wintersport onderkleding

Zakaj termalna oblačila in ne bombažna majica?

Nošenje termalnih oblačil je med deskanjem na snegu boljše od bombažne majice iz več razlogov. Prvič, termalna oblačila so posebej zasnovana z naprednimi materiali, ki odvajajo vlago s kože in se hitro sušijo. Tako vaše telo ostane suho in toplo, tudi ko se med intenzivnimi dejavnostmi, kot je deskanje na snegu, znojite.
Po drugi strani pa bombažne majice običajno zadržujejo vlago, zaradi česar so lahko ob naporu mlahave in mokre. To lahko povzroči ohlajanje telesa, zlasti v hladnih vremenskih razmerah.
Poleg tega termalna oblačila zagotavljajo boljšo izolacijo in zadrževanje toplote kot bombažna. Posebna vlakna v termooblačilih ustvarijo izolacijsko plast med kožo in zunanjim zrakom, ki zadržuje telesno toploto in ohranja toploto.

Naročite termalna oblačila za zimske športe z brezplačno dostavo

Se kmalu odpravljate na zimski športni izlet? Potem kupite termo oblačila pri Sideways Sports in izkoristite ugodnosti hitre dostave in brezplačne dostave od 39,95 EUR na Nizozemskem. Varno lahko plačate prek spleta z iDeal. Obiščite tudi našo trgovino v Oldenzaalu, kjer vam bomo osebno svetovali in zagotovili največjo ponudbo v snežne deske, vezi, oblačil, smučarskih in deskarskih očal ter dodatkov.

wintersport ondergoed