Snowboard čevlji z BOA

Čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOAⓇ

Čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOAⓇ so v zadnjih letih postali nepogrešljivi. Sprva smo bili vsi skeptični glede priročnega vrtljivega gumba. Ali se dobro drži na snegu? Ali ga je enostavno zamenjati? To je bilo nekaj vprašanj, ko smo se prvič srečali z zapiranjem BOAⓇ za čevlje za deskanje na snegu.

snowboard schoenen boa

Čevelj za deskanje na snegu s sistemom BOAⓇ; začetek

BOA za snowboard se je rodil leta 2001 v Skalnem gorovju z revolucionarnim sistemom zapenjanja, ki je spremenil način, kako so si deskarji na snegu "nastavljali" čevlje za deskanje na snegu.

Sistem BOA Fit je revolucionaren, nagrajen in patentiran sistem, ki je vgrajen v partnerske izdelke vodilnih blagovnih znamk. Zaradi tega je najboljša oprema na svetu še boljša. Inovativne rešitve podjetja BOA so zasnovane tako, da uporabnikom omogočajo obračanje za hitro in brez težav natančno prileganje.

Po neštetih prototipih in preskusih se je rodil sistem BOA Fit. Ta je omogočil hitro, enostavno in natančno prileganje, ki je sčasoma povzročilo revolucijo v različnih panogah, od deskanja na snegu do medicinskih opornic. Vans je bila ena prvih blagovnih znamk, ki je v čevljih za deskanje na snegu videla prihodnost z zapiranjem BOA. Vans je leta 2001 predstavil prve čevlje za deskanje na snegu z zapiranjem BOA za potrošnike.

BOA sluiting

Prednosti čevljev za deskanje na snegu z zapiranjem BOAⓇ

Čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA imajo več prednosti, zaradi katerih je deskanje na snegu udobnejše in lažje. BOA je priljubljena tehnologija sistema zapenjanja, ki je sestavljena iz tuljave in izbirnika, ki omogoča natančno nastavitev napetosti vezalk. Tukaj je nekaj prednosti čevljev za deskanje na snegu z zapiranjem BOA:

  1. Hitro in enostavno: sistem zapenjanja BOA omogoča hitro obuvanje in snemanje čevljev za deskanje na snegu. S preprostim obračanjem gumba lahko natančno zategnete in razrahljate vezalke.
  2. Enakomerna porazdelitev pritiska: Sistem BOA zagotavlja enakomerno porazdelitev pritiska po stopalih, kar zmanjšuje točke pritiska in trenja. To povečuje udobje ter zmanjšuje tveganje za nastanek mehurjev in nelagodja med deskanjem na snegu.
  3. Hitra prilagoditev: Med deskanjem na snegu se lahko prileganje čevljev spremeni zaradi različnih pogojev, kot so temperaturne spremembe ali utrujenost. S sistemom zapenjanja BOA lahko enostavno prilagodite napetost vezalk za boljše prileganje in zmogljivost.
  4. Zanesljivost: Zaponke BOA so trpežne in zanesljive ter zagotavljajo varno prileganje med celotnim deskanjem na snegu.
  5. Mikroprilagoditev: Sistem BOA omogoča mikroprilagoditev, tako da lahko vezalke prilagodite točno tako, kot želite. To omogoča prilagojeno prileganje in boljši nadzor nad vašo desko za sneg.

Na splošno čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA zagotavljajo udobje, udobje in zmogljivost, zaradi katerih je deskanje na snegu bolj prijetno in zabavno. To je priljubljen sistem zapenjanja med deskarji na snegu vseh ravni, od začetnikov do strokovnjakov.

snowboard boots met BOA

Prosti slog s čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA

Da, s čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA lahko vsekakor izvajate freestyle. Na splošno vrsta zapiranja čevljev za deskanje na snegu ne vpliva neposredno na vašo zmogljivost v prostem slogu. Pomembno je, da se čevlji dobro prilegajo in so udobni, ne glede na sistem zapenjanja.
Čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA imajo za voznike prostega sloga celo nekaj prednosti. Zapiranje BOA zagotavlja natančno in enakomerno prileganje ter vam omogoča hitro in enostavno prilagajanje čevljev za deskanje na snegu, tudi če imate na rokavicah. To je koristno, če želite hitro vstopiti in izstopiti iz vezi za trike v snežnem parku.
Poleg tega lahko nekatere zaponke BOA nastavite z mikroregulacijo, kar vam omogoča, da natančno prilagodite prileganje za maksimalno podporo in nadzor med prostim slogom.
Pri deskanju prostega sloga je pogosto potrebno veliko gibanja in prožnosti v gležnjih, zapenjanje BOA pa lahko pomaga, da čevlji varno objamejo noge, kar vam omogoča boljše gibanje nog in gležnjev pri trikih, obratih in prijemih.
Skratka, čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA so odlična izbira za voznike prostega sloga, pa tudi za druge stile deskanja na snegu, saj zagotavljajo udobje, lahkotnost in natančnost ne glede na izzive, s katerimi se soočate na gori.

Čevlji za deskanje na snegu z dvojnim zapiranjem BOA

Čevlji za deskanje na snegu z dvojnim zapiranjem BOA počasi odrivajo čevelj z enim samim vrtljajem. Pomanjkljivost škornjev za deskanje na snegu z enojnim BOA je, da je bilo mogoče dobro fiksirati golen, vendar je bilo stopalo slabše fiksabilno. Poleg tega enojni BOA tudi ni idealen, če imate na primer ozko tele in široko stopalo ali obratno. Dvojni BOAⓇ omogoča, da zgornji in spodnji del čevlja nastavite ločeno drug od drugega. Zaradi tega je prileganje čevlja za deskanje na snegu še boljše.

Nakup čevljev za deskanje na snegu s sistemom BOA

Iščete nove čevlje za deskanje na snegu z zapiranjem BOA? Snowboards.eu/dk Potem je to pravi kraj za vas! V naši zbirki boste našli čevlje za deskanje na snegu najboljših blagovnih znamk, kot so Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker in Rome. Hitro in preprosto naročite prek spleta, vaše nove škornje pa bomo s storitvijo PostNL poslali kar najhitreje. Potrebujete več informacij ali želite preizkusiti različne čevlje za deskanje na snegu? Pridite v našo trgovino in se posvetujte. V našem asortimanu so na voljo čevlji za deskanje na snegu v različnih velikostih in za različne ciljne skupine. Ali imate raje čevlje z drugačnim zapiranjem? Oglejte si čevlje za deskanje na snegu z vezalkami aličevlje za deskanje na snegu s hibridnim zapenjanjem.

Oglejte si našo celotno zbirko škornjev za deskanje na snegu

boa sluiting snowboard boots