Snowboard ženski čevlji

Nakup Snowboard čevlji ženske

Potrebujete nove čevlje za deskanje na snegu? Snowboards.eu/dk Potem je to pravo mesto. Na zalogi imamo širok izbor ženskih škornjev za deskanje na snegu. Ne glede na to, ali šele začenjate s deskanjem na snegu ali pa potrebujete nov par čevljev. Za več čevljev za deskanje na snegu se ustavite v našem razstavnem salonu v Oldenzaalu ali pa hitro in preprosto naročite prek spleta z brezplačno dostavo od 39,95 EUR dalje.

snowboard-schoenen-dames

Dobro prilegajoči se čevlji za deskanje na snegu za ženske

Ker so med zimskimi športi vaše noge ves dan v škornjih za deskanje na snegu, je dobro prileganje zelo pomembno. Najprej je pomembna prava velikost. Veliko deskarjev na snegu se na desko odpravi s prevelikimi čevlji. Preveliki čevlji za deskanje na snegu so sicer zelo udobni, vendar ko jih na silo obujete, opazite, da začnejo drseti. To lahko pozneje privede do mehurjev ali celo krčev v nogah. Poleg tega se mora čevelj za deskanje na snegu dobro prilegati po vsem telesu.

dames-snowboard-schoenen

Kako določiti pravo velikost ženskega čevlja za deskanje na snegu?

Ali pridete v našo trgovino? Najprej vam izmerimo stopalo. Pri tem vam pustimo nekaj prostora za širino kazalca. Ko stopite v čevelj za deskanje na snegu, boste opazili, da s prstom začutite sprednji del čevlja. Bodite pozorni! Tako mora biti! Zaprite čevelj in se postavite v položaj za deskanje na snegu. Opazili boste, da se vaša peta nekoliko umakne nazaj, s čimer se prst na nogi sprosti od sprednjega dela.

Pri podjetju Sideways smo pripravili lepo zbirko ženskih čevljev za deskanje na snegu iz:

Ženski čevlji za deskanje na snegu ThirtyTwo

ThirtyTwo je vrhunska blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo škornjev za deskanje na snegu za moške in ženske. Najbolj znani so po podlogi Intuition, ki jo uporabljajo v svojih čevljih. Te so toplotno prilagodljive za popolno prileganje. Pridite v našo trgovino s snežnimi deskami in čevlje vam bomo brezplačno prilagodili. Bi čevlje raje naročili prek spleta? Potem boste imeli enak rezultat po približno 1 ali 2 dneh deskanja na snegu. Priljubljen model za ženske je ThirtyTwo Lashed BOA Women's

Ženski čevlji za deskanje na snegu Vans

Vans je ena od najstarejših blagovnih znamk, ki tržijo čevlje za deskanje na snegu. Ta znamka stare šole ima bogato zgodovino z veliko znanja, ki ga uporabljajo za izdelavo najboljših čevljev za deskanje na snegu. Eden od najbolj znanih ženskih škornjev za deskanje na snegu Vans je model Vans Encore Pro Boa. Ti čevlji imajo dvojno BOA. Čevlji za deskanje na snegu z zapiranjem BOA omogočajo, da zgornji in spodnji del čevlja zaprete ločeno drug od drugega. To je idealno, če imate na primer debelejše tele ali široko stopalo.

Ženski čevlji za deskanje na snegu Nidecker

Nidecker izdeluje čevlje za deskanje na snegu za moške in ženske ter večinoma uporablja sistem BOA. Ta sistem zagotavlja, da lahko čevelj za deskanje na snegu obujete hitro in enostavno. Zelo enostavno in udobno!

Ženski čevlji za deskanje na snegu

Poleg odličnih desk in vezi Burton izdeluje tudi odlične ženske čevlje za deskanje na snegu. Čevlji so lahki in imajo toplotno prilagodljivo podlogo. Primer priljubljenega modela za ženske je Burton Mint. Ta čevelj je v Burtonovi kolekciji že več let in se je že dolgo izkazal. Ta čevelj je na voljo v dveh različicah. Z zapiranjem s hitrimi vezalkami ali z zapiranjem BOA. Poleg tega je škorenj Burton Limelight BOA zgornji del in zagotavlja popolno prileganje. Ta blagovna znamka izdeluje tudi druga oblačila za deskanje na snegu, kot so rokavice za deskanje na snegu.

Krči v teletih med deskanjem na snegu

Ena najpogostejših pritožb, zlasti med ženskami, je krč v teletih. To je pogosto pri ženskah, ki v vsakdanjem življenju redno hodijo po petah. Med deskanjem na snegu je tele stalno pod napetostjo, kar lahko privede do krča. To lahko rešite preprosto tako, da v peto čevlja dodate vzpetino. To nekoliko razbremeni telečjo mišico. Vendar je pametno, da to opravite v dobri trgovini.

Zakaj kupiti ženske čevlje za deskanje na snegu pri Sideways?

Če kupite ženske škornje za deskanje na snegu pri Sideways, se odločite za kakovost. Imamo bogate izkušnje pri izbiri pravih ženskih čevljev za deskanje na snegu. Če obiščete našo trgovino, kar vam pri nakupu čevljev vedno priporočamo, vam najprej izmerimo noge. Izmerimo dolžino in širino ter preverimo, ali imate visok podplat ali povešeno stopalo. Če vas vedno pestijo mrzli prsti ali krči v stopalih, vam priporočamo dober podporni podplat Sidas. Kar 95 % težav s stopali se reši z dobro prilegajočim se čevljem v kombinaciji z dobrim podplatom. Ko določimo velikost, vam omogočimo, da preizkusite različne modele. Za to si vzemite čas.

Bi raje naročili ženske škornje za deskanje na snegu prek spleta? Tudi to je pri nas enostavno. Enostavno lahko filtrirate glede na velikost in slog vožnje. Vsakemu čevlju je priložena tabela velikosti. Niste prepričani, katera velikost ali model vam najbolj ustreza? Obrnite se na našo službo za stranke.

Vas zanimajo vsi naši škornji? Oglejte si celotno zbirko škornjev za deskanje na snegu tukaj

snowboard-boots-dames