Za vse hribe snežne deske

  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €

Pogosta vprašanja

What is an all-mountain snowboard? plus-icon

An all-mountain snowboard is a versatile type of snowboard that is designed to perform on various terrains and in diverse conditions on the mountain. It is suitable for snowboarders who enjoy exploring the entire mountain and adapting to different riding styles, such as freeriding, groomer runs, and even a bit of freestyle.

Why choose an all-mountain snowboard? plus-icon

There are several reasons why you might choose an all-mountain snowboard, depending on your interests and riding style. If you prefer versatility, all-around performance, diversity, and ease of learning, then an all-mountain snowboard is a good choice.

What is the cost of an all-mountain snowboard? plus-icon

The price of an all-mountain snowboard can vary depending on various factors such as the brand, quality, technologies used, and any additional features. Generally, the prices of all-mountain snowboards range between €300 and €800. However, there are also cheaper or more expensive options available depending on your budget and the specific features you are looking for.

What is the best all-mountain snowboard? plus-icon

Determining the best all-mountain snowboard is subjective and depends on individual preferences, riding style, and experience level. However, there are several all-mountain snowboards that are generally well-rated and popular among snowboarders.

How long should an all-mountain snowboard be? plus-icon

The length of an all-mountain snowboard depends on various factors, including your height, weight, riding style, and preferences. Generally, an all-mountain snowboard is selected to be approximately 20cm below body weight.

Nakup All-mountain snowboard

Nimate posebnega sloga deskanja na snegu? Raje uporabljate celotno goro? Potem je najboljša izbira all-mountain deska. Ne glede na to, ali želite križariti po smučišču, narediti krog v parku ali risati sveže linije v svežem prahu. All-mountain deska je v bistvu vsestranska deska, s katero boste lahko opravili z vsem na vseh terenih. V naši zbirki snowboardov boste našli all mountain snowboarde najboljših blagovnih znamk, kot so Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita in Gnu.

Kaj je all twin mountain snowboard?

Kot pove že ime, je all twin mountain snowboard deska, ki vam omogoča, da se dobro znajdete na skoraj celotni gori. V večini primerov imajo te deske obliko Directional Twin. To pomeni, da je oblika deske spredaj in zadaj enaka, vendar so vezi nameščene nekoliko nazaj. Premikanje nazaj je znano tudi pod imenom "setback". Ko govorimo o 2 cm odmika, to pomeni, da sta obe vezi postavljeni 2 cm nazaj. Konica je tako samodejno nekoliko daljša od repa. To deski omogoča boljše krmiljenje in več vzgona v snežnem prahu.

allmountain snowboard kopen

Različne vrste desk za sneg

All-mountain snežne deske imajo običajno usmerjeno obliko Twin. To pomeni, da je oblika deske enaka na obeh straneh in da so vezi nameščene nekoliko bolj nazaj. Premikanje vezi nazaj se imenuje "setback". Vendar se vse deske za vse gorske terene ne vozijo enako. Nekatere all mountain deske so bolj usmerjene v freeride, druge pa v freestyle. Zato bi lahko rekli, da večina desk za sneg sodi v segment all mountain. Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak, all mountain snowboard poskrbi, da se boste na gori vedno zabavali.

allmountain snowboards

all mountain snowboards

Prednosti all-mountain snežne deske

Allmountain snowboard ponuja številne prednosti za deskarje na snegu, ki se radi vozijo po različnih terenih in v različnih razmerah. S svojimi vsestranskimi lastnostmi je idealna izbira za deskarje na snegu, ki radi raziskujejo celotno goro.

Ena od glavnih prednosti allmountain snežne deske je njena vsestranskost. Te deske so zasnovane tako, da se dobro obnesejo tako na smučišču kot zunaj njega. Brez težav lahko drsijo po različnih snežnih razmerah, vključno s prahom, ledom in blatom.

Skratka, allmountain snowboard omogoča prožnost pri raziskovanju celotne gore in se prilagaja različnim razmeram, zato je odlična naložba za deskarje, ki imajo radi raznolikost in pustolovščine na smučiščih in zunaj njih.

Najboljše snežne deske za vse gore

Težko je imenovati najboljšo all mountain twin snowboard desko. To je očitno odvisno od vaše ravni ali sloga vožnje. Toda vsaka znamka ima snežno desko, ki je vsako leto priljubljena, kot so Jones Mountain Twin, Bataleon Goliath, Lib Tech Travis Rice Pro, Burton Custom in za ženske Jones Twinsister, Burton Feelgood ali Bataleon Pushup.

Odkrivanje funparka z desko

Z all-mountain desko je krog v funparku povsem v redu. Pristanek na preklopu ni težava. Večina all-mountain desk je nekoliko trših od posebnih parkovnih desk. Če se torej redno vozite v dvorani ali večino časa preživite v zabaviščnem parku, je bolje izbrati desko za freestyle/park.

Nakup all-mountain snežne deske na spletu

Super, da iščete novo all mountain snežno desko.dk Na snowboardih. ste prišli na pravo mesto! Hitro in enostavno lahko filtrirate po določenih lastnostih, ki se vam zdijo pomembne. Tako boste lahko hitro našli snežno desko, ki ustreza vašim potrebam. Iščete snežno desko za vse gorske razmere? Potem si oglejte vezi za vse gorske razmere. Ali imate raje osebni stik ali pa imate kakšno vprašanje? Pridite v našo trgovino. Vedno imamo na zalogi lepo zbirko desk za all mountain za moške in ženske.