Sklopi za brušenje

Kompleti za brušenje desk za sneg: nujni za maksimalen oprijem na smučišču

Če ste navdušeni deskarji na snegu, bolje kot kdor koli drug veste, da je dobro nabrušen jeklen rob nujen za dober oprijem. Zato v vaši opremi ne sme manjkati dober komplet za brušenje desk za sneg. Dobro nabrušena deska za sneg omogoča boljši oprijem in boljše drsenje. V naši zbirki materialov za vzdrževanje desk za sneg boste našli nekaj popolnih kompletov za ostrenje blagovnih znamk, kot sta Oneball in Holmenkol.

Snowboard slijpset

Komplet za brušenje, s katerim lahko sami nabrusite svojo desko za sneg ali smuči

Večina ljubiteljev zimskih športov svoje smuči ali snežne deske naostri enkrat na leto. Ali je to dovolj za vzdrževanje vaše smuči ali snežne deske? To je odvisno od več dejavnikov. Na primer, kako dolgo se ukvarjate z zimskimi športi, s kakšnimi razmerami se srečujete? Če imate komplet za brušenje snežne deske, lahko jekleni rob naostrite kadar koli. Ko so smučišča poledenela, se jeklena stranica vaše snežne deske ali smuči hitreje otopi ali zaobli kot takrat, ko je veliko svežega snega. Po dveh ali treh dneh deskanja na snegu na zaledenelih smučiščih že opazite, da ste izgubili oprijem. Če ste s seboj na počitnice prinesli komplet za brušenje, lahko jekleni rob spet postanete izjemno oster. Povečate oprijem in zabavo do konca tedna.

Komplet za brušenje snežne deske, s katerim lahko sami nabrusite svojo snežno desko

Če vedno pričakujete ali zahtevate dober oprijem, je redno ostrenje jeklenega roba nujno. Zato vam ponujamo popolne komplete za brušenje, ki vsebujejo vse potrebne elemente za brušenje jeklenih robov smuči ali snežne deske, da boste vedno imeli popoln oprijem. Redno dobivamo vprašanje: Kako redno je treba brusiti? To je odvisno od tega, v kakšnih razmerah ste smučali ali deskali na snegu. Če je smučišče precej trdo, je logično, da se bo jekleni rob hitreje otopel in postal manj oster. Ali ni veliko snega in so vidni kamenčki? Potem se bodo na jekleni strani kmalu pojavili odrgnine. Z oksidnim kamnom odstranite ostružke, z diamantno pilico pa polirajte jekleno stran.

Kupite celoten komplet za brušenje pri Sideways

Svoj komplet za brušenje enostavno in hitro naročite na spletni strani Snowboards.si. Želite sami začeti vzdrževati svojo snežno desko in potrebujete nasvete ali pojasnila? Potem se oglasite v naši trgovini s snežnimi deskami. Z veseljem vam bomo pomagali začeti in vas naučili osnov samostojnega ostrenja vaše snežne deske. Poleg popolnih kompletov za brušenje imamo v naši zbirki tudi popolne komplete za voskanje .

complete slijpset