Vosek za vtiranje

Vse, kar morate vedeti o vosku Rub-On

Vosek Rub-on je vrsta voska za smuči in deske za sneg, ki se nanaša neposredno na nosilec smuči ali deske za sneg brez uporabe likalnika. Na voljo je v obliki tekočega voska ali voščenih palic ter ponuja hiter in enostaven način za izboljšanje drsnih lastnosti in vzdržljivosti opreme. Ne želite začeti z likalnikom za vosek? Potem je vosek za vtiranje odlična alternativa.

Sestava voska za vtiranje

Vosek za brisanje je sestavljen iz mešanice voska in dodatkov, ki zagotavljajo dobro drsenje in zaščito pred trenjem. Natančna sestava se lahko razlikuje glede na blagovno znamko in namen uporabe, vendar večina voskov za vtiranje vsebuje kombinacijo sintetičnih in/ali naravnih voskov.

Kakšne so prednosti voska za vtiranje?

Uporaba voska za vtiranje ima v primerjavi z vročim voskom več prednosti. Tukaj so tri glavne prednosti:

  1. Enostavna uporaba: vosek za vtiranje ne zahteva posebne opreme ali virov toplote in ga lahko enostavno nanesete z minimalnim naporom.
  2. Hitra uporaba: nanos gumijastega voska traja le nekaj minut, zato je idealen za popravke v zadnjem trenutku ali hitra vzdrževalna dela.
  3. Priročno na poti: vosek Rub-on je kompakten in prenosen, zato ga lahko vzamete s seboj na smučanje ali deskanje na snegu in ga hitro uporabite na poti.

Kdaj izbrati vosek Rub On?

Vosek Rub On je vosek, ki ga morate res vedno vzeti s seboj na zimsko športno potovanje. Zakaj? Tukaj so trije glavni razlogi, zakaj bi morali svojo desko za sneg navoskati z voskom Rub Ons

  • Vsakodnevni vzdrževalni voski: Idealen je za vsakodnevne posege pod kapo, da izboljšate drsnost med seansami vročega voska
  • Mazanje v zadnjem trenutku : vosek Rub on lahko hitro nanesete za mazanje v zadnjem trenutku, preden se odpravite na goro, in tako zagotovite dodatno zmogljivost drsenja.
  • Popravila v nujnih primerih: Uporablja se lahko za nujna popravila za zmanjšanje trenja in zaščito podlage pred poškodbami.

rub on wax

Kupite vosek Rub On za svojo desko za sneg na spletu

Kako dobro je, da boste svojo desko za sneg začeli voskati sami z voskom Rub On. Prišli ste na pravo mesto za vse, kar potrebujete za voskanje in poliranje svoje deske za sneg. V naši spletni trgovini boste našli veliko zbirko izdelkov za vzdrževanje snežne deske blagovnih znamk, kot sta Holmenkol in Oneball. Iščete celoten komplet za voskanje ali brušenje? Potem je Sideways pravi kraj za vas!