Očala Smith

Smithova očala za ženske in moške

Bob Smith je kot navdušen smučar leta 1965 razvil prva smučarska očala s termalnimi lečami in zračno peno. Po več kot 50 letih so očala Smith še vedno ena najboljših, ki so na voljo na trgu. Danes je blagovna znamka znana po dobri kakovosti, široki ponudbi in fantastičnem vidu v vseh vremenskih razmerah.

smith gogglea

Prednosti očal Smith

Očala Smith imajo številne prednosti, zaradi katerih so priljubljena izbira med ljubitelji zimskih športov. Ta napredna očala združujejo inovativne tehnologije, visokokakovostne materiale in eleganten dizajn ter zagotavljajo neprimerljivo izkušnjo med različnimi dejavnostmi, kot sta deskanje na snegu in smučanje.

Ena od najpomembnejših prednosti očal Smith je tehnologija ChromaPop. Ta napredna tehnologija leč znatno izboljša svetlost, kontrast in zaznavanje barv, kar uporabniku omogoča živahen in natančen vid. To uporabnikom omogoča boljše zaznavanje globine, boljšo oceno terena in hitro odzivanje na spreminjajoče se razmere.

Poleg tega imajo očala Smith inovativen sistem prezračevanja. Strateško nameščeni zračniki in zračni tokovi zmanjšujejo kondenzacijo in ohranjajo leče čiste tudi med intenzivnimi dejavnostmi. To zagotavlja neoviran vid in preprečuje zamegljevanje, kar je bistvenega pomena pri deskanju na snegu ali smučanju.

Zasnova očal Smith je osredotočena tudi na udobje in prileganje. Z nastavljivimi trakovi, trislojno peno in združljivostjo s čeladami ta očala zagotavljajo udobno prileganje in varno pritrditev. Zasnovana so tako, da se tesno prilegajo obrazu in ne povzročajo točk pritiska, kar uporabnikom omogoča svobodno gibanje brez motenj.

Poleg tega so očala Smith izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in zaščito. Leče imajo premaz, odporen na praske, ki ohranja dolgotrajno jasnost, okvirji pa so odporni na udarce ter ščitijo pred udarci in padci.

Smithova očala s sferičnimi lečami

To naredi lep obraz. Par smučarskih očal s "konveksnimi" lečami lepo izravna krivuljo čelade, tako da je videti eno. Te izbočene leče se imenujejo sferične leče. Takšna leča sledi izbočenosti očesa, zaradi česar so vaše oči manj utrujene. Nekateri modeli očal Smith s sferičnimi lečami so Vice, I/O, I/O mag in Skyline.

Smithova smučarska očala s cilindričnimi lečami

Morda ste že kdaj zasledili ta izraz. Cilindrična leča je ukrivljena leča na vodoravni ravnini in tudi na navpični ravnini. Lahko tudi rečemo, da je leča izrezana iz cevi. To omogoča eleganten pogled. Smith Vogue, Squad, Drift in Frontier so smučarska očala Smith s cilindrično lečo.

Leče Chromapop v očalih Smith

Smith ima posebne leče Chromapop za vsako vrsto vremena, ki zagotavljajo popoln vid v vseh razmerah. Zdaj seveda popolnoma razumemo, da se vam med počitnicami ne ljubi vsak dan menjati leč.

Smith je te zamenljive leče razdelil v tri kategorije. S0, S2 in S3. Obstajajo tudi tako imenovane fotokromne leče Chromapop. Te leče se obarvajo skupaj s količino prejete uv svetlobe.

Zato poiščite popolne leče za vas in si zagotovite ugodne ponudbe v naši spletni trgovini. Če ne najdete tistega, kar iščete, nas pokličite, pošljite aplikacijo ali e-pošto.

S2: vsestranski objektiv za skoraj vse pogoje.

S1: Objektiv za slabo vreme.

S3: Objektiv za najboljše vreme ob jasnem modrem nebu.

Smith Squad z dodatnim objektivom

Eno od najbolje prodajanih smučarskih očal v Smithovi zbirki je Squad. Ta model ima dve različici. Navadna" in različica XL. Razlika med obema smučarskima očaloma je poleg velikosti tudi v tem, da je model Squad Xl opremljen z dvema lečama Chromapop. Poleg tega so očala XL opremljena s 3-slojno peno, zaradi katere so le še bolj udobna in se prilegajo obliki vašega obraza.

smith goggles

Smith Vice

Eden od modelov, ki je v zbirki že več let, je Smith Vice. Ta model ima enako kakovostne leče kot njegov večji brat I/O. Seveda so očala opremljena z lečami Chromapop in trislojno peno.

Smith I/O MAG 4D

Najnovejši model v Smithovi družini so očala 4D mag. Smith z modelom 4D postavlja nove standarde, ko gre za ustvarjanje maksimalne vidljivosti z vašimi očali. V teh očalih so bile uporabljene vse tehnike, ki jih lahko ponudi Smith. Kot je BirdsEye VisionTM z že dolgo preizkušenim Chromapopom, s katerim lahko vidite podrobnosti tudi v najslabšem vremenu! Ta najsodobnejša tehnologija leč ima v primerjavi z I/O MAG in vsemi drugimi smučarskimi očali večje (25 % večje) celotno vidno polje.

Smithova očala na spletu pri Snowboards.si

Smučarska očala Smith naročite prek spleta pri Snowboards.si pomeni, da ste izbrali kakovost. Svoja nova smučarska očala varno in hitro naročite prek spleta in na smučišču boste vedno dobro videli. Če naročite do 17:00, vam bomo vaše naročilo poslali še isti dan s storitvijo PostNL.

Poleg smučarskih očal Smith imamo na voljo še več odličnih smučarskih očal najboljših blagovnih znamk. Mimogrede, ali ste vedeli, da se očala odlično prilegajo čeladam Smith?

Vas zanima? Oglejte si našo celotno zbirko očal ali se oglasite v naši trgovini v Oldenzaalu.