Garniture za vosek

snowboard waxset

Kompleti voskov za vzdrževanje Snowboard: Izkoristite najboljše iz svojega Snowboard

Kot navdušeni deskarji na snegu se zavedate, kako pomembno je redno vzdrževanje vaše deske. Ena od bistvenih vzdrževalnih dejavnosti je voskanje oprimkov vaše snežne deske. To ne zagotavlja le gladke in hitre vožnje po strminah, temveč tudi podaljša življenjsko dobo vaše snežne deske. Ko boste pravilno voščili podlago svoje snežne deske s kompletom voskov, boste opazili večjo drsno moč in manj postankov na ravnih spojnih delih. S popolnim kompletom za voskanje imate na voljo vse, kar potrebujete za voskanje in vzdrževanje svoje snežne deske. Na voljo imamo široko paleto kompletov voska vrhunskih blagovnih znamk, kot sta Holmenkol in Oneball.

Kaj je v kompletu voska za vzdrževanje Snowboard?

Tipičen komplet voskov za vzdrževanje snežne deske vsebuje vrsto orodij in izdelkov za čiščenje, voskanje in zaščito vaše snežne deske. Dober set za vosk vsebuje likalnik za vosek, različne krtače, strgalo, čistilo za podlago in seveda vosek. Komplet Holmenkol Smartwaxer ima tudi ptex palico za popravilo podlage, če je ta poškodovana.

Kaj še potrebujete poleg kompleta za vosk?

Če imate dober komplet za pravilno voskanje deske za sneg, potrebujete le še objemke ali nosilce, na katerih lahko desko za sneg stabiliziramo. Te sponke so snemljive in jih lahko vzamete s seboj na zimske športne počitnice. Zato vzemite komplet za voskanje snežne deske in objemke s seboj na počitnice, da boste lahko sredi tedna voskali svojo snežno desko. Zlasti pri nekoliko višjih temperaturah bo vosek zaradi vode prej izginil, kar bo vplivalo na sposobnost drsenja.

Preden začnete z voskanjem, morate očistiti podlago. Podlago lahko očistite s čistilnim sredstvom ali mehkim voskom. Zato si dobro oglejte, kaj je vključeno v komplet voskov, in po potrebi naročite čistilo.

snowboard waxsets

Kupite celotne komplete za voskanje na spletu Snowboard

Na spletni strani Snowboards hitro in preprosto naročite komplet voska za deskanje na snegu.si. Želite sami začeti vzdrževati svojo desko za sneg in potrebujete nasvete ali pojasnila? Potem se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami. Z veseljem vam bomo pomagali pri začetku in vas naučili osnov samostojnega vzdrževanja vaše snežne deske.