Otroški snežne deske

Nakup otroške snežne deske

Kako kul je deskati na snegu s sinom ali hčerko? Boste izposodili desko za otroka ali kupili otroško desko za sneg? Poleg tega, da so otroške snežne deske krajše, so tudi drugače izdelane. Otroške spletne strani snežne deske so pogosto lažje in prožnejše, zato lahko lažje zavijajo in vodijo. Na prožnejši deski se otrok lažje in hitreje nauči dobro deskati na snegu. Kako lepo je, ko lahko po kosilu, ko se konča otrokova ura deskanja na snegu, skupaj naredite nekaj zavojev na smučišču?

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu otroške snežne deske?

Pozorni morate biti predvsem na dolžino deske za sneg. Če otroku dovolite, da se vozi na predolgi deski, mu boste po nepotrebnem otežili vožnjo. Otrok, ki velikokrat pade ali mu je to težko, bo prej obupal. Poleg tega otroci ne tehtajo toliko, zato ko bodo čez leto dni vozili na kratki snežni deski, to ne bo težava.

snowboard kind

kinder snowboard

Snowboard za otroke s sintrano podlago

Ali vaš otrok redno vozi v zaprtih prostorih in ga je pogosto mogoče videti v parku? Potem je priporočljiva otroška snežna deska s sintrano podlago. Za skoke v parku otroci potrebujejo hitrost, ki jim s cenejšo otroško snežno desko pogosto primanjkuje. Otroška snežna deska s sintrano podlago vpije več voska, zaradi česar deska lažje drsi.

Otroške snežne deske lahko kupite na spletu pri Snowboards.si

Iščete snežno desko za otroke? Snowboards.si je pravi naslov za vas. Na voljo imamo otroške spletne strani snežne deske najboljših blagovnih znamk, kot so Burton, Jones, Bataleon, Nidecker, Lib Tech, Rome, Capita, Gnu in Roxy. Ponujamo tudi otroške čevlje za deskanje na snegu in vezi za deskanje na snegu. Potrebujete več informacij ali nasvetov o otrocih snežne deske? Pišite nam ali se oglasite v naši trgovini.