Snowboard za napredne

  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €

Pogosta vprašanja

What is an advanced snowboard? plus-icon

A snowboard for advanced riders is designed for experienced snowboarders who are already familiar with the basics of snowboarding and want to improve their skills. These snowboards are typically stiffer and more responsive than beginner snowboards, making them better suited for faster and more aggressive riding styles.

What is the price of an advanced snowboard? plus-icon

The price of a snowboard for advanced riders can vary widely depending on factors such as the brand, quality, technologies, and specifications of the snowboard. Generally, snowboards for advanced riders can range in price from around €300 to €600 or more.

What is the best snowboard for advanced riders? plus-icon

It is difficult to pinpoint one specific snowboard as the best snowboard for advanced riders because the choice depends on personal preferences, riding style, and the specific conditions in which you want to snowboard. However, there are some brands and models that are known for their quality and performance for advanced snowboarders.

Which snowboard for advanced riders suits me? plus-icon

To find the snowboard that best suits you as an advanced snowboarder, there are several factors to consider. These include your riding style, preference for camber profile, body weight, and height as personal preferences.

Where to buy a snowboard for advanced riders? plus-icon

There are various places where you can buy a snowboard for advanced riders. We always recommend purchasing an advanced snowboard from a specialist. At snowboards.nl, you can buy a snowboard for advanced riders both online and in our physical snowboard shop. In our shop, we strive to provide detailed descriptions of the snowboards. If you visit our shop, we will personally assist you in finding a perfectly fitting snowboard for advanced riders.

Nakup napredne snežne deske

Imate že več let izkušenj s deskanjem na snegu in potrebujete novo desko? Ne iščete le modrih prog, ampak se raje spuščate po rdečih ali celo črnih? Potem si oglejte našo zbirko naprednih snežnih desk najboljših blagovnih znamk. Naj vam bodo na voljo deske znamk Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita in Gnu.

snowboard gevorderde

Kaj iskati pri napredni deski za sneg?


Po nekaj tednih na snegu ste presegli status začetnika. Razvili ste dobro tehniko in morda vam je všeč določen slog. Napredna snežna deska je izdelana z uporabo drugačnih tehnik in materialov v primerjavi z desko za začetnike. Prva značilnost, ki kaže, da je deska razvita za napredne deskarje na snegu, je, da ima deska sintrano podlago. Snežna deska s sintrano osnovo je trša in vpija več voska kot snežna deska z ekstrudirano osnovo. To omogoča lažje in daljše drsenje. Poleg tega je jedro deske ojačano na primer s triax vlakni ali celo karbonom. Rezultat teh dodatkov je snežna deska, ki je bolj toga po dolžini in torziji. V praksi boste ugotovili, da je deska stabilnejša pri višjih hitrostih in ohranja boljši oprijem na trdih strminah. Če torej želite dobro deskati na snegu z napredno snežno desko, boste morali imeti boljšo tehniko.

Kot napredni deskar na snegu je izbira prave snežne deske bistvenega pomena, da boste od deskanja na snegu dobili kar največ. Pri nakupu snežne deske, primerne za napredne tekmovalce, je treba upoštevati več pomembnih vidikov.
Najprej je pomembno izbrati pravi profil snežne deske. Profili camber zagotavljajo stabilnost in moč za hitre spuste in zarezovanje, medtem ko profili rocker zagotavljajo večjo okretnost in popustljivost za trike prostega sloga in vožnjo zunaj smučarskih prog. Hibridni profil lahko združuje najboljše iz obeh svetov.
Poleg tega je pomembna tudi prožnost snežne deske. Napredni tekmovalci pogosto izkoristijo snežno desko z nekoliko bolj togim upogibom, saj ta omogoča boljši nadzor in odzivnost pri višjih hitrostih in na zahtevnih terenih.
Pomembna je tudi dolžina snežne deske. Na splošno se lahko napredni vozniki odločijo za daljšo snežno desko, saj zagotavlja stabilnost pri visokih hitrostih in večjo plovnost v globokem snegu.
Pomembna sta tudi blagovna znamka in kakovost snežne deske. Izberite priznane blagovne znamke z dokazano zmogljivostjo in vzdržljivostjo.
Če boste pozorni na te dejavnike, lahko najdete snežno desko, ki bo popolnoma ustrezala vaši ravni in slogu vožnje, kar vam bo omogočilo še več zabave in izzivov na zasneženih pobočjih.

Napredni nakup snežne deske na spletni strani snowboardov.dk

Iščete snežno desko za napredne deskarje na snegu? Snowboards.eu/dk Potem ste prišli na pravo mesto pri . Na voljo imamo veliko zbirko desk za sneg za moške, ženske in otroke. Potrebujete več nasvetov za izbiro napredne snežne deske? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami. Tako boste lahko preizkusili tudi čevlje za snowboard in poiskali ustrezne vezi za snowboard. Veste, kaj točno želite? Potem svojo najljubšo desko za sneg naročite prek spleta in ne plačajte stroškov dostave.

Oglejte si našo celotno zbirko desk za sneg

snowboard voor gevorderde