Ratches

Zamenjava ropotuljic in zaskočnic na vezeh za deskanje na snegu

Seveda ne želite zamuditi pol dneva zimskega športa, ker bi morali poiskati trgovino za snežne deske, kjer bi vam lahko pomagali pri okvarjeni ročici ali ročici. Zato pred odhodom na zimski šport vedno preverite dele vezi za snowboard, da se izognete razočaranju.

Ko opazite, da so ročice vezi za snowboard obrabljene, je priporočljivo, da te pomembne dele pravočasno zamenjate. Ali to storite prepozno? Potem boste morda zamudili cel dan na smučišču. Na kraju samem boste morali poiskati nadomestne ročaje. Morda boste morali iskati dolgo časa, saj ni v vsaki trgovini na voljo blagovna znamka vaših vezi. Dragoceni čas, ki bi ga raje preživeli na smučišču.

Na žalost niso vse ročice univerzalne. Vsaka blagovna znamka ima svojo debelino in širino. V naši ponudbi boste našli ročice različnih blagovnih znamk vezi. Med drugim Flow, Rome, Union in Burton. Nimamo na zalogi pravih trakov za vas? Obrnite se na nas, da vam jih poiščemo.

snowboard binding ratches

Nakup rezervnih ročic za vezi za deskanje na snegu prek spleta

Snowboards.eu/dk Na pravem mestu ste za nakup snežne deske in vseh njenih delov, kot so čevlji za deskanje na snegu in oblačila za deskanje na snegu. Varno naročite prek spleta, vaše naročilo pa vam bomo hitro dostavili po pošti PostNL. Bi raje obiskali našo trgovino s snežnimi deskami in si ogledali našo celotno zbirko? Vabljeni. Do nas je lahko priti, parkirišče pa je brezplačno.