Slika snowboard oblačila

Slika Snowboardwear.... tudi za smučarje ;-)

PodjetjePicture Organic Clothing je nastalo leta 2008, ustanovili pa so ga trije prijatelji, ki so želeli izdelati najboljša snowboard oblačila na okolju čim bolj prijazen način. V prvem letu delovanja je francoska znamka zimskih športov izdelovala jakne in hlače za snowboard iz recikliranih plastenk PET. Poleg tega znamka uporablja ekološko pridelan bombaž in recikliran poliester. Medtem so oblačila Pictureski in oblačila za deskanje na snegu postala nepogrešljiva. Jakne in hlače za deskanje na snegu lahko prepoznate po barvnih kombinacijah in blokih.

picture snowboardkleding

Značilna oblačila za deskanje na snegu od Picture skiwear

Ekološka oblačila Picture so poleg okolju prijaznih načinov proizvodnje znana tudi po svojih prepoznavnih oblačilih za deskanje na snegu. Za njihovo kolekcijo so značilne različne barvne kombinacije, ki jih uporabljajo. Poleg tega izdelujejo primerna oblačila za vsako vrsto tekmovalca. Imajo na primer serijo Expedition za aktivne freeriderje in kolekcijo Friendly za freestylerje. Jakne iz kolekcije Adventure so poleg zimskih športov odlične tudi za zimsko nošenje. Vse Pictureove smučarske jakne in smučarske hlače imajo minimalni vodni stolpec in zračnost 10.000. Linija Expedition je najbolj tehnična. Jakne in hlače imajo višji vodni stolpec in zračnost.

Smučarske jakne in hlače Picturen so opremljene z vsemi vrstami tehničnih lastnosti, kot so lovilci snega, priročni žepi z zadrgo za avdio ali telefon. možnost shranjevanja smučarskih očal in še veliko več. Lepa podrobnost je, da je podloga Pictureturnove jakne in hlač izdelana iz recikliranega materiala drugih blagovnih znamk oblačil. Na notranji strani jakne ali hlač Picture lahko najdete ostanke odpadkov drugih blagovnih znamk. Kako kul je to?

Jakna Picture Naikoon in jakna Zephir

Jakni Naikoon in Zephir sta eni izmed najbolj priljubljenih smučarskih in deskarskih jaken v kolekciji Picture Organic Clothing. Pri obeh jaknah je lupina izdelana iz biološko pridobljenega trdega plašča (hardshell). Ta material je izdelan iz recikliranih odpadkov sladkornega trsa, ki so predelani v poliester na biološki osnovi. Poleg tega sta super vodoodporni in izjemno primerni za strastne ljubitelje zimskih športov med nami.

Ne glede na to, ali ste deskar na snegu ali smučar. Pri odlični znamki zimskih športnih oblačil Picture Organic Clothing lahko vedno najdete odlično jakno in hlače.

Picture snowboard kleding

Picture snowboard hlače v paru z jakno

Poleg najrazličnejših tehničnih lastnosti vam omogoča tudi pripenjanje hlač za deskanje na snegu k jakni. Tako bo na primer obleka za deskanje na snegu v primeru padca bolje ostala na svojem mestu. Poleg tega lahko hlače in jakne neskončnokrat kombinirate. Blagovna znamka ponuja toliko barv in stilov, da skoraj ne morete izbirati.

Oblačila za deskanje na snegu Picture so trpežna in visokokakovostna

Vsi materiali, ki jih uporablja podjetje Picture Skiwear, so okolju prijazni. Na primer, 65 % uporabljenega bombaža je ekološkega izvora. 67 % poliestra, ki ga uporabljajo, prihaja iz recikliranih plastenk PET, 100 % volne in usnja, ki ju uporabljajo, pa ne vsebuje škodljivih kemikalij ali snovi. Poleg tega prihaja od dobaviteljev, ki z živalmi ravnajo humano.

Vse te temeljne vrednote ne zmanjšujejo kakovosti njihovih oblačil za deskanje na snegu in materialov. Vse hlače in jakne za deskanje na snegu na prostem imajo na primer minimalni vodni stolpec 10.000 mm in zračnost 10.000. Preizkusite tudi jopiče iz flisa v naši trgovini in druga oblačila so najpogostejših barv, kot so rjava, modra, črna in siva.

Pranje oblačil Picture snowboard

Zdaj, ko ste izbrali obleko za deskanje na snegu Picture, želite obleko seveda ustrezno vzdrževati na okolju prijazen način. Seveda lahko! Ponujamo od Holmenkol biološko razgradljivo pralno sredstvo in celo pršilo, s katerim bo vaša obleka za deskanje na snegu spet popolnoma vodoodporna.

  • Holmenkol Natural Proof
  • Holmenkol pralni prašek za tekstil

Tukaj si oglejte našo celotno novo kolekcijo oblačil za deskanje na snegu in smučarskih jaken ter jih naročite prek spleta z brezplačno dostavo od 39,95 EUR dalje. Še vedno imate vprašanja? Vabljeni, da jih postavite ali pa se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami v Oldenzaalu. Enostaven dostop in brezplačno parkirišče pred vrati.

snowboardkleding picture