Snowboard rokavice

Snowboard rokavice in palčniki

Med zimskimi športi poleg tople bunde in hlač za deskanje na snegu ne smejo manjkati tudi dobre rokavice za deskanje na snegu. Če vas zebe, se užitek pri deskanju na snegu hitro izgubi. Toda kaj so dobre rokavice? Pri podjetju Snowboards.si imamo na zalogi lepo zbirko snowboard rokavic Howl, Burton in Picture, ki ohranjajo vaše roke tople, zaradi uporabe flisa in drugih materialov pa so tudi mehke na otip. Oglejte si celotno zbirko v naši spletni trgovini in razstavnem salonu v Oldenzaalu.

snowboard handschoenen

Razlika med rokavicami za deskanje na snegu in rokavicami z rokavicami

Redno dobivamo vprašanje: Kakšna je razlika med rokavicami za smučanje in rokavicami z rokavicami? In katere so toplejše? Lahko rečemo, da so rokavice na splošno toplejše od običajnih prstnih rokavic. Vendar pa je pomembno, da primerjamo med rokavicami z rokavicami in rokavicami približno enake kakovosti. Pri rokavicah so vaši prsti skupaj v enem prostoru. Poleg tega je zrak najboljša izolacija.

Kaj je značilno za dobre rokavice za deskanje na snegu?

Dobre rokavice za deskanje na snegu imajo več lastnosti, ki so bistvene za udobje, zaščito in učinkovitost pri deskanju na snegu. Tukaj je nekaj pomembnih lastnosti, na katere morate biti pozorni pri izbiri rokavic za deskanje na snegu:

  1. Izberite rokavice, ki so nepremočljive, da preprečijo vdor snega in vlage, zaradi česar bodo vaše roke mokre in mrzle. Materiali, kot so Gore-Tex in premazi DWR, pomagajo zadržati vodo.
  2. Izolacija: Dobre rokavice imajo dovolj izolacije, da bodo vaše roke tople tudi v mrzlih razmerah. Thinsulate in PrimaLoft sta priljubljena izolacijska materiala, ki zagotavljata toploto brez dodatnega obsega.
  3. Prepustnost za zrak: Rokavice morajo dihati, da se roke ne pregrejejo in znojijo. Tako bodo vaše roke udobne in suhe.
  4. Odpornost na veter: Izberite rokavice, ki so odporne na veter, da hladen veter ne bi dosegel vaših rok in jih ohladil.
  5. Prileganje in svoboda gibanja: rokavice se morajo dobro prilegati in omogočati dovolj svobode gibanja, da boste lahko zlahka premikali prste in neovirano zapenjali vezi za deskanje na snegu.
  6. Trajnost: Poiščite rokavice iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na obrabo, da bodo dolgo zdržale.

Skratka, dobre rokavice za deskanje na snegu so vodoodporne, dobro izolirane, zračne, odporne na veter, se dobro prilegajo in zagotavljajo svobodo gibanja ter so trpežne. Če boste pozorni na te lastnosti, boste lahko udobno in samozavestno deskali na snegu v vseh vremenskih razmerah.

handschoenen-snowboard

Snowboard rokavice z zaščito zapestja

Snowboard Rokavice z zaščito zapestja so posebej oblikovane rokavice, ki med deskanjem na snegu zagotavljajo dodatno zaščito zapestja. Te rokavice imajo okoli zapestij vgrajene ojačitve ali blazinice, ki zmanjšajo udarce in poškodbe v primeru padca ali nesreče. Zaščita zapestja je običajno izdelana iz materiala, ki absorbira udarce, kot je pena ali gel, da absorbira in razprši silo padca.
Te rokavice so še posebej priljubljene med začetniki in deskarji na snegu z večjim tveganjem za padec, kot so freestylerji, ki izvajajo trike in skoke. Zaščita zapestja zagotavlja dodatno varnost in lahko pomaga preprečiti resne poškodbe, kot so zlomi ali zvini zapestja.
Pomembno je, da izberete dobro prilegajoče se rokavice za deskanje na snegu z zaščito zapestja, da bi v celoti izkoristili zaščito. Nošenje teh rokavic je lahko dragocen dodatek k opremi za deskanje na snegu, zlasti če se še učite ali se želite zaščititi med intenzivnejšimi dejavnostmi deskanja na snegu.

Dopolnite svojo opremo za deskanje na snegu z dobrimi rokavicami za deskanje na snegu

Iščete nogavice za deskanje na snegu ali spodnje perilo za zimske športe? Potem je Sideways pravi kraj za vas! Imamo odlično zbirko oblačil za deskanje na snegu blagovnih znamk Airblaster in Picture. In ne pozabite na tople kape.

Rokavice lahko naročite prek spleta na spletni strani Snowboards.si

Rokavice za deskanje na snegu naročite prek spleta pri Sideways ali pa se ustavite v naši trgovini za deskanje na snegu v Oldenzaalu. Na voljo smo vam 6 dni na teden in vam svetujemo glede pravih izdelkov za vašo snežno desko, da boste lahko še bolj uživali v zimskih športih! Za več informacij se obrnite na nas.

snowboardhandschoenen