Zadnje stopničaste vezi

Nakup vezi za snowboard z zadnjim vstopom

Vezave za snowboard, ki vam omogočajo, da stopite nazaj, so znane tudi kot vezi z zadnjim vstopom. Visoka hrbtna stran na zadnji strani vezi se odpre in omogoči, da vaša noga zdrsne vanjo. Nato se zgornji del zavihti nazaj in zaklene na mestu. To vam prihrani čas, saj vam ni treba vsakič prilagajati gležnja in prsta.

Ideja vezi z zadnjo stopnico je, da ko so pravilno nastavljene, da se prilegajo vašemu čevlju, morate le odpreti/zavreti zgornji del vezi, da lahko obujete ali izujete svoje čevlje za deskanje na snegu. To tudi pomeni, da lahko začnete deskati takoj z dvigala, ne da bi morali sedeti na zadnjici.

Združljivost z vezmi z zadnjim vstopom

Vezave z zadnjim vstopom imajo enak vzorec vijakov 4x4 kot vezi s trakom, kar pomeni, da jih je mogoče namestiti na katero koli desko. Namestite jih lahko celo na snežno desko Burton s kanalom Channel. Tako lahko svobodno izberete, katero znamko snežne deske želite kombinirati z vezmi z zadnjim vstopom.

flow in bindingen

Prednosti vezi z zadnjim vstopom

Vezave z zadnjim vstopom, znane tudi kot vezave z zadnjim vstopom, imajo za deskarje na snegu več prednosti. Ena od glavnih prednosti je enostavnost in hitrost, s katero lahko vstopate in izstopate iz vezi. Z inovativno zasnovo vezi z zadnjim vstopom vam ni treba več potiskati noge in zategovati trakov. Namesto tega preprosto odprete zadnjo ploščo vezi, stopite vanjo in jo zaprete z zaponko za hitro odpenjanje. To prihrani čas in težave, zlasti v napornih dneh na gori.

Poleg tega se vezi z zadnjim vhodom pogosto dobro prilegajo in so udobne. Trakove je mogoče natančno nastaviti in zagotavljajo čvrst oprijem okoli nog, kar vam omogoča nadzor in stabilnost med deskanjem na snegu. Poleg tega imajo številne vezi z zadnjim vstopom napredne sisteme blaženja in nastavljive visoke opore za dodatno podporo in udobje.

Za začetnike deskarje na snegu so lahko vezave z zadnjim vstopom privlačna izbira zaradi enostavnega vstopa in preproste uporabe. Tudi izkušeni deskarji na snegu cenijo učinkovitost in udobje teh vezi, zlasti v dneh, ko morajo pogosto vstopati in izstopati iz vezi, na primer pri vadbi trikov v snežnem parku. Na splošno so vezi z zadnjim vstopom uporabniku prijazna in udobna izbira vezi za deskarje na snegu različnih stopenj.

snowboard bindingen met achter instap

Veziva z zadnjim vstopom podjetja Flow.

Najbolj priljubljena in znana veziva za deskanje na snegu z zadnjim vstopom so veziva Flow. Flow je bila ena od prvih blagovnih znamk, ki je predstavila vezi z zadnjim vstopom. V zadnjih letih so ta veziva še dodatno razvili in odpravili vse pomanjkljivosti. Veziva Flow se na primer lahko uporabljajo tudi kot vezi s trakom, pri čemer se veliki trak dvigne, ko highback zložite nazaj. To daje čevlju več prostora za vstop v hrbet. Prav tako vam omogoča tesnejšo nastavitev vezi.

Veziva Fastec proizvajalca SP

Alternativa vezi Flow so vezi z zadnjim vstopom, ki jih izdeluje podjetje SP. Te vezi SP so znane tudi kot vezi FastTec. Te vezi so namenjene ženskam in moškim. Zaradi sistema Fastec je deskanje hitro in enostavno. Ko s preprostim gibom odprete trakove, se hrbtna stran samodejno zloži nazaj, kar vam omogoča, da hitro stopite iz vezi.

Vezenje z zadnjim vstopom ni samo za začetnike!

Vezave z zadnjim vstopom se zaradi enostavnega mehanizma vstopa pogosto povezujejo z začetniki. Vendar je pomembno vedeti, da te vezi niso namenjene le začetnikom, temveč so lahko zelo primerne tudi za napredne in izkušene deskarje na snegu.

Ena od glavnih prednosti vezi z zadnjim vstopom je enostaven in hiter vstop in izstop. Zato so idealni za deskarje na snegu, ki se radi hitro povzpnejo na goro in ne želijo izgubljati časa s prilagajanjem pasov. Hitro zapenjanje zagotavlja učinkovit vstop, zato imate več časa za uživanje v spustih.

Poleg tega imajo sodobne vezi z zadnjim vstopom pogosto napredne funkcije in tehnologije, ki prispevajo k boljši zmogljivosti in nadzoru. Imajo lahko nastavljive trakove, visoke hrbtišča in sisteme blaženja za prilagojeno prileganje in odzivnost.

Pomembno je poudariti, da je izbira med vezmi z zadnjim vstopom in vezmi s trakom odvisna od individualnih preferenc in slogov deskanja na snegu. Nekateri deskarji na snegu imajo raje tradicionalni občutek in možnost prilagajanja vezi s trakom, drugi pa imajo raje udobje in prihranek časa, ki ga omogočajo vezi z zadnjim vstopom.

Skratka, vezi z zadnjim korakom niso samo za začetnike, temveč so lahko odlična izbira za deskarje na snegu vseh stopenj, ki iščejo hiter in enostaven vstop, hkrati pa še vedno uživajo v napredni zmogljivosti na smučišču.

Nakup vezi za deskanje na snegu z zadnjim vstopom na spletu

Snowboards.eu/dkVeziva za snowboard z zadnjim vstopom lahko varno in hitro naročite na . V naši zbirki boste našli široko paleto vezi zaženske in moške. V naši zbirki so tudi vezi za različne nivoje. Veziva za začetnike, napredne in izkušene. Potrebujete več informacij? Ali si želite ogledati različna veziva? Potem obiščite našo trgovino s snežnimi deskami. Do naše trgovine je enostavno priti, pred njo pa lahko brezplačno parkirate svoj avtomobil.