Softboots snowboard

Softboots snowboard nakup

Iščete softboots za svojo desko za sneg? Snowboards.eu/dk Potem ste prišli na pravo mesto na . Čevlji za deskanje na snegu z mehkim ali mehkim upogibom so bolj prizanesljivi za vaše noge in manj verjetno kaznujejo napako. Čevlji za deskanje na snegu zahtevajo manj energije za zavijanje v ovinke. Poleg tega zagotavljajo manjši pritisk na goleni. Mehki čevlji za deskanje na snegu so idealni za freestylerje in jibberje, zelo primerni pa so tudi za začetnike.

soft flex snowboardschoenen

Kaj o čevlju za deskanje na snegu pove mehka proga?

Ko govorimo o čevljih za deskanje na snegu, redno slišite izraza flex in togost. Kaj točno mislimo s tem? Mehkejši kot je flex, lažje se čevelj upogiba. Ko želite zaviti v ovinek, morate biti sposobni upogniti kolena nad prste na nogah. Čim trši je čevelj, tem težje je to doseči. Čevelj za deskanje na snegu z mehkim upogibom se dobro ujema s snežno desko za začetnike. Izbirate lahko tudi med trdimi čevlji za snowboard ali čevlji s srednjim upogibom.

Čevlji za deskanje na snegu z mehkim upogibom za jibbing

Ali veliko ur preživite v funparku? Ste izkušen freestyler? Potem so čevlji za deskanje na snegu z mehkim upogibom idealni za vaš slog vožnje. Za jibanje potrebujete svobodo gibanja in čevlji za deskanje na snegu z mehkim upogibom to omogočajo!

Čevlji za deskanje na snegu z mehkim upogibom samo za začetnike?

Ne, čevlji za deskanje na snegu z mehkim upogibom niso namenjeni samo začetnikom. Čeprav se ti čevlji zaradi svojih popustljivih in udobnih lastnosti pogosto priporočajo začetnikom, so iz več razlogov priljubljeni tudi med izkušenimi deskarji na snegu.
Čevlji za deskanje na snegu z mehkim upogibom ponujajo bolj gladek in popustljiv upogib, kar pomeni, da jih je lažje upogibati. Zato so idealni za deskarje na snegu, ki radi preizkušajo tehnike prostega sloga v parku ali halfpipe. Zaradi mehkega upogibanja je tudi lažje izvajati trike in skoke, zato so priljubljeni pri deskarjih prostega sloga.
Poleg tega lahko izkušeni deskarji na snegu cenijo čevlje z mehkim upogibom zaradi njihovega udobja med dolgimi dnevi na gori. Mehki materiali in prileganje zmanjšujejo točke pritiska in zmanjšujejo utrujenost stopal, kar je pomembno med dolgimi vožnjami ali pustolovščinami zunaj proge.
Skratka, čeprav se soft flex čevlji za deskanje na snegu pogosto priporočajo začetnikom, so primerni tudi za izkušene deskarje na snegu, ki iščejo udobje, popustljivost in možnost preizkušanja tehnik prostega sloga. Pomembno je, da izberete čevlje, ki ustrezajo vašemu slogu vožnje, ravni in osebnim preferencam, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen deskar na snegu.

Mehki čevlji za deskanje na snegu na spletu

Snowboards.eu/dk Če iščete mehke škornje za svojo desko za sneg, ste pri nas prišli na pravo mesto. V naši zbirki lahko najdete snowboard čevlje najboljših blagovnih znamk, kot so Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker in Rome .

Svetujemo vam, da vedno pridete k nam, da vam izmerimo noge in vam ustrezno svetujemo. Morda se sliši čudno, vendar je nakup deske za deskanje na snegu lažji od nakupa para dobrih čevljev za deskanje na snegu z mehkim upogibom. Največja napaka je, da kupimo prevelike čevlje. Ko boste dobili pravo velikost, boste opazili, da čutite sprednji del čevljev, ko stojite naravnost. Ko boste šli skozi kolena, boste opazili, da so vaši prsti na nogah sproščeni. Ustavite se v naši trgovini s čevlji za deskanje na snegu in si oglejte našo celotno zbirko čevljev za deskanje na snegu.

snowboardschoenen met zachte flex