Ženske snežne deske

  • #1 V Snowboardih
  • Vsi tvoji najljubši znamki pod eno streho
  • Naroči do 15:00 ure = isti dan odpremljeno
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 99,95 €

Pogosta vprašanja

What length of women's snowboard do I need? plus-icon

The length of a women's snowboard depends on various factors such as your body weight, height, riding style, and the type of terrain you want to snowboard on. For freestyle-oriented women's snowboards, you would typically choose a shorter length compared to a freeride snowboard, for example.

Why choose a women's snowboard? plus-icon

Generally, there are some differences between women's snowboards and men's snowboards. Besides the visual differences, the main distinctions lie in the flex, width, and size range. If you are a tall or large woman or have larger feet, you can certainly choose a men's snowboard without any issues.

Which women's snowboard suits me? plus-icon

To find the right women's snowboard that suits you, there are several factors to consider. In our webshop, you can easily filter based on your skill level, preferred riding style, body weight, height, and of course, personal preferences.

Where to buy a women's snowboard? plus-icon

There are various places where you can buy a women's snowboard. We always recommend purchasing a women's snowboard from a specialist. At snowboards.nl, you can buy a women's snowboard both online and in our physical snowboard shop. In our shop, we strive to provide detailed descriptions of the snowboards. If you visit our shop, we will personally assist you in finding a perfectly fitting women's snowboard.

Nakup ženskih desk za sneg

Kakšna zabava! Se odpravljate na deskanje na snegu in iščete odlično žensko desko za deskanje na snegu. Snowboards.eu/dk Prišli ste na pravo mesto. Našo zbirko so skrbno izbrali deskarji na snegu z dolgoletnimi izkušnjami. Ne glede na to, ali ste začetnica ali izkušena deskarka na snegu, boste našli, kar iščete. Veliko časa preživite s prijatelji v parku ali pa se čim prej potopite v svež prah? Za vsako damo imamo primerno desko za sneg.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu snežne deske za ženske?

Načrtujete nakup svoje prve ženske snežne deske? Potem ne glejte le na lepe potiske ali barve. Da, seveda, za večino žensk je tudi to pomembno, vendar obstaja še vrsta drugih stvari, ki so pomembne, da pridete do prave deske. Eden od pomembnih vidikov je dolžina. Ta je odvisna od vaše višine in teže. Kratka ženska deska za sneg se zlahka zavrti, daljša pa je spet nekoliko hitrejša. Kaj želite z njo početi? Želite voziti igrivo ali pa vam je bolj všeč izvajanje dolgih in hitrih zavojev? Ali se celo odpravljate izven smučarskih prog? Vsaka ženska deska za sneg je primerna za drugačen slog vožnje. V naši zbirki boste našli ženske snežne deske, primerne za park, all mountain, freestyle in freeride.

Najpomembnejša stvar pri deskanju na snegu je zabava. Zato ne izbirajte najbolj domišljene ženske snežne deske, ampak izberite takšno, ki vam ustreza. Tako boste ohranili nadzor in pridobili samozavest. Opazili boste, da boste začeli deskati na snegu bolje in lepše.

dames snowboard

Kupite novo žensko desko za sneg

Na srečo se vedno več žensk med zimskimi počitnicami odpravi na deskanje na snegu. Pri podjetju Sideways to zelo dobro razumemo, saj vam deskanje na snegu daje občutek svobode. Materiali za snežne deske so se v zadnjih nekaj letih zelo razvili, zato je deskanje na snegu bolj udobno in enostavno. Zlasti Bataleonov rocker in Triple Base sta poskrbela, da je krmiljenje lažje, deska pa manj drseča. Tako je manj verjetno, da bomo padli na zadnjico. Naj bo prav to razlog, da je več ljudi začelo smučati! Pri Sideways ste prišli na pravo mesto, če iščete športno opremo in snežne deske vrhunskih blagovnih znamk, kot je Burton.

