Snowboard moški čevlji

Nakup čevljev za snowboard za moške

Vam je zmanjkalo starih škornjev za deskanje na snegu ali iščete svoj prvi par? Snowboards.eu/dk V trgovini , ste prišli na pravo mesto. Imamo široko ponudbo moških škornjev za deskanje na snegu blagovnih znamk, kot so Vans, Thirtytwo in Nidecker. Če že veste, kateri model in velikost vam najbolj ustrezata, jih lahko preprosto naročite prek spleta. Če potrebujete pomoč pri iskanju primernega para, obiščite naš razstavni salon v Oldenzaalu ali nas kontaktirajte.

snowboard-schoenen-heren

Dobro prilegajoči se moški čevlji za deskanje na snegu

Na žalost jo vsi poznamo. Krči pod nogami ali celo mehurji. Ker med zimskimi športi ves dan stojite na čevljih in nanje močno pritiskate, je dobro prilegajoč se čevelj v pravi velikosti zelo pomemben. Veliko deskarjev na snegu se na desko poda s prevelikimi čevlji. Videti so lepo, dokler ne začnete deskati na snegu in vam v čevlju začne drseti. Dobra velikost čevlja za deskanje na snegu se vam bo zdela premajhna v trenutku, ko ga boste prvič obuli.

snowboard-schoenen-heren

Kako določiti pravo velikost čevlja za deskanje na snegu?

Pridite v naš razstavni salon in pomagali vam bomo najti popoln par. Začnemo z merjenjem vašega stopala. Z merjenjem na našem posebnem merilniku bomo hitro ugotovili, kakšen tip stopala imate in kateri čevelj/podplat je primeren zanj. Če bomo izbrali pravo velikost in vrsto čevlja za vas, se vam bo ta dobro prilegal, ko ga boste obuli. Ne vznemirjajte se, tako mora biti! Čevelj zapnite tako, kot bi ga zaprli na smučišču, in se postavite v položaj za deskanje na snegu. Opazili boste, da bo peta zdrsnila v zadnji del čevlja, pri prstih pa boste imeli več prostora.

Pri podjetju Sideways smo pripravili lepo zbirko moških čevljev za deskanje na snegu:

Moški čevlji za deskanje na snegu Thirthytwo

32 stopinj Fahrenheita je enako 0 stopinjam. To je trenutek, ko se začne vsa zabava. Thirtytwo je vrhunska blagovna znamka za deskanje na snegu, ki se osredotoča predvsem na izdelavo čevljev. Znani so po svojem dolgotrajnem prileganju. Iz škatle ni najbolj udoben čevelj, vendar je pri tem čevlju z notranjo podlogo Intuition mogoče prilagoditi skoraj vse. To vam zagotavlja, da se bo čevelj vedno popolnoma prilegal vašemu stopalu.

Moški čevlji za deskanje na snegu znamke Vans

Vans, kdo jih ne pozna. Ta blagovna znamka, usmerjena v skate, že vrsto let izdeluje škornje za deskanje na snegu. To počnejo z veliko znanja in izkušenj. Poleg tega so videti izjemno kul.

Moški škornji za deskanje na snegu Nidecker

Nidecker (prej Flow) izdeluje čevlje za deskanje na snegu za moške in ženske. Večina jih uporablja sistem zapenjanja BOA. S tem gumbom hitro in enostavno zaprete čevelj. Zelo enostavno in udobno.

Moški škornji za deskanje na snegu Burton

Burton poleg desk in vezi izdeluje tudi moške škornje za deskanje na snegu. Burtonovi škornji za moške pomenijo kakovost in prileganje. Burton poleg vezalk uporablja še dve drugi zapirali. Zapirala Speedlace in BOA. Modeli, kot so Burton Moto, Burton in Photon, so v kolekciji že več let in se iz leta v leto dokazujejo.

Čevlji za deskanje na snegu za moške prodaja

Dokazujemo, da čevlji za deskanje na snegu niso vedno nujno dragi. Na naši spletni strani imamo vedno nekaj parov moških škornjev na razprodaji. Razlog, da so nekateri škornji za deskanje na snegu v razprodajah, je, da so morda prišli na trg v novi barvi. Tudi v naši trgovini imamo vedno odlične ponudbe. Za čevlje, vezi in deske. Čevlje za deskanje na snegu na razprodaji je vedno mogoče zamenjati, če se ne prilegajo dobro. Prodajamo tudi ženske čevlje za deskanje na snegu!

snowboard-boots-heren

Naročite moške škornje za deskanje na snegu prek spleta

dkAli ste se odločili, da naročite čevlje za deskanje na snegu prek spleta na spletni strani snowboards. ? Potem ste izbrali kakovost. Ali bi čevlje raje najprej pomerili? Seveda lahko. Dobrodošli ste v naši trgovini s snežnimi deskami v Oldenzaalu. Najprej vam izmerimo noge. Dobro si ogledamo tudi obliko vaših stopal. Ali imate na primer visok podplat? Široka stopala itd. Vse to upoštevamo in določimo najboljši čevelj za deskanje na snegu za vas. Nato je čas, da preizkusite nekaj modelov. Ko prvič obujete čevelj za deskanje na snegu, morate začutiti sprednji del čevlja. Ne vznemirjajte se, to je normalno. Nato s peto odrinite tla, tako da bo peta zdrsnila v zadnjo stran čevlja. Zdaj zapnite čevlje. Tesno je tesno. Če boste čevlje zaprli pretesno, bo to škodovalo vašemu krvnemu obtoku. Postavite se v enak položaj, kot stojite na deski za sneg. Sedaj boste zelo rahlo čutili sprednjo stran. Ko bomo našli pravi čevelj za vas, bomo čevlje segreli. Po segrevanju čevlje obujte še približno 10 minut. Notranji čevlji čevljev se bodo zdaj oblikovali po vašem stopalu. Tega niste storili? Ni problema. Enak rezultat boste dobili po dveh dneh deskanja na snegu.

Ali naročite čevlje za deskanje na snegu pred 15:00? Potem bodo s poštnim podjetjem PostNL poslani še isti dan. Ko jih prejmete, imate še 14 dni časa za razmislek.

Celotno kolekcijo čevljev za deskanje na snegu si oglejte tukaj