Park snežne deske

  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €

Pogosta vprašanja

What is a park snowboard? plus-icon

A park snowboard, also known as a freestyle snowboard, is a type of snowboard specifically designed for riding in snow parks and performing tricks. These snowboards have features that prioritize agility, pop, and stability when executing freestyle maneuvers.

What is the best park snowboard? plus-icon

Determining the "best" park snowboard depends on various factors, including your riding style, personal preferences, and individual needs. There are many excellent park snowboards available on the market from different brands.

What is the cost of a park snowboard? plus-icon

The price of a park snowboard varies depending on factors such as the brand, quality, technologies used, and any additional features. Generally, the prices of park snowboards range from €300 to €800. However, there are also cheaper or more expensive options available, depending on your budget and the specific features you are looking for.

What is the ideal length for a park snowboard? plus-icon

The length of a park snowboard depends on various factors, including your height, weight, riding style, and personal preferences. Generally, park snowboards can be slightly shorter than snowboards for other disciplines. This is because shorter snowboards offer increased maneuverability and ease of turning, which can be advantageous when performing tricks and maneuvers in the park.

Why choose a park snowboard? plus-icon

There are several reasons why you might choose a park snowboard, depending on your interests and riding style. If you prefer playful riding, agility, pop, and stability, a park snowboard is a good choice.

Nakup Fun park snowboard

Nič ni lepšega kot freestylanje v fun parku s prijatelji na sončen dan. Snowboard za zabavni park morate imeti. Park snowboard ima obliko directional twin ali true twin. Pri twin obliki sta konica in rep enako dolga in široka. Tako je deska popolnoma simetrična. Prednost je, da lahko s takšno desko vozite in pristajate v obe smeri. Dobra deska za park vam pomaga kar najbolje izkoristiti rampe, imenovane tudi kickerji, boxi, raili in halfpipe.

V naši trgovini boste našli zabavne deske za park najboljših blagovnih znamk, kot so Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita in Gnu.

park snowboard

Značilnosti deske za jib in park snowboard

Kot je opisano zgoraj, imajo snežne deske za park praviloma obliko dvojčka. Poleg tega je stranski izrez simetričen, upogib v konici in repu pa enak. Prav tako je večina parkovnih snežnih desk mehkejša v upogibu kot na primer freeride snežne deske. To jim daje prijazen značaj in ne kaznujejo prehitro, če na primer po triku ne pristanete pravilno.

Prednosti parkovnih desk za sneg

Nakup snežne deske za park ponuja veliko prednosti za deskarje, ki se želijo zabavati v snežnem parku. Te posebej oblikovane snežne deske so odlično prilagojene za izvajanje trikov, skokov in jibbinga. Park snowboardi imajo običajno obliko twin-tip, kar pomeni, da je na njih vožnja naprej in nazaj enako enostavna. Zaradi tega so idealne za vožnjo na preklop in pristajanje. Imajo tudi mehak upogib, zato so bolj popustljive in se odzivajo na gibanje. Poleg tega imajo snežne deske za park pogosto profil rocker, zaradi česar so bolj okretne pri nizkih hitrostih in primernejše za freestyling. Zaradi vsega tega so odlična izbira za deskarje na snegu, ki se želijo zabavati ob izvajanju trikov in trikov v funparku.

park snowboard kopen

Snowboard za park z nagibom Rocker ali camber

Izbira med camber ali rocker park snowboardom je nekoliko odvisna od vaših osebnih preferenc in od tega, kakšen tip voznika ste. Če ste napredni voznik v parku in že znate skakati velike kickerje, vam bo morda bolj všeč camber snežna deska. Te imajo le malo več moči in poskočnosti. Se bolj ukvarjate s groundtricks ali šele začenjate z vožnjo v parku? Potem je morda boljša izbira zabavna park snowboard deska z rockerjem. Te so bolj prijazne, zato ne boste kaznovani vsakič, ko boste naredili napako.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu snežne deske za park?

Pri nakupu snežne deske za park je treba upoštevati nekaj pomembnih točk. Oglejte si vrsto deske, na primer zasnovo z dvojno konico, ki omogoča enostavno vožnjo na preklop. Poiščite mehak upogib, da boste lažje izvajali trike. Deska mora biti trpežna, da zdrži udarce pri pristajanju v snežnem parku. Razmislite o profilu rocker za boljše manevriranje. Preverite tudi, ali je deska primerna za vašo raven znanja in slog vožnje. Dobro prilegajoča se velikost je bistvenega pomena za ravnotežje in nadzor. Ne pozabite izbrati vezi in čevlje za deskanje na snegu, ki so združljivi z desko za deskanje na snegu v parku, da bo izkušnja optimalna.

Fun park snowboard kupite na spletu

Snowboards.eu/dk Prišli ste na pravo mesto za nakup snežne deske za park na . V naši obsežni zbirki desk za sneg boste našli deske za park za moške in ženske. Če iščete snežno desko za park, si oglejte tudi naše vezi za park. Vse vezi niso enako primerne za uporabo v funparku. Potrebujete nasvet za snowboard za park? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami in si oglejte te čudovite snežne deske. Z veseljem vam bomo pomagali najti najboljšo snežno desko za vas!