Prosti slog snežne deske

  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €

Pogosta vprašanja

What is a freestyle snowboard? plus-icon

A freestyle snowboard is a specific type of snowboard designed for riding in the snowpark, performing tricks, and executing freestyle maneuvers such as jumps, spins, and rails. These snowboards have features focused on agility, stability, and playfulness to cater to the needs of freestyle snowboarders.

What is the best freestyle snowboard? plus-icon

Determining the best freestyle snowboard is subjective and depends on various factors, such as personal preferences, riding style, and skill level. However, there are some freestyle snowboards that are known for their quality and performance.

What is the cost of a freestyle snowboard? plus-icon

The price of a freestyle snowboard can vary depending on factors such as the brand, quality, technologies, and specific features of the snowboard. Generally, freestyle snowboards can range in price from around €300 to €700 or more.

How long should a freestyle snowboard be? plus-icon

The length of a freestyle snowboard depends on various factors, including your body weight, height, riding style, and personal preference. Generally, freestyle snowboards can be slightly shorter than all-mountain or freeride snowboards, as a shorter snowboard provides increased maneuverability and makes it easier to perform tricks in the park.

When to choose a freestyle snowboard? plus-icon

You may choose to purchase a freestyle snowboard if you are interested in performing tricks, jumping in the snow park, jibbing on rails and boxes, and overall improving your freestyle skills. Freestyle snowboards are specially designed to provide agility, playfulness, and stability, making them ideal for freestyle riding.

Nakup Freestyle snowboard

Se redno pojavljate v funparku ali uživate v izvajanju trikov? Potem je deska za prosti slog najboljša izbira. Kaj je lahko boljšega kot tesno pripravljena zabavna obleka z visokimi kickerji, boxi in raili? Pokažite svoje spretnosti z dobro desko za freestyle.

Značilnosti snežne deske za prosti slog

Značilnosti snežne deske za prosti slog so blizu značilnostim snežne deske za park. Večina snežnih desk za prosti slog ima twin obliko. To pomeni, da sta konica in rep enako dolga. Prednost tega je, da lahko desko za freestyle snowboard vozite v obe smeri. To je enostavno, ko naredite skok in se želite obrniti, preden pristanete. Deska za prosti slog se dobro obnese tudi na smučišču. Zelo zabavno se je "igrati" ob robu urejenega smučišča. Ste tudi vi deskar na snegu, ki v vsaki grbini vidi izziv?

Deska za prosti slog z rockerjem ali camberjem

Redno nas sprašujejo, ali je deska za prosti slog z rockerjem boljša od deske za prosti slog z camberjem. Na to vprašanje ni enotnega odgovora. Da, snowboard z rockerjem je prijaznejši in se manj hitro kaznuje, vendar to ostaja osebna izbira. Boste torej izbrali snežno desko Lib Tech z obliko banane ali Bataleonovo snežno desko s camberjem in trojno podlago? Camber vam bo zagotovil več nadzora, rocker pa vam bo dal več "surfy" občutka.

Freestyle snowboard nakupi pri snowboardih.dk

Snowboards.eu/dk Pri nas ste prišli na pravo mesto za nakup snežne deske za prosti slog. Enostavno lahko filtrirate po različnih lastnostih, kot je slog vožnje, tako da lahko hitro najdete svojo najljubšo snežno desko. Potrebujete več informacij za boljšo izbiro? Ali pa še vedno iščete čevlje za freestyle ali vezi za freestyle? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini.

freestyle snowboard

Izvajanje trikov na deski za freestyle

Priljubljen izraz, ki ga redno slišite mimoidoče, je "pop". Ker se večina trikov začne z olliejem, je to tudi prvi trik, ki ga morate obvladati. Pri tem uporabite vzmetenje deske. Vzmetenje se imenuje tudi pop. Zato pri boljših deskah za prosti slog v konici in repu najdete karbonske stringerje.

freestyle snowboard kopen

Deska za prosti slog z rockerjem ali camberjem

Redno nas sprašujejo, ali je deska za prosti slog z rockerjem boljša od deske za prosti slog z camberjem. Na to vprašanje ni preprostega odgovora. Da, snowboard z rockerjem je prijaznejši in se manj hitro kaznuje, vendar to ostaja osebna izbira. Boste torej izbrali snežno desko Lib Tech z obliko banana ali Bataleonovo snežno desko s camberjem in trojno podlago? Camber vam bo zagotovil več nadzora, rocker pa vam bo dal več "surfy" občutka.

Prednosti snežne deske za prosti slog

Ena glavnih prednosti snežne deske za prosti slog je njena prožnost. Te deske imajo pogosto mehkejši upogib, zato so bolj popustljive ter lažje zavijajo in manevrirajo. To pomaga pri izvajanju obratov, prijemov in drugih trikov prostega sloga.

Poleg tega so snežne deske za prosti slog trpežno izdelane, da zdržijo udarce pri pristankih po skokih in prostem slogu. Imajo ojačane stranske stene in trpežno podlago.
Skratka, deska za prosti slog ponuja deskarjem na snegu svobodo, da so ustvarjalni, izpopolnjujejo trike ter uživajo v igrivi in razburljivi izkušnji vožnje v snežnem parku. To je idealna izbira za tekmovalce, ki želijo raziskovati umetnost prostega sloga in premikati meje v svetu deskanja na snegu.

Snežno desko za freestyle lahko kupite pri snowboardih.dk

Snowboards.eu/dk Pri nas ste prišli na pravo mesto za nakup snežne deske za prosti slog. Enostavno lahko filtrirate po različnih lastnostih, kot je slog vožnje, tako da lahko hitro najdete svojo najljubšo snežno desko. Potrebujete več informacij za boljšo izbiro? Ali pa še vedno iščete čevlje za freestyle ali vezi za freestyle? Obrnite se na nas ali se oglasite v naši trgovini.

Oglejte si našo zbirko moških in ženskih desk za deskanje na snegu.