Rim

Dobrodošli v svetu Rome SDS

Podjetje Rome SDS (Snowboard Design Syndicate) sta leta 2001 ustanovila Josh Reed in Paul Maravetz v Waterburyju, VT. Oba sta pred tem delala v podjetju Burton Snowboards v oddelkih za trženje in oblikovanje izdelkov. Skupaj sta menila, da industrija desk za sneg izdaja preveč povprečnih izdelkov skupaj z velikimi proračuni za trženje.

To ju je spodbudilo, da sta ustanovila lastno podjetje (Rome SDS) in se osredotočila na izdelavo vrhunskih izdelkov namesto na konvencionalno trženje. Za razliko od drugih blagovnih znamk Rome ni v lasti smučarskega podjetja. Osredotočajo se izključno na deskanje na snegu in sprejemajo like, zaradi katerih je deskanje na snegu to, kar je danes.

Podjetje Rome proizvaja vse, kar potrebujete na gori, od spletne strani Rome snežne deske, snežnih čevljev Rome, vezi Rome do popolnih vrhnjih oblačil in oblačil. Od prvega dne je pogovor o snežne deske in deskanju na snegu temeljni vidik Rome SDS, stalni pogovor, ki pomaga Rome rasti kot blagovna znamka, je Sindikat, ki ga predstavljajo, pridružite se mu!

Rome snowboard materiaal

Naročanje izdelkov Rome na spletu pri Snowboards.si

Kako dobro, da iščete opremo za deskanje na snegu Rome. Na spletni strani Snowboards.si ste prišli na pravo mesto za artikle za deskanje na snegu Rome. Naročite prek spleta hitro in varno. Bi si raje v živo ogledali celotno kolekcijo Rome? Potem se ustavite v naši trgovini s snežnimi deskami. Do naše trgovine je lahko priti, pred vrati pa imamo brezplačno parkirišče.