Snowboard komplet za vzdrževanje

Snowboard kompleti za vzdrževanje: za popolno zmogljivost na snegu

Če ste navdušeni deskarji na snegu, potem veste, da je vzdrževanje vaše deske nujno. Dobro vzdrževana snežna deska bolje drsi in ima boljši oprijem. Dober komplet za vzdrževanje snežne deske zato ne sme manjkati. Če iščete popolne komplete za vzdrževanje snežne deske, da bo vaša deska v odličnem stanju, ste prišli na pravo mesto. V naši zbirki boste našli komplete za loščenje in vosk za snowboard blagovnih znamk, kot sta Holmenkol in Oneball.

snowboard onderhoudsset

Snowboard Komplet za vzdrževanje, s katerim lahko sami voščite desko za sneg

Večina deskarjev na snegu svoje deske voska enkrat na leto. Je to dovolj, če se na deskanje odpravite za cel teden? To je odvisno od številnih dejavnikov. Zaradi trenja vaše podlage s snegom se na deski ustvari tanek sloj vode. To vodo je treba odvesti, če želite drsati. Vosek pospešuje odvajanje vode. Če se na deskanje odpravite za en teden in je sneg zaradi visokih temperatur moker, bo podlaga vaše deske hitreje izgubila vosek, kot če je mraz. V večini trgovin je vaša deska za sneg strojno voskana. To je samo po sebi v redu. Vendar pa se s tem v podlago vaše deske ne vnese največ voska. Zato priporočamo, da desko za sneg voskate z vročim voskom, ki ga nanesete z likalnikom za vosek. V naših kompletih za vzdrževanje snežne deske boste našli vse izdelke, ki jih potrebujete za pravilno vzdrževanje podlage za maksimalno drsenje.

Snowboard kompleti za vzdrževanje za brušenje jeklenih robov vaše deske

Če pri deskanju na snegu vedno pričakujete dober oprijem, je redno ostrenje jeklenih robov vaše snežne deske nujno. Zato vam ponujamo komplete za vzdrževanje snežne deske, ki vsebujejo vse potrebne izdelke za ostrenje jeklenih robov vaše snežne deske, da boste imeli vedno popoln oprijem. Redno dobivamo vprašanja: Kako pogosto naj naostrim svojo desko za sneg? To je odvisno od tega, v kakšnih razmerah ste deskali na snegu. Če je smučišče precej poledenelo, je morda logično, da se bodo jekleni robovi vaše deske hitreje otopili in postali manj ostri. Ali ni veliko snega in so vidni kamenčki? Potem se bodo na jekleni strani vaše deske za sneg kmalu pojavili odrgnine.

Vzdrževanje opravite sami s popolnim kompletom za vzdrževanje Snowboard.

Ali nameravate svojo desko za sneg vzdrževati sami? Potem ne sme manjkati dober in popoln komplet za vzdrževanje snežne deske. Na začetku se vam bo morda zdelo nekoliko vznemirljivo, če boste to opravljali sami. Samostojno vzdrževanje vaše deske za sneg ni visokošolska matematika. Če ste nekoliko spretni in imate komplet za vzdrževanje snežne deske, da lahko sami voskate in brusite svojo snežno desko, vam bo to zagotovo uspelo. Kmalu boste opazili, da ste pri tem vedno boljši in boljši. Najboljše pri tem je, da boste doživeli tudi boljši rezultat, kot če boste svojo desko za sneg odnesli v trgovino za vzdrževanje. Začnite sami in doživite še več zabave pri deskanju na snegu!

Kupite celoten komplet za vzdrževanje na spletni strani Snowboard pri podjetju Snowboards.si

Svoj komplet za vzdrževanje snežne deske enostavno in hitro naročite pri Snowboards.si. Želite sami začeti vzdrževati svojo desko za sneg in potrebujete nasvete ali pojasnila? Pridite v našo trgovino s snežnimi deskami. Z veseljem vam bomo pomagali začeti in vas naučili osnov samostojnega vzdrževanja vaše snežne deske.

complete snowboard onderhoudsset