Vijaki

Vijaki za vezi za deskanje na snegu

Del opreme, ki je morda najpogosteje spregledan, so vijaki za vezi za snowboard. Zato ne bo škodilo, če boste imeli na potovanju za deskanje na snegu s seboj nekaj rezervnih vijakov. Poleg tega se lahko vijaki po nekaj letih, ko se sredstvo za zapiranje navoja iztroši, razrahljajo.

Zamenjava vijakov za vezi za snowboard

Pri rednem odvijanju vezi s snežne deske lahko izgubite vijake ali pa poškodujete zasuk ali glavo. Zato pred odhodom na zimski športni izlet vedno dobro preverite, ali je vaša oprema še vedno popolna in pravilno deluje. Ali vijaki niso več dobri? Potem vijake takoj zamenjajte z novimi. S tem preprečite, da bi vaše vezi po pol dneva deskanja na snegu vibrirale ohlapno.

snowboard binding schroeven

Rezervne vijake za vezi za deskanje na snegu kupite na spletu

Na spletni strani Snowboards.si ste na pravem mestu za nakup delov za snowboard in vezi za snowboard, kot so vijaki. Naročite hitro in varno prek spleta, vaše naročilo pa vam hitro dostavimo po pošti PostNL. Bi raje obiskali našo trgovino s snežnimi deskami in si ogledali našo celotno zbirko? Vabljeni. Do nas je lahko priti, parkirišče pa je brezplačno.