Trakovi

Zamenjava trakov na vezeh za deskanje na snegu

Nič ni bolj neprijetno, ko na smučišču ugotovite, da so trakovi vaših vezi za deskanje na snegu obrabljeni ali polomljeni. Pred smučarskim izletom vedno dobro preverite, ali so vaše vezi še vedno popolne in ali vse še vedno deluje pravilno.

Ko opazite, da so nazobčane zareze vaših trakov, jih je priporočljivo pravočasno zamenjati. Ali to storite prepozno? Potem lahko zamudite cel dan na smučišču. Na kraju samem boste morali poiskati nadomestne trakove. Dragoceni čas, ki bi ga raje preživeli na smučišču.

Žal vsi trakovi niso univerzalni. Vsaka blagovna znamka ima svojo debelino, širino in število nazobčanj. V naši ponudbi boste našli trakove različnih blagovnih znamk. Ko kupujete nove trakove, se prepričajte, da se znamka ujema z znamko vaših vezi. V naši zbirki boste našli trakove znamk Flow, Rome, Union in Burton. Nimamo na zalogi pravih trakov za vas? Obrnite se na nas, da vam jih poiščemo.

snowboard bindingen straps

Rezervni trakovi za vezi za deskanje na snegu na spletu

Snowboards.si je pravo mesto za vezi za deskanje na snegu in vse vrste drugih delov za vezi za snežne deske. Naročite prek spleta, mi pa vam bomo rezervne dele varno in hitro dostavili prek poštne službe PostNL. Bi raje obiskali našo trgovino z vezmi za snežne deske in si ogledali našo celotno zbirko?snežne deske kolekcijo? Vabljeni! Do nas je enostavno priti, parkirišče pa je brezplačno.