Snowboard Kompleti za vzdrževanje smuči

Kompleti za vzdrževanje: nujni za optimalno delovanje na snegu

Kot navdušeni deskarji na snegu veste, da je vzdrževanje vaše deske na snegu ključnega pomena za zagotavljanje največje zmogljivosti in zabave na smučišču. Dobro vzdrževana snežna deska gladko drsi po snegu, omogoča boljše obvladovanje in dlje časa zdrži. Če želite, da bo vaša deska za sneg v vrhunskem stanju, morate imeti popoln komplet za vzdrževanje deske za sneg. Ponujamo široko paleto kompletov za vzdrževanje snežne deske, sestavljenih iz visokokakovostnih izdelkov priznanih blagovnih znamk, kot so Oneball, Dakine in Holmenkol.

onderhoudssets

Komplet za vzdrževanje za voskanje deske ali smuči

Večina ljubiteljev zimskih športov si smuči ali snežno desko enkrat na leto navoska. Je to dovolj za vzdrževanje vaše smuči ali deske za sneg? To je odvisno od več dejavnikov. Zaradi trenja vaše smučarske podlage s snegom se ustvari tanka plast vode. To vodo je treba odvesti, če želite drsati. Vosek pospešuje odvajanje vode. Če se odpravite na enotedenski smučarski izlet in je sneg zaradi visokih temperatur moker, bo podlaga smuči ali deske za sneg izgubila vosek hitreje kot pri mrazu. V večini trgovin so smuči in snežne deske strojno voskane. To je samo po sebi v redu. Vendar pa s tem v podlago ne dobite največ voska. Zato priporočamo, da svojo desko za sneg ali smuči voskate z vročim voskom, ki ga nanesete z likalnikom za vosek. V naših kompletih za vzdrževanje boste našli vse potrebne predmete za vzdrževanje vaše podlage za maksimalno zmogljivost drsenja.

Kompleti za vzdrževanje za brušenje jeklenih robov

Če vedno pričakujete dober oprijem, je redno ostrenje jeklenih robov nujno. Zato vam ponujamo komplete za vzdrževanje, ki vsebujejo vse potrebne predmete za ostrenje jeklenih robov smuči ali snežne deske, da boste vedno imeli popoln oprijem. Redno dobivamo vprašanje: Kako pogosto je treba ostriti? To je odvisno od tega, v kakšnih razmerah ste smučali ali deskali na snegu. Če je smučišče precej poledenelo, je logično, da se bo jekleni rob hitreje otopel in postal manj oster. Ali ni veliko snega in so vidni kamenčki? Potem se bodo na jeklenem robu kmalu pojavili odrgnine.

Vzdrževanje opravite sami s popolnim kompletom za vzdrževanje

Načrtujete, da boste smuči ali desko za sneg vzdrževali sami? Potem ne sme manjkati dober in popoln vzdrževalni komplet. Na začetku se vam bo morda zdelo nekoliko vznemirljivo, če se boste sami lotili vzdrževanja. Samostojno vzdrževanje ni visoka matematika. Če ste nekoliko spretni in imate vzdrževalni komplet, s katerim lahko sami voskate in brusite smuči ali snežno desko, vam bo to zagotovo uspelo. Kmalu boste opazili, da ste pri tem vedno boljši. Najboljše pri tem je, da boste doživeli tudi boljši rezultat, kot če boste smuči ali snežno desko prinesli na vzdrževanje.

Kupite celoten komplet za vzdrževanje pri Snowboards.si

Svoj vzdrževalni komplet preprosto in hitro naročite pri Snowboards.si. Želite sami začeti vzdrževati svojo snežno desko in potrebujete nasvete ali pojasnila? Pridite v našo trgovino s snežnimi deskami. Z veseljem vam bomo pomagali pri začetku in vas naučili osnov samostojnega vzdrževanja vaše snežne deske.

complete onderhoudssets