Škornji za deskanje na snegu

Nakup Snowboard hardboots

Iščete nove trde čevlje za snowboard? Snowboards.eu/dk Potem ste prišli na pravo mesto na . Čevlji za deskanje na snegu s togim upogibom so namenjeni deskarjem, ki gredo v življenju bolj na trdo. Si prizadevate za največjo hitrost? Globoki zavoji za carve? Potem ste pravi freerider. Potem so čevlji za deskanje na snegu s trdim učinkom vsekakor dodana vrednost.

stijve flex snowboardschoen

Kaj o čevlju za deskanje na snegu pove toga proga?

Ko govorimo o čevljih za deskanje na snegu, se pogosto pojavljata izraza upogib in togost. Toda kaj točno mislimo s tem? Mehkejši kot je flex, lažje se čevelj upogne. Ko želite zaviti v ovinek, morate imeti možnost, da kolena upognete preko prstov na nogah. Čim trši je čevelj, tem težje je to doseči. Ali od svojih čevljev zahtevate veliko opore? Želite čim bolj držati robove? Potem je najboljša izbira za vas čevelj za deskanje na snegu s togim upogibom. Izberete lahko tudi čevlje za deskanje na snegu s srednjim upogibom ali čevlje za deskanje na snegu z mehkim upogibom.

Hardboots snowboard online

Snowboards.eu/dk Če iščete čevlje za deskanje na snegu, ste prišli na pravo mesto na . V naši zbirki boste našli škornje za deskanje na snegu najboljših blagovnih znamk, kot so Burton, Vans, ThirtyTwo, Nideckerin Rome.

Vedno vam svetujemo, da pridete v našo trgovino, da vam lahko izmerimo noge in vam ustrezno svetujemo. Morda se sliši čudno, vendar je nakup deske za deskanje na snegu lažji od nakupa para dobrih čevljev za deskanje na snegu z mehkim upogibom. Največkrat storjena napaka je, da kupite prevelike čevlje. Ko boste dobili pravo velikost, boste opazili, da čutite sprednji del čevljev, ko stojite naravnost. Ko boste šli skozi kolena, boste opazili, da so vaši prsti na nogah sproščeni. Pridite v našo trgovino s čevlji za deskanje na snegu in si oglejte našo celotno zbirko čevljev za deskanje na snegu.

Za moške in ženske . Potrebujete več informacij? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami.

snowboardschoen stijve flex