Zdaj obveznice

Vse o vezavah Zdaj

Podjetje NOW se osredotoča na ustvarjanje inovativnih in ustreznih tehnologij za današnje deskarje na snegu. Now je podjetje, ki je v lasti deskarjev na snegu in je predano izboljšanju deskanja na snegu s svojimi izdelki in prepričanji.

Podjetje JF Pelchat je leta 2010 ustanovil nekdanji profesionalni deskar na snegu in član zloglasne ekipe ban. Ugotovil je, da se mehanika in delovanje vezi nista spremenila od njene uvedbe. Ker je želel izboljšati delovanje vezi, je šel v svojo garažo in zasnoval nov koncept, ki bi za vedno spremenil idejo o tehnologiji vezi. Pri vezeh Now gre vedno za to, da gremo proti toku s spreminjanjem načrta zasnove vezi in ustvarjanjem izdelka, ki kolesarje popelje na naslednjo raven. Od vezi Now lahko pričakujete lahkotno in odzivno vožnjo, manjšo utrujenost stopal in udobje med vožnjo.

NOW bindingen

Prednosti vezi NOW

Veziva NOW nudijo več prednosti za deskarje na snegu, zato so priljubljena izbira tako za začetnike kot izkušene tekmovalce.

  1. Tehnologija Skate-Tech: NOW je znan po svoji inovativni tehnologiji Skate-Tech, ki jo je navdihnilo gibanje tovornjaka za skateboard. Ta tehnologija uporablja točko vrtenja pod vezmi, ki omogoča gladko nagibanje in vrtenje vezi. To zagotavlja naravno gibanje in boljšo odzivnost med deskanjem na snegu.
  2. Prenos energije: tehnologija NOW Skate-Tech izboljša prenos energije z voznika na snežno desko. Posledica tega sta boljši nadzor in zmogljivost, kar deskarjem na snegu omogoča lažje izvajanje zavojev in hitrejše odzivanje na spreminjajoče se razmere na gori.
  3. Udobje in blaženje: Vezave NOW so opremljene s podlogo EVA in sistemom blaženja, kar zagotavlja udobno vožnjo in blaženje udarcev. To zmanjšuje utrujenost in pomaga preprečevati poškodbe, zlasti med dolgimi dnevi na smučišču.

NOW snowboard bindingen

4. Nastavljivost: Vezave NOW so zasnovane z nastavljivimi komponentami, vključno s trakovi in visokimi hrbti. Tako je mogoče vezi prilagoditi specifičnim potrebam in željam kolesarja, kar zagotavlja prilagojeno prileganje in optimalno zmogljivost.

5. Trajnost: Vezave NOW so izdelane iz visokokakovostnih materialov in s pozornostjo do podrobnosti, zato so trpežne in vzdržijo intenzivno uporabo na gorah. Deskarji na snegu se lahko zanesejo na trdnost in zanesljivost vezi NOW pri dolgotrajni uporabi.

6: NOW je znan po svojih inovativnih in privlačnih modelih. Veziva so na voljo v različnih barvah in slogih, kar deskarjem na snegu omogoča, da izrazijo svoj osebni slog na smučišču in zunaj njega.

Skratka, vezi NOW ponujajo napredno tehnologijo, izboljšano odzivnost, udobje in vzdržljivost, zato so odlična izbira za deskarje na snegu, ki iščejo visokokakovostne vezi za optimalno izkušnjo deskanja na snegu.

Veziva Now s tehnologijo SkateTech

Vsaka vez Now ima tehnologijo SkateTech. Tudi zaradi tega so vezi Now tako edinstvene. Toda kaj točno je SkateTech? Navdih za tehnologijo SkateTech je v tem, kako enostavno in učinkovito se vrti deskarska deska. Veziva Now s tehnologijo SkateTech posnemajo delovanje in opis skateboard truckov. "Hanger" močno prenaša energijo s trakov na puše in robove vaše snežne deske. Kinpin deluje kot oporna točka eb povečuje to energijo z vzvodom. Tradicionalne vezi zmanjšujejo prenos energije z upogibanjem osnovne plošče, kar vas sili v močnejše zategovanje trakov, večji nagib naprej ali uporabo višjih in trših highbacksov. Vse to povzroča večjo utrujenost in bolečine v stopalih. Zdaj vezi zaobidejo sredino deske in energijo usmerijo v desno stran deske na robove deske. Sedanje vezi preprosto prenašajo več energije na desko z manj dela, kar pomeni, da so vaše noge dlje časa bolj sproščene in udobne.

Vezave Now naročite prek spleta

Iščete lep komplet vezi Now? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si. V naši trgovini boste našli veliko zbirko najlepših modelov vezi Now za moške in ženske. Enostavno in hitro lahko filtrirate po slogu vožnje, stopnji in upogibu ter tako najdete najboljše vezi Now za vas. Naročite pred 16:00? Potem vam bomo vaše vezi Now poslali še isti dan!

Oglejte si našo celotno zbirko vezi za deskanje na snegu