Čevlji za deskanje na snegu srednje fleksibilni

Nakup Snowboard čevlji Medium flex

Iščete nove srednje fleksibilne čevlje za deskanje na snegu? Snowboards.eu/dk Potem ste prišli na pravo mesto na . Čevlji za deskanje na snegu s srednjim upogibom so bolj popustljivi kot togi čevlji za freeride in bolj togi kot čevlji za park z mehkim upogibom. Čevlji za deskanje na snegu zahtevajo manj energije za zavijanje v ovinke, vendar nudijo dovolj opore za pospeševanje na smučišču. Prav tako zagotavljajo manjši pritisk na goleni. Čevlji za deskanje na snegu s srednjim upogibom so idealni za napredne deskarje na snegu in All mountain deskarje na snegu.

snowboardschoen medium flex

Kaj o čevlju za deskanje na snegu pove oznaka Medium flex?

Ko govorimo o čevljih za deskanje na snegu, redno slišimo izraza flex in togost. Kaj točno mislimo s tem? Mehkejši kot je flex, lažje se čevelj upogiba. Ko želite zaviti v ovinek, morate biti sposobni upogniti kolena nad prste na nogah. Čim trši je čevelj, tem težje je to doseči. Poleg srednjega upogibanja lahko izbirate med mehkimi čevlji za snowboard ali trdimi čevlji za snowboard!

Čevlji za deskanje na snegu s srednjim upogibom na spletu

Snowboards.eu/dk Če iščete čevlje za deskanje na snegu s srednjim upogibom, obiščite spletno stran. V naši zbirki najdete čevlje za deskanje na snegu najboljših blagovnih znamk, kot so Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker in Rome .

Vedno vam svetujemo, da pridete v našo trgovino, da vam lahko izmerimo noge in vam ustrezno svetujemo. Morda se sliši čudno, vendar je nakup deske za deskanje na snegu lažji od nakupa para dobrih čevljev za deskanje na snegu z mehkim upogibom. Največkrat storjena napaka je, da kupite prevelike čevlje. Ko boste dobili pravo velikost, boste opazili, da čutite sprednji del čevljev, ko stojite naravnost. Ko boste šli skozi kolena, boste opazili, da so vaši prsti na nogah sproščeni. Ustavite se v naši trgovini s čevlji za deskanje na snegu in si oglejte našo celotno zbirko čevljev za deskanje na snegu.

V naši zbirki so čevlji za deskanje na snegu za moške in ženske. Potrebujete več informacij o deskah za deskanje na snegu ali čevljih za deskanje na snegu? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami.

snowboardschoenen met medium flex