Čevlji za deskanje na snegu Vans

Čevlji za deskanje na snegu Vans

Vans je že leta znan po čevljih za skate. Te čevlje izdelujejo že od leta 1966, danes pa so postali ena največjih "alternativnih" blagovnih znamk na svetu.

Vansovi čevlji za deskanje na snegu imajo enak slog in občutek za podrobnosti, kot ste vajeni pri tej odlični blagovni znamki. Poleg tega, da so ti čevlji videti zelo lepo, so tudi tehnično zelo močni.

Oglejte si še preostalo zbirko naših čevljev za deskanje na snegu in jih naročite prek spleta z brezplačno dostavo od 49,95 EUR dalje.

Vans snowboardboots

Tehnologija Vansovih čevljev za deskanje na snegu

Vansovi čevlji za deskanje na snegu so polni novih tehnologij, kar ni presenečenje, vse zato, da bi naredili najboljše razpoložljive čevlje za deskanje na snegu. Seveda za to tekmujejo vse znamke, kar omogoča le še boljše in boljše čevlje, v katerih uživamo!

Popcush in Ultracush

Popcush je viden v celotni liniji "sport". Ta dodatni vložek v peti čevlja ščiti peto pri močnem in nepravilnem pristanku.

Ultracush je posebna vrsta zmogljive pene, ki s to lahkotno različico nadomešča odvečen material.

Nikoli več mrzle noge v čevljih za deskanje na snegu Vans

Vsak čevelj za deskanje na snegu Vans je opremljen s posebno toplotno plastjo, zato vsa toplota, ki jo imate v nogah, ostane tam. S posebnim vložkom gre večina toplote v prste na nogah, zato vas na dolgem dnevu na smučišču nikoli več ne bodo zeblo v prste. Priljubljeni Vansov visoki standard kakovosti!

Različni notranji čevlji

Delujejo z različnimi vložki. Natančneje, s tremi različnimi. Vsak čevelj ima svoje lastnosti in eden je nekoliko boljši od drugega. Vendar so vsi čevlji za deskanje na snegu Vans toplotno oblikovani.

  • V1 Ultracush je osnovna podloga, ta podloga ima prilagodljiv prstni del in jo je mogoče v celoti toplotno oblikovati.
  • Podloga V2 Ultracush Smartwool vsebuje merino volno Smartwool, ki je mehka, preprečuje vonj in ohranja noge suhe dlje kot običajna podloga. Poleg tega je notranji čevelj V2 opremljen s sistemom X-gace. To je dodatna opora okoli gležnja.
  • Vložek V3 Ultracush TNF Flashdry je Vansov najboljši notranji čevelj. Opremljen je z izboljšano opornico X-cage za gleženj in tkanino Flashdry, ki jo je razvila družba The North Face. Ta tkanina se obnaša kotdruga koža. Ta posebna tkanina se dejansko ne zmoči in se bori proti neprijetnemu vonju. Poleg tega je čevelj V3 izredno dobro oblikovan glede na vaše stopalo.

Zapenjanje čevljev za deskanje na snegu Vans

Vans veliko dela z dobro znanim zapiranjem BOA. Vendar je ta pogosto v kombinaciji z drugim sistemom zapenjanja. Na voljo so čevlji z enim ali dvema zapenjalama BOA. Za vsako vrsto čevlja je bilo zasnovano tudi drugačno zapiranje. Nekateri z vodilom po meri, tako da se kabel BOA prilagodi obliki vašega stopala. Drugi čevlji spet delujejo z 2 zapenjanjem, da se prilagodi zgornji del in oba ločeno.

Hibridna zapirala so kombinacija stare znane vezalke in "novega" sistema BOA. Najboljše iz obeh svetov!

Vans Infuse

Vans Infuse je vrhunski model iz kolekcije. Škornji so hitrejši, lažji, močnejši in opremljeni z vsemi vrstami tehničnih lastnosti. Upogljivost čevljev Infuse je mogoče prilagoditi z dvema palicama, ki ju lahko odstranite, kadar želite na primer deskati na snegu z večjo upogljivostjo čevljev. Ta sistem se imenuje Vansov sistem Flex Control System. Poleg tega je čevelj za deskanje na snegu opremljen s podlogo V3. Ta skupaj s podplatom V2 UltraCush zagotavlja podporo, največje udobje in vrhunsko zmogljivost.

Zapiranje čevlja je izjemno enostavno s sistemom Vans Hybrid Plus BOA. Ta sistem združuje tradicionalno zavezovanje z močjo sistema Boa.

Vans Aura Pro

Čevlje Vans Aura Pro najbolje opišemo s tremi preprostimi besedami: Stil, udobje in nadzor. Ti čevlji so opremljeni z dvojnim sistemom BOA. Imenuje se tudi Boa Focus. Prednost dvojnega zapenjanja Boa je, da lahko ločeno nastavite tako zgornji kot spodnji del škornja. Lahek podplat V2 Waffleflex in vmesni podplat UltrCush zagotavljata naravno prožnost, ki izboljša občutek na deski.

Podloga, ki jo je Vans namestil v čevlje Aura Pro, je podloga V2. Ta podloga čevlja je toplotno oblikovljiva. To pomeni, da lahko čevelj segrejete s posebnim sušilnikom za lase. Ko ga segrejete, nekaj časa stojite v čevljih za deskanje na snegu, pri tem pa v podlogi pustite svoj odtis. Na kratko: odličen all mountain / freeride čevelj za deskanje na snegu, ki združuje udobje, slog in zmogljivost.

Čevlje za deskanje na snegu Vans kupite na spletu pri Snowboards.si

Kupite čevlje za deskanje na snegu Vans na spletu? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si! Svoje nove škornje Vans varno in hitro naročite prek spleta, nato pa vam jih pošljemo s poštnim podjetjem PostNL. Bi si škornje za deskanje na snegu raje ogledali v živo in preizkusili različne modele? Potem obiščite našo trgovino s snežnimi deskami. Do trgovine je enostavno priti, svoj avtomobil pa lahko parkirate brezplačno.

Poleg odličnih čevljev Vans imamo na voljo tudi čevlje za deskanje na snegu blagovnih znamk ThirtyTwo, Rome, Burton in Nidecker.

Vans snowboardschoenen