Družba Boardscompany

Podjetje THE Boardscompany trži tehnične, vrhunske in energične snežne deske, s katerimi se lahko zabavate. Odpravite se na zimske športe in se zabavajte. To je bistvo te fantastične blagovne znamke desk za sneg.

Zgodba podjetja The Boardscompany

Ekipa navdušencev nad deskanjem je prevzela nadzor in razvila visokokakovostne, tehnične in cenovno dostopne snežne deske . Vse deske v kolekciji so bile razvite z mislijo na osnovo, uživanje in zabavo na gori. deske THE Boards Company so primerne za vsakogar. Ne glede na to, ali ste mladi, stari, začetniki ali profesionalci.

V nasprotju s številnimi drugimi blagovnimi znamkami ne izdelujejo sezonskih kolekcij, temveč vse leto izdelujejo osnovno kolekcijo snežne deske.

Energična snežne deske od podjetja THE Boardscompany

Edinstvena lastnost spletnih strani snežne deske podjetja THE boardscompany je, da so primerne za vsako ciljno skupino. THE Alfa, THE Prisma in THE Revolt imajo kombinacijo karbona in titanala. Pomembna lastnost titanala je, da zadržuje energijo. Medtem ko karbon takoj "skoči" nazaj v prvotno obliko, titanal to stori bolj postopoma. Zaradi tega so deske zelo udobne in stabilne.

Kaj pomeni THE Boards Company?

"Želim se samo zabavati." Ali to prepoznate? Če ne pesem, pa zagotovo besede. Vsakdo se želi zabavati. Ko se konča delovni dan, ob koncih tedna, med počitnicami, vedno.
Odpravite se na potovanja in doživite čudovita doživetja, kar je bistvo podjetja THE Boards Company. Ponujajo tehnične, visokokakovostne in energične snežne deske, da se lahko odpravite na pot in se zabavate!
Podjetje The Boards Company je oblikovalo oblike snežne deske za hitrost, okretnost in/ali prožnost. Prav tako materiali, uporabljeni v naših deskah, ohranjajo energijo, ki jo vanje vložite med uporabo. Ko ste torej na snegu, vam deska shranjeno energijo vrača v odmerkih za optimalen nadzor, oprijem in gladko vožnjo.

the boardscompany

Poleg tega so vse deske snežne deske opremljene s tehnologijama Edge Lift in Edge Control. Tehnologija Edge Lift omogoča, da se deska manj grize. Stične točke so "dvignjene" za 1,5 mm navzgor. To olajša izvajanje zavojev in učenje trikov.

Kupite deske THE Boardscompany snežne deske

Iščete vrhunsko desko za sneg, vendar ne želite plačati najvišjega zneska? Obiščite našo trgovino s snežnimi deskami v Oldenzaalu ali hitro in preprosto naročite prek spleta. Si jih želite ogledati? Kava je pripravljena! Ali ste kupili snežno desko v naši trgovini? Potem jo bomo takoj vroče voskali.

Za našo celotno zbirko snežne deske