Vezave SP

Sp bindingen

Vse o vezeh SP

Veziva SP razvija podjetje SP United, ki je bilo ustanovljeno leta 1999 v sončni Kaliforniji. Od ustanovitve so si vezi SP pridobile sloves enega najboljših proizvajalcev vezi za deskanje na snegu na trgu.

Veziva SP je ustvarila skupina deskarjev na snegu, ki so bili nezadovoljni z omejeno izbiro vezi za deskanje na snegu na trgu. Iskali so lahke, prilagodljive in močne vezi, ki bi ustrezale potrebam različnih deskarjev na snegu. Leta 2002 je podjetje SP United na trg poslalo svoje prvo vezivo za deskanje na snegu SP. SP1 je med veliko skupino navdušenih deskarjev na snegu hitro pridobil kultni status. Od takrat so se vezi SP še naprej razvijale z uporabo novih tehnologij in modelov. Leta 2007 so predstavili sistem Fastex, ki je blagovno znamko dokončno postavil na zemljevid. Sistem SP Fastec je sistem hitrega vstopa, ki deskarjem na snegu omogoča enostavno in hitro vstopanje in izstopanje iz vezi. Ni vam treba sneti rokavic, vse to pa ne vpliva na neposrednost in nadzor.

Veziva SP s sistemom Fastec

Vezi SP se redno označujejo tudi kot vezi Fastec. Ime Fastec izhaja iz besede fast technology in se nanaša na hiter in priročen sistem vstopa, ki ga imajo vezi za deskanje na snegu SP. V nasprotju s tradicionalnimi vezmi s trakovi ,pri katerih morate trakove vsakič ročno zapenjati, imajo vezi Fastec en sam trak, ki ga lahko s preprostim gibom zapnete in odklopite. To zagotavlja hiter in udoben vstop in izstop. Idealno, ko se odpravljate na zimske športe s skupino smučarjev ali ko imate težave pri zapenjanju tradicionalnih vezi in se vam ne ljubi vsakič sedeti na zadnjici.

fastec bindingen

Prednosti vezi SP s sistemom Fastec

Vezave SP s sistemom Fastec imajo nekaj prednosti pred tradicionalnimi vezmi. Vezave SP lahko hitro in enostavno prilagodite besede, da zagotovite udobno in neposredno prileganje, ne da bi morali sneti rokavice. Poleg tega velik profiliran trak zagotavlja boljši prenos moči, pri čemer vezi SP zagotavljajo boljši nadzor in odzivnost pri zavijanju in manevriranju.

SP bindingen

Zakaj izbrati vezi SP

Skratka, vezi SP za deskanje na snegu so odlična izbira za deskarje vseh ravni, ki med zimskimi športi iščejo lahkotnost, udobje, stabilnost in zmogljivost. S svojimi inovativnimi oblikami, odzivno konstrukcijo ter široko paleto barv in modelov so vezi SP ene najbolj priljubljenih in zanesljivih vezi za deskanje na snegu na trgu.

Kupite vezi SP.

Iščete lep komplet vezi SP, ki bi jih namestili na svojo desko za sneg? Potem ste na pravem mestu na spletni strani Snowboards.si. V naši zbirki boste našli lepo izbiro vezi SP za moške in ženske ter za vse ravni. Vezi SP naročite prek spleta v naši spletni trgovini in poslali vam jih bomo v najkrajšem možnem času. Želite videti vezi Fastec v živo ali potrebujete več informacij? Potem pridite v našo trgovino s snežnimi deskami in vam svetujemo. Poleg vezi SP imamo na voljo še več blagovnih znamk, ki omogočajo izjemno hitro vstopanje in izstopanje. Preverite našo zbirko vezi Flow in vezi Clew.