Freestyle snowboard čevlji

Nakup čevljev za deskanje na snegu prostega sloga.

Pri nakupu čevljev za deskanje na snegu prostega sloga je treba upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov, da izberete prave čevlje, ki ustrezajo vašemu slogu in potrebam.
Prvič, bistvena je prilagodljivost čevljev. Freestyle snowboard čevlji z mehkim upogibom so idealni za tekmovalce, ki veliko časa preživijo v snežnem parku in radi izvajajo trike in skoke. Ta mehka prožnost zagotavlja svobodo gibanja in udobje med upogibanjem in zvijanjem gležnjev.
Pomembno je tudi, da ste pozorni na prileganje čevljev. Želite, da se čevlji dobro prilegajo vašim stopalom, da vam med deskanjem na snegu zagotavljajo pravo podporo in stabilnost.
Prav tako je vredno pogledati sisteme zapenjanja čevljev. Nekateri čevlji za deskanje na snegu za prosti slog imajo tradicionalni sistem zavezovanja, drugi pa sistem zapenjanja BOA za hitro in enostavno obuvanje in snemanje.
Na koncu upoštevajte tudi notranjo podlogo in vložek čevljev. Dobra notranja podloga zagotavlja dodatno udobje in toploto, kakovosten vložek pa zagotavlja ustrezno podporo in blaženje.

freestule boots

Freestyle snowboard čevelj za začetnike

Zaradi gladkega upogibanja in popustljivosti so čevlji za freestyle odlični tudi za začetnike v deskanju na snegu. Mehkejši upogib čevljev za deskanje na snegu za prosti slog vam pomaga pri manevriranju pri manjših hitrostih. Opazili boste, da vsaka napaka ni takoj kaznovana. To je priročno, ko še ne obvladate tehnike.

Ali lahko s freestyle snowboard čevlji vozite v prahu?

S čevlji za deskanje na snegu za prosti slog je mogoče voziti po prašanu, vendar je to lahko manj idealno kot s posebnimi čevlji za freeride ali all-mountain deskanje na snegu. Freestyle snowboard čevlji so običajno zasnovani s poudarkom na prožnosti in svobodi gibanja, kar je idealno za izvajanje trikov in skokov v snežnem parku.

Pri vožnji v globokem prahu pa sta ključnega pomena stabilnost in podpora. Čevlji za deskanje na snegu prostega sloga običajno nudijo manj opore okoli gležnjev in imajo lahko mehkejši upogib, zaradi česar so lahko manj primerni za obvladovanje zahtevnih razmer na terenu zunaj smučišč.

Deskarji na snegu, ki se občasno radi vozijo po prašanu in radi izvajajo tudi trike prostega sloga, se lahko odločijo za all-mountain čevlje za deskanje na snegu. Ti nudijo dobro ravnovesje med prožnostjo in podporo ter so primerni tako za vožnjo prostega sloga v parku kot za pustolovščine zunaj smučarskih prog.

Če je v ospredju predvsem vožnja v prahu, so morda boljša izbira posebni čevlji za freeride deskanje na snegu. Ti čevlji so običajno bolj togi in nudijo več opore okoli gležnjev, kar je bistvenega pomena za manevriranje v globokem prahu in na tehničnem terenu.

Skratka, čeprav je tehnično mogoče voziti v prašanu s čevlji za deskanje na snegu za prosti slog, to morda ni najbolj optimalna izbira. Za najboljšo zmogljivost in udobje v prahu je priporočljivo investirati v čevlje za deskanje na snegu, ki so posebej zasnovani za freeride ali all-mountain vožnjo.

freestyle snowboardschoenen

Čevlji za deskanje na snegu za prosti slog z mehkim upogibom

Freestyle snowboard čevlji z mehkim upogibom so posebej zasnovani za freestyle voznike, ki iščejo udoben in popustljiv čevelj za izvajanje trikov in skokov v snežnem parku. Mehak upogib čevljev omogoča večjo svobodo gibanja okoli gležnjev, kar olajša upogibanje in zavijanje pri izvajanju tehničnih manevrov.
Ti čevlji so idealni za voznike prostega sloga, ki bi radi na snežni deski izkusili občutek gibanja, podobnega drsalkam. Mehka prožnost omogoča naravno gibanje spodnjega dela noge in daje boljši občutek nadzora nad desko med pristajanjem skokov.
Poleg tega čevlji za deskanje na snegu za prosti slog z mehko prožnostjo še vedno zagotavljajo dovolj opore in stabilnosti, da tudi med intenzivnimi vožnjami v prostem slogu noge trdno stojijo na mestu. Udoben občutek teh čevljev vam omogoča, da na gori preživite daljše dneve brez točk pritiska.
Skratka, freestyle snowboard čevlji z mehkim upogibom so idealna izbira za freestyle voznike, ki iščejo popolno ravnovesje med udobjem, svobodo gibanja in zmogljivostjo pri izvajanju trikov v snežnem parku.

Najboljši čevlji za deskanje na snegu prostega sloga

Redno dobivamo vprašanja, kateri škornji za deskanje na snegu za prosti slog so najboljši. Odgovor na to vprašanje ni tako preprost. Najboljši čevlji za freestyle so tisti, ki vam najbolj ustrezajo glede na proračun, velikost in seveda vaše stopalo. V naši trgovini boste našli freestyle snowboard čevlje najboljših blagovnih znamk, med katerimi so Rome, Vans, Burton, Nidecker in ThirtyTwo .

Naročite svoje čevlje za deskanje na snegu prostega sloga prek spleta

dkNa snowboardih varno in hitro naročite nove škornje za freestyle snowboard. Enostavno lahko filtrirate po blagovni znamki, velikosti in vrsti ter tako najdete najboljše čevlje. Potrebujete več informacij? Ali si želite ogledati naše škornje za deskanje na snegu? Obiščite našo trgovino s snowboardi. Poleg kul vezi za freestyle deskanje na snegu prodajamo tudi čudovite snežne deske in vezi.

freestyle snowboard boots