Najboljše snežne deske za ženske

Redno dobivamo vprašanje: katera je najboljša ženska deska za sneg? Odgovor na to vprašanje je odvisen od vaših izkušenj in sloga vožnje. Na primer, nekdo, ki je imel dve učni uri, potrebuje drugačno žensko snežno desko kot nekdo, ki se s deskanjem na snegu ukvarja že 20 tednov. Ali kot začetnica izberete desko, ki je prezahtevna? Potem se lahko zgodi, da boste na koncu bolj sedeli na zadnjici, kot pa uživali v deskanju na snegu. V naši spletni trgovini lahko preprosto filtrirate deske za začetnike, nadaljevalce in strokovnjake, tako da boste vedno našli najboljšo žensko desko za sneg.

snowboards dames kopen

Ženske snežne deske najboljših blagovnih znamk

V naši zbirki ženskih desk za sneg najdete deske najboljših blagovnih znamk, kot so Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker,Nidecker Supermatic, Rome,Capita in Gnu. Vsaka blagovna znamka ima svojo vizijo, kako naj bi bila videti popolna ženska deska za sneg. Ena blagovna znamka se osredotoča predvsem na camber snežne deske, medtem ko ima druga v svoji zbirki veliko rockerskih snežnih desk.

snowboard dames

Najbolj priljubljene snežne deske

Vsako sezono blagovne znamke izdajajo nove vrste ženskih desk za sneg. Najbolj priljubljene ženske deske za sneg običajno ostanejo v zbirki in običajno le vsakih nekaj let spremenijo potisk ali barve in specifikacije. Vsaka znamka snowboardov ima svoje ženske snowboarde, ki se vsako leto dobro izkažejo na testu.

1. Bataleon Feelbetter

Včasih že ime deske za sneg pove vse. Bataleon Feelbetter vam omogoča, da uživate v vseh okoliščinah. Mirno turno smučanje na smučišču? Po funparku? Deska Feelbetter ima obliko Directional Twin in camber. V kombinaciji z Bataleonovo tehnologijo Triple Base ta lastnost daje ženski deski visok faktor zabave!

2. Burton Yeasayer

Ena izmed bolj priljubljenih Burtonovih ženskih desk za sneg je Burton Yeasayer . Deska se je prej imenovala Deja vu, dve sezoni nazaj pa je Burton spremenil ime v Yeasayer. Gre za igrivo all mountain / freestyle snowboard desko, s katero boste premikali svoje meje tako na smučišču kot v parku.

3. Jones Twin Sister

Jones Twin Sister je že več let ena najboljših ženskih all mountain desk za deskanje na snegu. Za letošnjo sezono je Jones to desko vzel v roke in ji dal novo obliko. Zaradi tega je deska še bolj vsestranska. Jonesu je Twin Sister uspelo narediti še lažjo. Poleg tega je deska zdaj opremljena z "žličko", ki zagotavlja, da se deska manj hitro ugrizne. Prav tako bo imela ženska deska zdaj zaradi tehnologije Traction Tech 3.0 boljši oprijem na trdih strminah. Na mestih, kjer pete in prsti pritiskajo na jekleno stranico, je Jones jekleno stranico premaknil nekoliko navzven, tako da se ta ugrizne v led.

Ženska deska za sneg v prodaji

Lepe in kakovostne ženske deske za sneg niso vedno nujno drage. Vedno imamo nekaj ženskih desk za sneg na razprodaji. Če torej iščete žensko snežno desko v razprodajah, je najbolje, da našo spletno stran preverite pozno v sezoni ali zelo zgodaj v sezoni. Vedno imamo za vas snežno desko v razprodajah. Poleg tega vam ob nakupu ženske snežne deske, vključno z vezmi, vedno ponudimo ugodno ponudbo. Poleg snežnih desk imamo vedno tudi razprodaje ženskih čevljev za deskanje na snegu. Za čevlje za deskanje na snegu vam vedno svetujemo, da se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami. Obiščete nas lahko 6 dni na teden, 12 mesecev na leto. Da, tudi poleti imamo v naši trgovini na zalogi ženske deske in vezi za deskanje na snegu. V naši trgovini si oglejte kolekcijo ženskih oblačil za deskanje na snegu!

Ženske deske za deskanje na snegu na spletu na naslovu Snowboards.eu/dk

V naši spletni trgovini poiščite svojo popolno žensko desko za sneg! Ponujamo široko zbirko vrhunskih blagovnih znamk, ki so popolnoma prilagojene vašim potrebam in ravni. Naši strokovnjaki za zimske športe so vam pripravljeni osebno svetovati, da boste lahko sprejeli najboljšo odločitev. Naročanje je enostavno in varno prek naše spletne strani s hitro dostavo na dom. Prizadevamo si za vaše zadovoljstvo in vam ponujamo možnost vračila v 14 dneh. Podajte se na nepozabno zimsko športno izkušnjo in zdaj naročite svojo žensko desko za sneg prek spleta ali pa se ustavite v naši trgovini s snežnimi deskami.