vse čelade za deskanje na snegu Pro-Tec so zasnovane tako, da zagotavljajo varnost in zaščito voznikov med uživanjem na smučiščih in v parku ter zunaj njih.

pro-tec snowboard helm

Čelade Pro-Tec za maksimalno zaščito in udobje.

Protecove čelade za deskanje na snegu so izdelane iz različnih materialov z različnimi varnostnimi elementi, vključno z vložki iz pene EPS in zunanjimi lupinami iz ABS. Ti dve plasti zagotavljata odlično zaščito pred udarci in trki. Poleg tega so vse čelade Protec zasnovane tako, da zagotavljajo največjo zračnost. Zaradi tega so kolesarji na gorah hladni in udobni.

Čelade za deskanje na snegu Pro-Tech se razlikujejo po različnih slogih. Od klasičnega sloga, ki spominja na drsalke, do elegantnih in sodobnih modelov.

Zakaj izbrati čelade za deskanje na snegu Pro-Tech

Ena od glavnih prednosti čelad Pro-Tec je njihova zavezanost trajnostnemu razvoju. Pro-Tech je član koalicije Sustainable Apparel Coalition in v svojih čeladah za deskanje na snegu večinoma uporablja okolju prijazne materiale, kot sta med drugim reciklirana plastika in organski bombaž.

Čelade za deskanje na snegu Pro-Tec so odlična izbira za tekmovalce, ki cenijo varnost in zaščito na gori. S temi visokokakovostnimi čeladami za deskanje na snegu Pro-Tec ponuja opremo, ki jo potrebujejo za varno in udobno preživljanje dolgega dneva na gori.

pro-tec helmen

Kupite čelado za deskanje na snegu Pro-Tec na spletu

Še dobro, da ste nas našli, ko ste iskali novo čelado za deskanje na snegu Pro-Tec. Ali točno veste, katero velikost in model želite? Potem čelado Pro-Tec varno in hitro naročite v naši spletni trgovini. Bi si čelado raje ogledali ali jo preizkusili v živo? Pridite v našo trgovino za deskanje na snegu.

Oglejte si našo celotno zbirko čelad za deskanje na snegu.