Začetnik snežne deske

  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €

Pogosta vprašanja

What is a beginner's snowboard? plus-icon

A beginner snowboard is specially designed for people who are new to snowboarding or still in the early stages of their snowboarding skills. These snowboards are generally more forgiving and easier to master than snowboards for advanced riders.

When to choose a beginner's snowboard? plus-icon

You may consider choosing a beginner snowboard in the following situations: If you have never snowboarded before or have only tried a few times, a beginner snowboard is a good choice. Even if you are still working on refining your basic skills. If you prefer a playful and forgiving riding experience and of course If you have a limited budget.

What is the best beginner snowboard? plus-icon

There are several snowboard brands and models suitable for beginners. The best beginner snowboard for you depends on your personal preferences, riding style and individual needs.  You can easily filter on all beginner snowboards in our webshop.

What does a beginner's snowboard cost? plus-icon

The price of a beginner snowboard can vary depending on several factors, such as the brand, model, quality and any additional features. In general, you can expect a beginner snowboard to fall into a wide price range. Good beginner snowboards start at € 275.

Where to buy a beginner snowboard? plus-icon

Always buy a beginner's snowboard from a specialist. At snowboards.com, you can buy a snowboard online as well as in our snowboard shop. In our shop, we try to describe a snowboard as detailed as possible. Will you visit our shop? Then we'll personally help you find the perfect beginner's snowboard.

Nakup snežne deske za začetnike

Potem ko ste si nekajkrat izposodili desko za sneg, zdaj iščete svojo prvo desko za sneg. Smiselno je izbrati desko za začetnike. Toda kaj naredi snežno desko desko za začetnike? To je odvisno od nekaj značilnosti. Snowboards.eu/dk Pri nas boste našli veliko zbirko snežnih desk za začetnike najboljših blagovnih znamk, kot so Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita in Gnu.

Katero snežno desko za začetnike boste izbrali?

Kot začetnik v deskanju na snegu je izbira prave deske bistvenega pomena za uspešen in prijeten začetek na smučiščih. Dobra snežna deska za začetnike lahko olajša učenje in okrepi vašo samozavest pri osvajanju osnov deskanja na snegu. Tukaj je nekaj pomembnih nasvetov in pomislekov, ki jih morate upoštevati pri nakupu snežne deske za začetnike.

1. Velikost snežne deske: Izberite snežno desko, ki ustreza vaši višini, teži in velikosti čevljev. Prava velikost bo zagotovila boljše ravnotežje in nadzor med deskanjem na snegu, kar vam bo omogočilo hitrejše napredovanje.

2. Prožnost: Za začetnike je priporočljiva snežna deska z mehkejšo prožnostjo. Gladka deska je bolj popustljiva in jo je lažje krmiliti, zato je učenje osnovnih gibov manj zastrašujoče.

3. Profil Camber: Deska je primerna za vse, ki želijo imeti več kot le eno desko: Upoštevajte profil camber snežne deske. Ravni ali rockerski camber je pogosto ugodnejši za začetnike, saj je z njim lažje izvajati zavoje in se ne zagrize tako hitro v sneg.

4. All-mountain ali freestyle: Razmislite, kateri slog deskanja na snegu želite raziskovati. All-mountain deske so vsestranske in primerne za različne terene, medtem ko so freestyle deske idealne za trike in skoke v snežnem parku.

5. Proračun: Določite proračun in poiščite desko za začetnike, ki je v vašem cenovnem razredu. Dražje deske imajo pogosto naprednejše funkcije, vendar so na voljo tudi cenovno ugodne možnosti dobre kakovosti.

beginners snowboard

Kaj je značilno za snežno desko za začetnike?

Snežna deska za začetnike je vedno tudi veliko cenejša od vrhunske snežne deske. To je v veliki meri povezano s tehnologijo v jedru deske. Snowboard za začetnike je običajno sestavljen iz jedra iz topolovega lesa, ojačanega z biax steklenimi vlakni. Dražje deske imajo lahko triax ali celo quadrax vlakna z dodatkom karbona ali pavjega lana ali bambusovega lesa.

snowboard beginner

Zaključek: Pri nakupu snežne deske za začetnike je zelo pomembno upoštevati velikost, prožnost, profil camberja, slog in vaš proračun. S pravo izbiro boste postavili trdne temelje za svojo pustolovščino deskanja na snegu in se lahko samozavestno lotite učenja novih veščin na zasneženih strminah. Zabavajte se s svojo novo desko za začetnike!

Kupite komplet za začetnike na snowboardu.dk

Snowboards.eu/dkSvojo prvo snežno desko za začetnike varno in hitro naročite na . Enostavno lahko filtrirate po različnih lastnostih in tako najdete snežno desko, ki vam ustreza. Tudi če iščetevezi za snowboard za začetnike, ste prišli na pravo mesto. Potrebujete nasvet, na primer o pravi dolžini za vas? Pišite nam ali se oglasite v naši trgovini.

Oglejte si našo zbirko desk za sneg za moške in ženske